Mutfak ve Banyolar

merhaba,
Sensörlü musluklar şu an toplu kullanım gerektiren tüm mekanlarda uygulanmaktadır. Ben, işim gereği ofis uygulamalarımda kullanmıştım. Konutlarda da kullanabilrisiniz. ıki türü mevcuttur, elektrikli ve pilli. Size pilli tavsiye edebilirim. Elektrikli için elektrik hattı çektirmeniz gerekir, pilli de ise konut kullanımı olduğu için kullanım sayınız çok fazla olmayacaktır, 1,5-2 sene de(belki daha uzun sürede) pil değişimi gerekir ki , çok kolaydır.

hepsı bırbırınden sık bı kac model bana benım tv unıtesını anımsattı :64::64::64: paylasım ıcın tesekkurler:70::70:

hepsini çok beğendim ama :78:eşimde mobilya işi yapıyor daha güzelleri ni yaptığını gördüm:61:

mutfak ve banyolar çok güzeller mutfakta ada tarzı hoşuma gidiyor tabikide okadar geniş mutfak bulabilirseniz evyenin ve ocağı 2 taraftan ulaşma imkanı güzel olur birden fazla kişi ocaktan ve evyeden faydalanır hamile hanımlar içinde evye kullanım imkanı kolay olur diye düşünüyorum karınları daha az ıslanır :))

Arkadaşlar bir kerede o kadar değişiklik yapabilcek parası olmayanlar için (benim gibi) tavsiyem önce ufak ama göze batan değişiklikler yapın. mesela ben aynaları değiştirdim. düz kare bir ayna yerine müzik notaları şeklinde olan aynalardan aldım. burada bol bol farklı çeşit var. ileride durumlar açılınca komple banyoyu ve mutfağı değiştireceğim ama şimdilik bu kadar.

http://www............/aynalar/c/68 :3:

Back
X