Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

arçelik mutfağa baktım gercekten süper modeller var.bızlerın evındede oyle dururmu bılmıyorum ama modeller cok hoş..alkisalkisalkis

arkadaşlar hepiniz mutfağı çok güzel iyi günlerde oturun.. bişey sorucam dolapların içine bişey sarıyomusnz temzliği kolay kullanışlı olan ne tasiye edersiniz acaba

cherryblossom resimleri açık olarak nasıl ekliyorsun bir türlü ben yapamadım ben adresi yüklüyorum bende senin gibi resimleri koplamak istiyorum yardımcı olursan sevinirim. ayrıca mutfağınızda biraz cesaretli renkler kullanırsan bence mutfağınız dahada güzel olur. fazla pahalı olmayan aksesuarlar mesela ben öyle yapıyorum.

canım çok kolay açık olark göstermek
şimdi senin linklerin var ya

http://img222.imageshack.us/img222/1728/36808418.png

bunu kopyalayacaksın

sonra gelişmiş cevap kısmına basacaksın
orada üstte yazı tipleri, boyut, renk gibi seçeneklerin olduğu bölümler var ya
iki satırdan oluşuyor, ikinci satırda bir karede manzara resmi gibi birşey var (sondan üçüncü) oraya basıyorsun linki oraya ekliyorsun ve sayfada direk resimler çıkıyor.

umarım anlatabildim..

cherryblossom yardımın için teşekkürler denedim ama beceremedim sanıyorum bu konuda yeteneksizim eminimki çok kolaydır ama başaramadım ve kendime çok kızgınım ama ilgin için çok teşekkür ediyorum denemeye devam inşallah başarırım.

aylin mutfağına batyıldım ya çok cici çok eğlenceli bir mutfağın var.
leylanın ki de leptapınki de ayrı güzel.
hımm başka kimler vardı hatırladığım özlemin annesinin evi vardı annesi lezzetli yemekler yapsın orada bol bol:)
cherryblossom eksikler tamamlanınca zaten yaşayan bir mutfak olacak orası:))
başka da hatırlayamadım çok eskiiye de gitmedim:sinifsinif:
sizinkiler gibi güzel bir mutfak benim de olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…