Inoxdan siyah cam olmayanlardan tercih ederseniz bir sorun kalmaz ki arkadaşım ocağını kullanıyor siyah evet çok temiz görünmüyor zor oluyor temizliğikızlar merhaba, evleniyorum mutfağım yeni yapılacak ben beyaz mutfak dolapları ferah ferah modern-şık bir konsept düşünüyorum. beyaz eşyalarımı inox düşünüyordum ama herkes siyah cam davlumbazdan siyah cam ocaklardan temilik konusunda şikayetçi ben de acaba beyaz cam ankastre mi alsam diyorum temizlik yüzünden ama bu sefer de kötü mü durur ya da her yer bembeyaz mı olur boğar mı acaba çok kararsız kaldım acil yardım lütfennnn:'(
Kızlar beyaz cam diyorsunuz ama temizliği zor olan materyal zaten cam. Siyah beyaz farketmez. Bende de beyaz mutfak üstüne siyah cam ankastre var. Aynı derdi çekiyordum. Bir kaç temizleme yolu buldum artık sıkıntı olmuyor....walla bende aynı derten muzdaribim beyaz dolap siparişlerini verdik walla aklım cam ocaklarda kalıyo siyah beyaz uyumundan sıkıldıgım ve temizligi zor oldugu için siyahı eledim ama inox la beyaz cam arasında kaldım inox alsam cam da aklım kalıyo beyaz cam alsamda heryer bembeyaz olcak
canım ama beyaz tozu kiri çiziği göstermiyor. o yönden iyi deniyor.. siyah da çünkü hemen toz topluyor hep de görünüyor. senin davlumbazın ve hatta buzdolabın falan da mı siyah ?Kızlar beyaz cam diyorsunuz ama temizliği zor olan materyal zaten cam. Siyah beyaz farketmez. Bende de beyaz mutfak üstüne siyah cam ankastre var. Aynı derdi çekiyordum. Bir kaç temizleme yolu buldum artık sıkıntı olmuyor....
Ayrıca metal ocaklar da çok çabuk çiziliyor. Çizik eşya kullanacağım zor temizlik yaparım daha iyi. Şıklığı da yanıma kar kalır.... :)
kızlar merhaba, evleniyorum mutfağım yeni yapılacak ben beyaz mutfak dolapları ferah ferah modern-şık bir konsept düşünüyorum. beyaz eşyalarımı inox düşünüyordum ama herkes siyah cam davlumbazdan siyah cam ocaklardan temilik konusunda şikayetçi ben de acaba beyaz cam ankastre mi alsam diyorum temizlik yüzünden ama bu sefer de kötü mü durur ya da her yer bembeyaz mı olur boğar mı acaba çok kararsız kaldım acil yardım lütfennnn:'(
Kesinliklr beyaz al canim.inox hiçte kolay temizlenmiyor ne varsa beyazda varkızlar merhaba, evleniyorum mutfağım yeni yapılacak ben beyaz mutfak dolapları ferah ferah modern-şık bir konsept düşünüyorum. beyaz eşyalarımı inox düşünüyordum ama herkes siyah cam davlumbazdan siyah cam ocaklardan temilik konusunda şikayetçi ben de acaba beyaz cam ankastre mi alsam diyorum temizlik yüzünden ama bu sefer de kötü mü durur ya da her yer bembeyaz mı olur boğar mı acaba çok kararsız kaldım acil yardım lütfennnn:'(
valla benim ocağım siyah cam üstü döküm ızgara olandan 3 aydır kullanıyorum nefret ettim ,siyah cam ayrı dert ,döküm kısmı ayrı dert, o dökümler makineye de girmiyor elde lekelerde çıkmıyor sürekli ocak temizliyorum yinede tertemiz durmuyor (eski ocağımı 5,5 yıl kullandım gören hiç yemek yapmadın mı diyordu hala yeni alınmış gibiydi) o yüzden beyaz alsanız dahi üstü döküm ızgara tercih etmeyin derim, en güzeli beyaz cam olup dümdüz elektrikli olanlar
walla bende aynı derten muzdaribim beyaz dolap siparişlerini verdik walla aklım cam ocaklarda kalıyo siyah beyaz uyumundan sıkıldıgım ve temizligi zor oldugu için siyahı eledim ama inox la beyaz cam arasında kaldım inox alsam cam da aklım kalıyo beyaz cam alsamda heryer bembeyaz olcak
henüz yapılmadı mutfagım haftaya dolaplarım gelicekbüşracım sen beyaz cam ankastre set mi aldın varsa mutfağının fotosunu görebilir miyiz rica etsem :)
arkadaşlar ben de siyah cam çok beğeniyorum ama temizlikten dolayı beyaz seçicem sanırım o da estetik durur mu endişesindeyim bu endişe de beni inoxa itiyor. kararsızlıklardan kararsızlıklara...
Ocak ve davlumbaz siyah cam fırın ve mikro cam ve çelik çizgili. Benim topla derdim yok çünkü ocağı silerken davlumbazı da cam sille siliyorum geçiyorum dolayısıyla iz falan olmuyor. Bir de bulaşık süngeri ile kazımadan temizliyorum, çizik sıkıntısı da olmuyor.canım ama beyaz tozu kiri çiziği göstermiyor. o yönden iyi deniyor.. siyah da çünkü hemen toz topluyor hep de görünüyor. senin davlumbazın ve hatta buzdolabın falan da mı siyah ?
Walla hala seçebilmiş degilim dolaplarım beyaz takıldı beyaz eşyalarıda inox alıcam ama Camlar çok güzel duruyo ya sanırım ben bunları alıcam napim artk siler dururumbüşracım sen beyaz cam ankastre set mi aldın varsa mutfağının fotosunu görebilir miyiz rica etsem :)
arkadaşlar ben de siyah cam çok beğeniyorum ama temizlikten dolayı beyaz seçicem sanırım o da estetik durur mu endişesindeyim bu endişe de beni inoxa itiyor. kararsızlıklardan kararsızlıklara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?