Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

leptap çok teşekkürler ben elimdekilerle birşeyler yapmayı seviyorum değişiklikten hoşlanıyorum 1 sene önce kullandığım mutfaktaki bir dolabımın rengini değiştirip kızıma gardorap yaptım çok güzel oldu o dolap seneye hangi odada ne amaçla kullanılır bilmiyorum aklıma eseni yapıyorum korkmadan ortaya çıkan genelde çok hoş oluyor ama olmazsada önemli değil tekrar değişiklik yaparım tavsiyem değişiklikten korkmayın pahalı şeylere kaçmayın. evime gelen herkes çok beğeniyor bende çok seviyorum evimi.

leptap ben senin mutfağının resimlerini göremedim. hekes çok beğenmiş merak ettim bende

anuşka dolapların parlak lake mi.öyleise temizliği kolay mı.kir tutuyor mu

Canım, evimdeki tüm dolaplar, mutfak ve kapılar laminant. Çizilmiyor, eskimiyor, evladiyelik bir malzeme. Ancak temizliği biraz zor. Açık renkler değil de koyu renkler çok zor temizleniyor. Kapılara dokunduğunda iz kalıyor.
Pek çok yöntem denedim, en sonunda cam beziyle silmeye başladım. Ama yine de çok memnun olduğumu söyleyemem.

bende mutfak yaptıracağım da.gerçi zamanı var ama şimdiden fikir alıyorum.
hayalim lake ...ama temizliği en kolay olan cins nedir bilemiyorum.a.s.

arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz mutfak dolabı için ne olabilir.tek hedefim kolay temizlemmesi..........................................

arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz mutfak dolabı için ne olabilir.tek hedefim kolay temizlemmesi..........................................

Benim bundan önceki mutfağım ve diğer dolaplarım beyaz lakeydi. Ama parlak değil mattı. 15 yıl kullandım, gayet de memnundum. Parlak olmadığı için el izi falan da kalmıyordu. Bir düşün istersen.

Slmlar..

Bende mayıs gibi mutfağımı yenilicem.
Anuşka arkadaşım mutfağına bayıldım çok güzel,benimde aklımdaki fikir hemen hemen aynı..zaten evin parkesi laminat beyaz benim,mutfağıda öyle istiyorduk..benim kararsız kaldığım alt dolaplarımı beyaz yaptırım,yoksa üst dolaplarımı? siyah dolapta istiyorum yani siyah beyaz olucak..kafam çok karışık alt siyah olsa çok mu el izi olur..mutfakçım el izi olmaz dedi..üstlermi siyah olsun acaba..karar veremedim..bu arada ankastre set olucak benim..dolap ocak fırın ve davlumbaz..dolaplar arası siyah beyaz uzun çizgili fayans olucak,tezgah kırmızı kapli siyah parlak tezgah olucak..

bana yardımcı olun lütfen siyah mı üste beyaz mı üste olur?

Siyah altta beyaz üstte olmalı bence. Ayrıca mutlaka parlak lake yaptırmalısın. Yoksa siyah ve beyazın hiç bir özelliği kalmaz.

kızlar selam bende yeni katıldım aranıza birşey sorucam benim eşyalarım beyaz buzdolabı ocak falan ben beyaz bir mutfak isityorum o yüzden ama tezgahım mermer olsun isityorum peki size sorum beyaz mutfak kullanmak mı daha kolay yoksa koyumu ben kiracıyım şu an eve çıkınca yaptırıcam inşallah şu beyaz dışı cilalılarmı daha iyi yoksa ahşap gibi mi benim şimdiki mutfağım hazır mutfaklardan istediğim mutfak anuşkanın kine benziyor bunu silmek kolaymı hazır mutfaklarda hemen bir leke olsa bile zor çıkıyor v ıslak ıslak duruyor

Eklentiler

• $2438.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Anuşka çok teşekkür ederim..bende siyah düşünüyordum ,yerlerde beyaz olunca..ama birilerininde bana bunu söylemesi gerekiyordu..

Parlak lakeler el izi yapmaz dimi.ben hiç kullanmadım..

Anuşka çok teşekkür ederim..bende siyah düşünüyordum ,yerlerde beyaz olunca..ama birilerininde bana bunu söylemesi gerekiyordu..

Parlak lakeler el izi yapmaz dimi.ben hiç kullanmadım..

Malesef yapıyor canım. Ama görüntü o kadar güzel ki gülü seven dikenine katlanır deyip deyip siliyoruz.

Ben beyaz mutfağımdan da çok memnundum canım. Kapılarım, dolaplarım her yerim bembeyazdı. Tam 15 yıl kullandım. Sonra değişiklik olsun diye krem ve vengeye döndüm. Laminantın vengesi inanılmaz kir tutuyor, kullanımı çok zor. Açık renklerde sorun yaşanmıyor.

teşekkür ederim..ben çok titiz bir bayanım zaten,kapılarım yerlerim beyaz ,kapılarda sorun yokda yerlerin kılı tozu çok oluyor,hemen siliyorum kuru bezle,katlanıyorum...
artık mutfağımıda katlanırım napalım:)))

kayınvalidem siyah ve şu sarımsı renk varya ondan yaptırdı ama hemen leke ve parmak izi gösteriyor ben beyaz düşünüyorum ve tezgahım kesinlikle böyle kırçıllı mermer olur herhalde mermerdede renk farkediyormu etkiliyormu kullanımı

anuşka mutfağın süper valla mutfak masasıda çok hoş denizliliyim bende ama eşim burda olduğu gurbette sayılıyorum o mutfak masalarından burda yok yavvvv.denizlide sordum masa +4 sandalye 350 demişlerdi

Beyaz Melek, mutfağın çok güzel canım. Evinin diğer bölümlerini de görmüştüm, gayet hoştu.
ıyi günlerde oturmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…