• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

oldusanırım yukarıda da yazdığım gibi bu benim mutfak

Eklentiler

• $IMG_1613.webp
    $IMG_1613.webp
    25 KB · Görüntüleme: 90
beğendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar sadece renklerden korkmuyorum birde alışılmış olanlardan evimde uygulamıyorum ayrıca bunlarıda ucuza mal ediyorum yakında bu renkleri tamamen değiştireceğim aklımda farklı uygulama var inşallah bitirince yeni halinide koyarım.

anuşka o koltuk takımın mutfakda olmamış bence canım :(

Biz mutfakta oturuyoruz. Bu nedenle oraya koltuk koymak zorundayım.
Aslında o koltukların oraya büyük geldiğini düşünüyorum; ama mutfakta iki yıl önce tadilat yaptırdık ve 20 yıllık koltuklarımı orada kullanmak zorunda kaldım. Bu yıl yenileyeceğim inşallah.

anuşka hemşerim denizlili değilmiyiz hepimiz seviyoruz böyle gösterişli mekanları... mutfağına bayıldım denizlide hangi semtte mahallede oturuyorsun... merak ettim :) ben kıbrısşehitlerindeyim ;)

anuşka hemşerim denizlili değilmiyiz hepimiz seviyoruz böyle gösterişli mekanları... mutfağına bayıldım denizlide hangi semtte mahallede oturuyorsun... merak ettim :) ben kıbrısşehitlerindeyim ;)

Forum Çamlk'ın arkasındayım canım.
Beğendiğine sevindim.
Denizli topiğine uğramıyorsun sanırım. Hiç karşılaşmadık da.

anuska mutfagini cok begendim.mobilyan harika..

Teşekkürler Leylacığım.

anuşka utfağın güzelmiş canım.. nasılsın iyi misin bu arada
evinin diğer odalarını görmek isterim.. resmini bekliyoruz ilgili bölüme

anuşka utfağın güzelmiş canım.. nasılsın iyi misin bu arada
evinin diğer odalarını görmek isterim.. resmini bekliyoruz ilgili bölüme

Sağol canım beğendiğine sevindim. Ben iyiyim, sen nasılsın?
Evimin fotolarını "Evim Güzel Evim"e koymuştum zaten.

anuşkacığım,daha önce evini resimlerine de yorum yapmıştım ama mutfağını görünce dayanamadım,
bir itirafta bulunayım dedim.bende bir ev tadilatı yaptırıyorum ve mutfağından kopya çektim.:jeyyar:
daha önce düşündüğüm kombin olan kahve bej ve kırmızı siyahtan ,senin mutfağını görünce vazgeçtim

hemen hemen aynı renkler ve model beğendim ama benim mutfağım küçük masa koyamayacağım.

Beğenmene sevindim canım. Ayrıca kopya çekmenden de onur duydum.
Ben venge ve krem renkleri kendim seçtim. Koltuklarım zaten vardı. Duvarı yeşile boyatıp aksesuarları da turuncu ve yeşil ağırlıklı seçince böyle bir şey çıktı ortaya.

Back
X