bende etmiyorum sadece günaydın diyorumm benimde tarzım bu :))))))))))
nerde etmiyorsun herkese canımlı cicimli konuşan kim peki dur birazdan zuzu gelsin de göreceğim ben seni alsanaalsanasmile
beni takip et dur bakalım :mymeka:ben olmasam nerde ne var bilemeyeceksin zatn:roflol:
hikaye normal bir hikaye ama doğruluk payı yüksek ,insanlar hep çok fazla beklenti içine giriyorlar halbuki karşısındakinin onu sevmesi yeterli olmalı ,ota b..ka takıyorlaryaaa sinir ediyorlar ,adam seviyor mu seviyor buna bakmak lazım ,herkesin karakteri farklı olabilir herkesi olduğu gibi kabul edeceksin ,seviyorsan zaten olduğu gibi kabul edersin ,sevmiyorsan da orasında burasında sürekli hata ararsın ve seni tatmin etmez hiçbirşeyi
BEN eşimi ilk tanıdığımda da çok canım cicim yapan bir tip değildi yapsa zaten ben de sıkılırdım ,ben aklı başında olgun erkekleri seviyorum ,o benim peşimden değil ben onun peşinden koşmalıyım beni öyle erkekler çekiyor kendine ,kadınlardan uzak duran ,kadınlara çok fazla boyun eğmeyen ,karakteri oturmuş erkekler her zaman aslında mutluluğu sağlayanlardır ,bir erkek kadına hayır diyebilmeli ,eşim bana her konuda tamam canım yaparız ederiz deseydi ben onunla mutlu olamazdım ,benimle tartışmalı hakkın savunmalı ,ne o öyle herşeye evet demek ,karaktersiz bir tip oluyor onlar ,ben eşimden beklenti içine girmiyorum onu olduğu gibi kabul ediyorum benim için önemli olan da beni gerçek anlamda sevmesi benden vazgeçemeycek olmasıdır gerisi hikaye çünkü yok hediyeymiş v.s. boş işler bir gün olsun bana şunu al demedim ,almıyormu tabiki alıyor hem de çok romantiktir aslında ama az ve öz yapar ve böyle olması da yapılan şeyinn kıymetini artttırıyor yoksa sürekli yapmış olsaydı bu sefer alışırdım ve hep beklerdim en güzeli beklemeden bir şeylerin olması
EŞıMıN bana yaptığı o kadar romantik şeyler varki anlatsam ağzınız açık kalır ama sürekli de yılışıklık yapmaz sevgisini daha çok hareket ve eylemleriyle belli eder bu da benim çok hoşuma gidiyor :asigim:
allah mutluluğunuzu daim etsin ve iki kişilik hayatınıza bir üçünc ükişiyi de katarak dahada mutlu olursunuz
demin baktığın ev güzel mi sence ben beyenmedim sana şey soruyum bari duşa kabin alcamda sende buzlu cam mı daha kolay temizlenir yoksa normal cam mı bence buzlu cam da normal düz camda hoş duruyo dimii
amin sağol..
bence düz cam daha kolay temizlenir buzlu camda ince buzlu da olsa temizlemek zor oluyor bu bayanın evindeki duşa kabin tarzı olanlar hoş ama bunun daha büyük ve geniş olanları var onları seviyorum ben bir de jakuzi olayına bayılıyorum yawww kendi evim olsa çok faklı dekorasyon planlarım var ama malesef kiracı olunca yapamıyorsun yeni eve çıkınca ama kesinlikle jakuzili bir ev tutmak istiyorum
o ayrı tabi canım jakuzi olayı bende yeni bi ev alsam bu evin çok küçük masela banyo ve mutfak büyük alırım
evtt temizlik olarak normalde yanlış sormuşum ben
kullanış olarak benimde banyo çok küçük bu tarz alcaz mecburen
normal camda sürekli iz kalır ama buzlu camda kalmaz iz
bide su izi çok olur dimi normal camda
valla bence düz cam daha kolay bi güzel silersin cam gibi olur pırıl pırıl ama buzlu camı ne kadar silsen de tam pırıl pırıl durmuyor sanki yani bence düz cam daha kolay temzlenir ama sen bilirsin yine de su izi olsa da silersin geçer ..
ne biliyim ya silerimde valla ben öyle eşyalar seçtim ki gıcıkcığım elimde bi bez bi cam sil dolanıcam gibi helede buzdolabım siyah cam dışı koltuklarım siyah beyaz bide banyo düz cam olsa tmm dır o zaman
e ona göre alsaydın ozaman ben özellikle beyaz eşya almadım hele de çalışan insan için iiice zor normal vengeleri bile temizlerken zorlanıyor insan da beyaza cesaret ister
artık elinde bez kolbastı oynarsın iimi :roflol:
baktımda duşa kabin camları nasıl olmalıdır bölümünede kimse normal cam yani şeffaf camdan memnun değil kullanışlı olmuyomuş su izini hemen belli ediyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?