Elektrikli Mutfak Aletleri mutfak robaotları hakkında fikri olanlar.. kullanıp memnun olanlar :) BURAYA=))

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
hanımlar kullandıgınız mutfak robotları hakkında fikirler.. arzum mu tefal mi ? tefalınkını ayrı ayrı aalırsak cok pahalı oluyo=S arçelik de güzel diyen var mı??

Kesin sağlam ve uzun kullanım hedefinse bir defa para harcayıp profesyonel markaları tercih et Hamilton Beach, Kitchenaid gibi derim ben.
Göz atman için link atıyorum bu siteden alışveriş yapabilirsin kesinlikle güvenilir ve taksit seçeneği var ama başka yerden daha uyguna bulursan onu al derim şimdiden güle güle kullan.

Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender

canım rendede yapıyormu bu makıne?

canım rendesi de var, hamur yogurma aparatı da var.rendesini kullandım güzel.hamur yogurma aparatını kullanamadım hala.bir kere kullanmaya karar verdim nasıl aksiliktir ki malzemeleri içine doldurdum elektrikler gitti.gelir belki diye bekledi gelmedi.neyse cıkardım içinden leğende yaptım.hamuru dinlendirirken elektrikler geldi.sinir olmuştum ben daha çok küçük doğrayıcısını kullanıyorum atıyorum soğanı oh mis gibi dograma ve aglama derdim kalmadı.

teşekkürler canım cevapladığın için.Güle güle kullan robotunu:)

teşekkürler canım cevapladığın için.Güle güle kullan robotunu:)

almayı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim kullanışlı,pratik ve kaliteli.mikserinin sapı filan çelik.ben cok memnunum.bi de fırın alırsam ıspanaklı kek yapmak hayalim ıspanakları robottan geciricem inş. onu düşenerek aldım var ya bi de mikserini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…