anuşka dolapların parlak lake mi.öyleise temizliği kolay mı.kir tutuyor mu
Canım, evimdeki tüm dolaplar, mutfak ve kapılar laminant. Çizilmiyor, eskimiyor, evladiyelik bir malzeme. Ancak temizliği biraz zor. Açık renkler değil de koyu renkler çok zor temizleniyor. Kapılara dokunduğunda iz kalıyor.
Pek çok yöntem denedim, en sonunda cam beziyle silmeye başladım. Ama yine de çok memnun olduğumu söyleyemem.
arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz mutfak dolabı için ne olabilir.tek hedefim kolay temizlemmesi..........................................
Slmlar..
Bende mayıs gibi mutfağımı yenilicem.
Anuşka arkadaşım mutfağına bayıldım çok güzel,benimde aklımdaki fikir hemen hemen aynı..zaten evin parkesi laminat beyaz benim,mutfağıda öyle istiyorduk..benim kararsız kaldığım alt dolaplarımı beyaz yaptırım,yoksa üst dolaplarımı? siyah dolapta istiyorum yani siyah beyaz olucak..kafam çok karışık alt siyah olsa çok mu el izi olur..mutfakçım el izi olmaz dedi..üstlermi siyah olsun acaba..karar veremedim..bu arada ankastre set olucak benim..dolap ocak fırın ve davlumbaz..dolaplar arası siyah beyaz uzun çizgili fayans olucak,tezgah kırmızı kapli siyah parlak tezgah olucak..
bana yardımcı olun lütfen siyah mı üste beyaz mı üste olur?
Anuşka çok teşekkür ederim..bende siyah düşünüyordum ,yerlerde beyaz olunca..ama birilerininde bana bunu söylemesi gerekiyordu..
Parlak lakeler el izi yapmaz dimi.ben hiç kullanmadım..
kızlar selam bende yeni katıldım aranıza birşey sorucam benim eşyalarım beyaz buzdolabı ocak falan ben beyaz bir mutfak isityorum o yüzden ama tezgahım mermer olsun isityorum peki size sorum beyaz mutfak kullanmak mı daha kolay yoksa koyumu ben kiracıyım şu an eve çıkınca yaptırıcam inşallah şu beyaz dışı cilalılarmı daha iyi yoksa ahşap gibi mi benim şimdiki mutfağım hazır mutfaklardan istediğim mutfak anuşkanın kine benziyor bunu silmek kolaymı hazır mutfaklarda hemen bir leke olsa bile zor çıkıyor v ıslak ıslak duruyor
güle güle kullan mis kokulu yemekle yap şekerim biz de nohutumla gelip yiyelim .cokacimcoook
Sağol canım beğendiğine sevindim. Ben iyiyim, sen nasılsın?
Evimin fotolarını "Evim Güzel Evim"e koymuştum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?