[/url][/IMG][/IMG]![]()
bu mutfakta çok güzel insanın içi açılıyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/url][/IMG][/IMG]![]()
bu mutfakta çok güzel insanın içi açılıyorrr
güller diyarı mutfağınız çok güzel aspiratörünüz çok ilginç katlamalımı fisfisfisteşekkürler yorumunuz içina.s.
bunlarda benim mutfağımdan bikaç resim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vildangel mutfağınızda ilk ilgimi çeken ayna gibi parlayan fayanslar oldu maşşallah çok temiz olduğunuz pc başından bile belli oluyo:lepi:mutfağınız kullanışlıymış
vildancım hayatım gerçekten çok güzel maaşallah pırıl pırıl :lepi: güle güle otur
sen erken çağırmışsın ama gecenin bu vakti mutfağındayım canım haberin yok kaydirigubbakcemile3
vildoşşşş mutfağın çok güzel kız nekadar tertiplisin sen öle maşşallahh))))
tertemizz cillop gibii valla....çok beğendim yeni evinde mutlulukla otur canım herşeyin hayırlı olsun herşey yerini bulmuş...çok öptüm
vildoşum çok şık canım güle güle kullan iyi günlerde ve nefis yemekler pişirmen dileğiyle canımŞeniz
buarada kizlar güzel hanimlar mutfaklariniz cok güzel bayildim
güle güle iyi günlerde saglikli huzurlu bi sekilde yemeciklerinizi pisirin insallah
bereketli olsun o güzel ellerinizden cikan yemekler rabbim aclik nedir yasatmasin yoklugunu aratmasin insallah
icine sevginizide katdiginiz yemekleriniz tatlimi tatli olsun sofralariniz dolup tassin insallah