mutfak ve banyo

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
35
merhaba kızlar tekrar yardımınıza ihtiyacım var evimde kiracı vardı cıktı ama mutfak ve banyo tezgahını mahfetmiş banyomda pembe simli tezgah vardı sigara yanıgı içinde internette amonyak ve çamasır suyu karışımını duydum ama nafileee mutfak tezgahındaki cizikler için bi fikri olan varmıı :(((

merhaba kızlar tekrar yardımınıza ihtiyacım var evimde kiracı vardı cıktı ama mutfak ve banyo tezgahını mahfetmiş banyomda pembe simli tezgah vardı sigara yanıgı içinde internette amonyak ve çamasır suyu karışımını duydum ama nafileee mutfak tezgahındaki cizikler için bi fikri olan varmıı :(((
kızlar yokmu bi püf noktası bileeeennnn

En iyi puf nokta eski kiraciyi cagirip gostermeniz olmali bence.depozito falan yokmuydu kesinti yapsaydiniz.yanik lekesinin cijacagini sanmiyirum.yazik olmus

Back
X