• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

3021.jpg
[/url][/IMG][/IMG]

Senin mutfak benim ev kadar:roflol::roflol::roflol::roflol:

bayıldım mutfaklarınıza kızlarrrrr alkisalkisalkis
ama en çok leptabın mutfağına hayran kaldımmm delikafadulden
maşallah maşallahhh :nazar:
benim bi evde en çok dikkat ettiğim yer mutfak ve banyodur
içim gitti valla mutfaklarınıza kızlara.s.
ayy benimde inşallah olur böyle güzel mutfağım yaaaa :delphin:

buarada kizlar güzel hanimlar mutfaklariniz cok güzel bayildim

güle güle iyi günlerde saglikli huzurlu bi sekilde yemeciklerinizi pisirin insallah

bereketli olsun o güzel ellerinizden cikan yemekler rabbim aclik nedir yasatmasin yoklugunu aratmasin insallah

icine sevginizide katdiginiz yemekleriniz tatlimi tatli olsun sofralariniz dolup tassin insallah

iyi dilekleriniz için çok teşekkürlera.s.

saol tatlım teşekkür ederim a.s.aslında normalde daha geniş duruyo resimi ii çekemedim herhalde ama daha genişi olsaydıda hayır demesdim tabiki ::jeyyar: senin mutfağınıda çok beğendim Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah:nazar:

ebru şahin mutfağın çok güzel cnm
portatif masanın üstündeki dekoratif rafın çok güzel
ondan benimde var...diğer evimde duvarda asılıydı ama bu eve monte edemedim kiracı olduğum için fayansları delemedik :))
bide canım ocak yokmu göremedim:uhm:

saol canım teşekkür ederim ocak var cam tarafına doğru olan yerde tezgahın bitiminde normalde set üstü için yapılmıştı mutfak dizaynı bizim fırın mikrodalga ve ocak 3lü oldugu için yan tarafa aspratörlü bi dolap daha yaptırdık tezgahdan daha geride duruyor o yüzden resimlerde cıkmamıs canıma.s.

Hayatım mutfağın çok güzel,diğer odalarınıda gördüm güle güle sağlıkla oturun inşaAllah canım benim.. Fotolarda pek anlamıyorum ben sana geleyim en iyisi :D
Bir an önce tatile gir de geleyim hadi janım görim seni Şeniz

buda benim mutfagım :)

mutfaktaki halının aynısı annemin oturma odasında var.gerçekten çok hoş bir halı.ışıl ışıl çok tatlı bi dokusu var mutfağında çok hoş... sanırım annemin bulaşık makineside sizinkiyle aynı o yeni aldı.))

Son düzenleme:
desperratehousewives annenin mutfağıda senin mutfağınızda çok güzel maş.ne mamalar çıkıyodur o mutfaklarda cokacimcoook

desperratehousewives annenin mutfağıda senin mutfağınızda çok güzel maş.ne mamalar çıkıyodur o mutfaklarda cokacimcoook

ah evet canım teşekkür ederim.annem benden kıdemli olduğu için onun mamaları muhteşem.benim daha 40 fırın ekmek yemem lazımmm:((

mutfaktaki halının aynısı annemin oturma odasında var.gerçekten çok hoş bir halı.ışıl ışıl çok tatlı bi dokusu var mutfağında çok hoş... sanırım annemin bulaşık makineside sizinkiyle aynı o yeni aldı.))

saol canım teşekkür ederim halıyı ben yeni aldım ama çok memnun kaldım bulaşık makinasıda cok eski sayılmaz 2 yıl olcak :)) senin ve ve annenin mutafağıda cok güzel canım kare ve geniş mutfakları cok seviyorum :nazar:

tubacım canım hala gelmediğin kabahat her zaman kapım açık canım arkadaşıma.s.

Son düzenleme:
buda benim henüz eksikleri bitmeyen küçük kırmızı mutfağım :)

Son düzenleme:
ya kızlar benm mutfagm çok büyük bi salon büyüklgnde var 6metrelik halıdan seriyorum halakapı agızları boş kalıyo ne yaparsam dolu dolu gözükür

Back
X