mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım isteme olmadı ilk gün gelecekler tanışma isteme olucak bir kaç ün sonrada söz nişan bir arada olcak ...ama şimdiden kavgalar başladı bile tangercim offffff

ooo zuzucum erken başlamışsınız...
benım eşimyurt dışındaydı düğüne bir ay kala geldı.ogelene kadar kavgakarımız hiç bitmedı bikere yüzüklerı çıkardık. ailelere sölemedık düğün hazırlıkları başlamıştı sonra eşim geldı kımseye sormadık kendımız istedıklerımız yaptık tabı ben ailemın istediğini yaptım onları kırmadım.

yok canım isteme olmadı ilk gün gelecekler tanışma isteme olucak bir kaç ün sonrada söz nişan bir arada olcak ...ama şimdiden kavgalar başladı bile tangercim offffff

kavga başladımı tek sorun sensin :))))))))))))

ya dün annemle konuştukda nişanı evde yapmaya karar verdik çok masraf olucak dışarda yaparsam pek evide istemiyodum ama öyle karar verdim
evde olması en iisi boşver ..ne gerek var masrafa ...bizde evde yaptık gayet de güzel oldu ...

ya sorunu anlatırım yine sana bir ara:))))))))elbiseyi yüklüyorum bakın

çok hoşuma gitti şık ve sade

Eklentiler

• $ab27ym6.webp
    $ab27ym6.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 22
GÜZEL BEĞENDİM... biraaz hareket katmak istersen şu modellere ne dersin benim hoşuma gitti

Eklentiler

• $3070009245_f0d18af5dc_o.webp
    $3070009245_f0d18af5dc_o.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $3070809586_d684ee6c52_o.webp
    $3070809586_d684ee6c52_o.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $aa-346-x-490.webp
    $aa-346-x-490.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 22
senin gönderdiğin resimler de güzel ama pek tarzım değil bu tarzlarda hşuma gidiyo benim şık ve sade

tamam da zuzu çok sade olmuş ama ..biraz da hareketli olması lazım ..ya da aksesuarla hareketlendir ..senin nişan ne zaman bu arada ...
evet evde yap en iisi biz de evde yap ...o yorgunluktan sonra inanki evde yaptığına şükredeceksin ..salonda hem yorgunluk hem masraflı ..elalemi doyuracaksın başka bir şey değil ..ne gerek var milleti doyurmaya ..gelen eve gelsin

işlerımı yaptım oğlanı uyuttum geldım canlar...

zuzu evde olması daha iyi robota katılıyorum..
senınyukledğin çok sade...pek beğenmedim..
robotun yuklediği kabarık eve olmaz ortadaki nişaniçin çok uygundeğilsondakınıde beğenmedim...

ben yükleyemıyorumbenım internet çok yavaş...

işlerımı yaptım oğlanı uyuttum geldım canlar...

zuzu evde olması daha iyi robota katılıyorum..
senınyukledğin çok sade...pek beğenmedim..
robotun yuklediği kabarık eve olmaz ortadaki nişaniçin çok uygundeğilsondakınıde beğenmedim...

ben yükleyemıyorumbenım internet çok yavaş...

BANA bak bana sen de hiçbirşey beğenmiyorsun heee....sanki senin beğendiklerin çok güzel de hayret bir şeykaydirigubbakcemile

:)))))))))))))valla ben zaten şatafatlı abiyeleri hiç sevmem bu çok hoşuma gitti bu renlerde istiyodum ve modelide güzel sade:)))

sen böle diyesin diye ha ha haaaaaaaaaaa.......ya tabiki sorcam fikrinizi ala ala sadece sade şeyleri seviyom söyledim hüsooooo:))))))))

hadi len ordan başlayacağım sna da töbe töbe ben çıkıyorum hadi ii akşamlar sinirli ve kahverengi rujlu uyuz nevale :))))))))))))))))))))

ahahaaaaahaaaaaaa hadi ordan tombik:))))))))))))))))iii akşamlar yarın görüşürüz

Back
X