• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

süpersiin yaaa,çok ferah bir mutfağın var canım beniiim..hele leptapın yerii süper ...senle orda kahve içmek isterdiiiimmm..maşallaaaaaah ..

En kısa zamanda o mutfaktaa bebişlerin koştursun inşallaaah.

canım benimmm çok teşekkür ederim hayatımmmŞeniz
gel valla ne güzel olur içeriz çaylar kahveler şekerim..
ama bende senin bonibon evine gelicemmmmkaydirigubbakcemile5

vildanım inşallaah canım yaaa,koycam da resimlerini daha çekmedim evimin..zamanım pek olmuyo.hep dışardayız çalışıyoruz..ben bile evimi öyle özlüyorumkiii.hala yeni kokuyo evim hiç kullanamadım..

bu ara beğendiğine çok sevindiiiimm..çok sağol

eminim yaaa ne güzel kokuyordur cidden ...
nasıl özledim o ilk zamanları valla:)
biz artık eskidik :(

canım benimmm çok teşekkür ederim hayatımmmŞeniz
gel valla ne güzel olur içeriz çaylar kahveler şekerim..
ama bende senin bonibon evine gelicemmmmkaydirigubbakcemile5

gel tatlı diliiiiim:1hug: ben sana arnavut böreği bile açarıııım:1hug:

a.s.

arnavutgüzeli84 canım odanı da görmüştüm çok ferah ve şekerdi..mutfağında öyle canım..
Rabbim huzurlu kılsın yuvanı inşAllah..
tüm evini merakla beklicem :)

çok teşekürederiiiiiimm sağol beğendiğine çok sevindiiim.. Güzel dileklerin için Amin cümlemizinkinii ..

ya arnavutgüzeli bak ne kadar istek var ya ne olur koyuversen fikir alsak bizde güzel güzel...
resimlerin üzerine nazar duası okuruz hiç bişiycik olmaz valla...
bak ağlarım amasenağlamasenağlama

özlem seninde çok güzel kullanışlı ve tertemiz mutfağın var evinin resimlerinide görmüştüm zevkle döşenmiş rabbim hayırlısıyla bebişte verdimi tamam olur inş

ya arnavutgüzeli bak ne kadar istek var ya ne olur koyuversen fikir alsak bizde güzel güzel...
resimlerin üzerine nazar duası okuruz hiç bişiycik olmaz valla...
bak ağlarım amasenağlamasenağlama

:1shok:yapma bende ağlarım baaksenağlama..

ya ben sana direkt resimleri gönderseem,öteki türlü eşim kızıyoo valla bak..zaten kalkmıyorum pc başından vallaha boşayacak beniii,busfer duaların bile beni kurtaramaz..yerimseniben..
öperim seniiii çooook..Şeniz

aranavutgüzeli mutfagın cok şirin güle güle kullan.dolap araları cam fayansmı markası varmı ve nezamandır kullanıyosun kullanışlımı

canım gerçekten hatırlamıyorum markasını ama akşam eşime sorup yazarım sana mutlaka.cam değil bilmiyorum gerçi artık cammı diyolar ama parlak fayanslar.arasını ben kalın derz çektirdim..bu fayanslara dar derz güzel durumuyo..bence çok kullanışlı.yağ bile sıçrasa parlak yüzey olduğu için hemen çıkıyoo..

arnavutgüzeli mutfagın cok sirin gercekten sen orda neler döktürüyosundur kimbilir cokacimcoookesin cok sanslı..

Back
X