Mutfak ve Banyolar

Çok güzeller, insanın içi gidiyor valla :kedi:
ışte önce büyük ve kendine ait bir evin olacak sonrada bunları yaptıracak maddi gücün fisfisfis
ınşallah olur hepimizin kızzlar inşallah zemuszemus
Allah herkesin gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

bende modern mutfak tasarımlarını beğeniyorum. emeğinize sağlık

şu günlerde bende banyomu yeniliyorum. eşim mobilya tasarım ve çizimcisi ve yeni banyomuz bitip taktığında sizlerle paylaşacağımdelikafadulden

mutfaga bence gri ve beyaz cok guzel gıdıyor ferah ferah ben grı ve beyaz yapıcam yuksek masa ve bar sandalyelerı koyucamm ınsallah

tamam canım merakla bekliyoruz.Hangi renkleri kullandınız

mutfağımda beyaz venge ve ceviz rengi karışımı kullandırdım.
banyomda beyaz venge ve açık kahve tonlarını. (fayanslara uydurdum)
bakalım henüz işlerinden fırsat bulup tamamlıyamadı eşim.fisfisfis

Son düzenleme:
bayanlar bizde bu yaz mutfak ve banyo yaptırıcaz mutfak aynı böyle istiyoruz istanbulda bildiğiniz hem düzgün yapan hemde uygun çok pahalı olmayan bi yer bileniniz varmı ? banyo ve mutfak komple değişecek

m09yn8.jpg
[/QUOTE]

ya ıyı de adamların internet sitelerine banyo dıye koydukları resimler maşallah benım oturma odam kadar kımın evınde o kadar buyuk banyo var allah aşkına bir çamasır makınası bır banyo dolabı bırde duşakabin koydugumuz zaman banyoya, seramiğin rengi bile gozukmuyo geçtim desen şekil yapmaktan

Tümü beyaz olan mutfak güzeldi bence..Ben genelde country tarzında veya rustik tarzda mutfakları seviyorum.Çok modern mutfaklar bana soğuk ve sevimsiz geliyor, laboratuvara benzetiyorum böyle mutfakları..

arkadaşlar banyo lavabosunda sensörlü musluk kullanan var mı(eli algılayınca su akan)tavsiye edermisiniza.s.

Back
X