- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
-
mutfak kedisi çok doğal olmus gerçekten fotolarına baktim şimdi fındık gibi olmus küçücük ,güzel,doğal bi insan baska ne ister, ama şiş şuan oda 20 günlük olduğu içindir daha yeni arkadasımızında dediği gibi daha çok erken canını sıkmak için 1 yıla kadar incelir merak etme.
burnunu göremedim ama daha cok yeni önden ilk aylar gerçekten kalın bir burun oluyor..ben de ameliyat oldum ilk 3 ay önden beğenmezdim yandan beğenirdim sadece 6 aya geldiğinde güzelleşti şuan 1 seneyi geçti 6 aylıktan da iyi durumda yani kolay deil burnun oturması en az 1 yıl alıo 6 ay falan değil bence.
Dr. ibrahim askar
Cnm bende baktim resimlerine, neyini begenmiyorsun ki anlamadim gercekten bence gayet hos olmus:)
Daha cok yenisin zaman vermen gerekiyor bu kadar uzme kendini, sisliklerin indigi zaman burnun seklide degisecek cnm.
Iylesme surecinde moral cok onemliymis bak sende boyle moralsiz olma, iyi ve guzel dusunki dahada guzel olsun cnm:)))
Ama seni cok iyi anliyorum ben ve diyer arkadaslarda ilk baslarda boyle seyler hisetmistir zaman herseyin ilaciymis cnm sabir sabir:)
merhaba mutfakkedisi burun fotolarına baktım şimdi burnunun sırt kısmı ii duruyor onden de gzel fakat burun ucunda bir problem var gibi geldi bana amacım seni üzmek değil kesinlikle objektif olarak yazıyorum umarım yanlış anlamazsın beni sadece kendi görüşüm İnş diğer arkadaşların da dediği gibi zaman içinde şekli oturur, düzelir...
Nasil ucunda bir problem var yani ucumu olmamis bilmiyorumkismile
yorumun icin tsk ederim zaten elestirilmesi icinde koydum resimleri, güzel olmamissa tabiki söylemenizi beklerim
canım bana öyle geldi yani fotolarına bakınca ilk ucu gözüme çarptı ama dediğim gibi bu benim görüşüm diğer herkes güzel demiş o da onarın görüşü amacım moralini bozmaya fln calişmak değil kesinlikle oyle bişey yapmam bende ameliyat olmak istiyorum ve sadece kendimi senin yerine koydum ameliyat sonrası ve düşündüklerimi soyledim. umarım sadece şişlikten dolayı oyle duruyordur...
Merak ettim bende, gorebilirmiyim?CADIARZU
mutfakkedisi resimlerini şimdi inceledim..sanırım benim burnumda seninki gibi...
nasil yani?
arkadaş listemde varsın..albüme az önce alel acele 2 adet resim ekledim..sağdan soldan resim çektim biraz aceleye geldi ama bi bak istersen..
hatta şimdi tekrar inceledim birazda karşılaştırdım ama sende kavis var..bende oda yokkdümdüz bi burun olmuş benimki..
eylül85 sana arkadaşlık teklifi yolladım. kabul edersen fotolarına bakmak isterim.
eylül85 resimlerini inceledim canım öncelikle çok çok geçmis olsun inan çok büyük değişim olmuş iyiki yaptırmışsın.sanırım ilk ameliyatın ben iki kez oldum sonuç hüsran inan senin gibi burnum olsa isterdim oyüzden canını sıkma tadını çıkar burnunun bence ve daha çok yeni burnun iki üç ay içinde kavis olusacaktır burnunda benide ilk basta seninki gibiydi 3-4 ay a yakın bi sürede kavisi tamamen ortaya çıktı.kendine ii bak tatlım.
arkadaş listemde varsın..albüme az önce alel acele 2 adet resim ekledim..sağdan soldan resim çektim biraz aceleye geldi ama bi bak istersen..
hatta şimdi tekrar inceledim birazda karşılaştırdım ama sende kavis var..bende oda yokkdümdüz bi burun olmuş benimki..
canim cok gecmis olsun...resimlerine baktim bence fena degil..doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?