aklıma geldi ..
biz de eşimle pazar günnü pizza yemeye gittik ..fırtına vardı resmen ..eşime evde dursaydık dedim ama bu romantik yağmurlu havada evde durulur mu dedi..pizzacıda dışarda oturduk ..yağmur dinmişti ama bizim pizzalar gelir gelmez tekrar başladı ..sağımızdan solumuzdan deli gibi yağmur yağarken pizza yedik ..gayet romantikti heee..
pizza derken aklıma ne geldi ..gittiğimiz mekanda ,içerde doğumgünü partisi varmış çocuklar için...sürekli taksiyle çocuklar anneleri filan iniyor içeri geçiyorlar ,içeriyi süslemişler parti için ..neyse ben speciale pizzamı yerken kadının birinin çığlık sesi ama ne ses ..kadının elinde bir kız çocuğu deli gibi bağırıyor buz getirin çabuk diye ..neyse koşa koşa içeri gittiler çocuk da paniklemiş annesi yüzünden o da bağırıyor filan ...kadının kucağında çocuğu görünce ben araba filan çarptı sandım .o derece panik ti ve bas bas bağırıyordu ...meğer çocuk elini arabanın kapısına kıstırmış..ama kadın avaz avaz bağırıyor ..çocuğun ağlaması kesildi ..bu sefer kadınla uğraşıyorlar içeride ..çünkü kadın bayılmış ..sebep de çocuğun elini kıstırması ..yuh dedim yan, bu kadar olmaz ..tamam annesin mutlaka ki üzülmüşsündür ama bu kadar da olmaz ki ..kadının yaptığı resmen şımarıklıktı ,çocuğu telkin etmesi gerekirken iice korkuttu ..sinir olurum böyle tiplere yaa...ne var sanki bu kadar bütün etraftakileri de panikletmeye ...görmemişin bir çocuğu lmuş çekmiş biryerini koparmış hesabı idi yani..kadının bağırtılarından kulaklarımın zarı patlayacaktı resmen ..annneysen adam gibi çocuğunu yatıştırmaya çalış ..yok yere yatmalar bayılmalar filan ..hey ALLAH ım şu insanlara akıl ver ...