mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastanede tanışmışlar abla ameliyat için yatmış hastaneye oda işte hastaymış orda tanışıp aşık olmuşlar birbirlerine tam 11 sene nişanlı kalmışlar kader işte abla çalışmıyo nişanlısıda barda çalışıyo barmen ama evlenince başka işte çalışıcak

ışyerimizin en gıcık ve kıl müdürü; anladık hijyene çok önem veriyorsun da, o klozetin üzerine serdiğin tuvalet kağıdının popona yapışıp kalacağını ve takım elbisenden dışarıya kuyruk gibi sarkacağını hesaplamazsan, öyle bütün gün kıpkırmızı dolaşırsın ortalıkta. Dua et yine insaflıyım da, toplantıya girmeden uyardım seni.

Annem ve küçük prensesim banyoya birlikte giriyorlar ve kızımın sesi duyuluyor: "Memelere bak memeleree..." Dışarıdan babam patlatıyor bombayı: "Ah be yavrum, eskiden memeydi onlar. Şimdi ne olduklarını ben de bilmiyorum!"

Bazı akşamlar evde kemençe çalıyorum. O esnada inadına mıdır nedir karımın çenesi hiç durmuyor, sürekli konuşuyor ve bir şeyler soruyor. Ne çaldığımdan bir şey anlıyorum, ne de duyduğumdan. Bir de “ıyi kemençenin yayındaki teller, erkek atın kuyruk kıllarından olur ve iyi ses verir.” derler. Artık bundan emin değilim, bence iyi kemençenin yayındaki teller, dişi atın kuyruk kıllarından olmalı. ıki katı ses çıkarır yeminle.

Tuvalete oturdu, gaz çıkardı; "Anne çişim gelsin diye önce korna çaldım." dedi. Yerim ben senin o korna çalan poponu!

Otobüs terminalindeki yaşlı teyze, etrafımızdaki tüm askere uğurlanan gençlere yaptığı gibi beni de askere gidiyorum sanıp boynuma nazar boncuğu taktı mı? Taktı. Ben onu askere giden yiğitlerden birinin anası sandım mı? Sandım. Elini öpüp boynuna sarıldım mı? Sarıldım. Kadın dilenci çıktı mı? Çıktı. Nazar boncuğunun parasını misli misli aldı mı? Aldı.
alıntı

İşyerimizin en gıcık ve kıl müdürü; anladık hijyene çok önem veriyorsun da, o klozetin üzerine serdiğin tuvalet kağıdının popona yapışıp kalacağını ve takım elbisenden dışarıya kuyruk gibi sarkacağını hesaplamazsan, öyle bütün gün kıpkırmızı dolaşırsın ortalıkta. Dua et yine insaflıyım da, toplantıya girmeden uyardım seni.

Annem ve küçük prensesim banyoya birlikte giriyorlar ve kızımın sesi duyuluyor: "Memelere bak memeleree..." Dışarıdan babam patlatıyor bombayı: "Ah be yavrum, eskiden memeydi onlar. Şimdi ne olduklarını ben de bilmiyorum!"

Bazı akşamlar evde kemençe çalıyorum. O esnada inadına mıdır nedir karımın çenesi hiç durmuyor, sürekli konuşuyor ve bir şeyler soruyor. Ne çaldığımdan bir şey anlıyorum, ne de duyduğumdan. Bir de “İyi kemençenin yayındaki teller, erkek atın kuyruk kıllarından olur ve iyi ses verir.” derler. Artık bundan emin değilim, bence iyi kemençenin yayındaki teller, dişi atın kuyruk kıllarından olmalı. İki katı ses çıkarır yeminle.

Tuvalete oturdu, gaz çıkardı; "Anne çişim gelsin diye önce korna çaldım." dedi. Yerim ben senin o korna çalan poponu!

Otobüs terminalindeki yaşlı teyze, etrafımızdaki tüm askere uğurlanan gençlere yaptığı gibi beni de askere gidiyorum sanıp boynuma nazar boncuğu taktı mı? Taktı. Ben onu askere giden yiğitlerden birinin anası sandım mı? Sandım. Elini öpüp boynuna sarıldım mı? Sarıldım. Kadın dilenci çıktı mı? Çıktı. Nazar boncuğunun parasını misli misli aldı mı? Aldı.
alıntı

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ceketi görmedinmi ulen onu kaça aldım biliyonmu 65 :))))))))))))))) bu sefer diğerlerine göre pahalı dimi:)))))))

Annemden şikayet: "Kızlar için harcadığın tatlı dilinin onda birini bana harcasaydın, şimdi biber dolması yerine mantı yiyor olurdun!" Canım annem, ne demek. Senin yerin bambaşka.

Pür dikkat televizyonda Pınar Altuğ'u seyreden kocama: ''Ne o, çok mu beğendin hayatım?'' diyorum. ''Yok be bebeğim, ona baktıkça seni görür gibi oluyorum.'' diyor. Susuyorum, hiç irdelemiyorum, kabul ettim gitti.

Vajina estetiği en sık yapılan 3. estetik operasyonmuş. Genelde dar pantolon, mayo giyemedikleri için yaptırıyorlarmış. ışte bu bilgiyi öğrendiğimden beri gözüm dar pantolon ve tayt giyen kadınların malum bölgesine kayıyor. Adım sapığa çıkmaz inşallah.

ceketi sen mi giyeceksin ..ceketi beğenmedim hiç oha filan oldum görünce ..hiç hoş değil bence

anladım tamam beğenme:) ben giyinicem kim giyinicek ala ala tamam beğenmeyebilirsindde oha olmka ne oluyo garip yani:)
ben çok beğenerek aldım ben beyaz ceket çok severim

Son düzenleme:
ulen tabi fikrini sölücen manyak karıııı:)))))))))))))))) ala ala bende yorum yaptım kızmadım datluuuu

sen nesin ala ala banelmiş asıl sen banelsin:))))))))))))))))))

kıçıma kına yakamam :)) sebebini özelden attım :)) bu lafına çok güldüm hee :))

Son düzenleme:
Back
X