• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfakta minik böcekler

cumba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
627
533
158
Merhaba kızlar,
Hani makarna bozulduğu zaman kahverengi böcek olur ya (daha önce başıma gelmişti) işte o böceklerden tek tük görüyorum. Bozuk veya ağzı açık hiç bir şey yok, temizlemediğim yer kalmadı ama arada sırada böceklerden yine görüyorum. Sadece patates ve soğanım açıkta.
Geçenlerde birisi baharat dolabım için "ne güzel olmuş, dikkat et böceklenmesinler" dedi (ocağa yakın olduğu için). 1 hafta sonra ilk orda gördüm (Nazara geldi:KK45:). Hepsi kavanozda ama yine de baharat kokusu var dolapta bu koku böcek yapar mı?

Merhaba kızlar,
Hani makarna bozulduğu zaman kahverengi böcek olur ya (daha önce başıma gelmişti) işte o böceklerden tek tük görüyorum. Bozuk veya ağzı açık hiç bir şey yok, temizlemediğim yer kalmadı ama arada sırada böceklerden yine görüyorum. Sadece patates ve soğanım açıkta.
Geçenlerde birisi baharat dolabım için "ne güzel olmuş, dikkat et böceklenmesinler" dedi (ocağa yakın olduğu için). 1 hafta sonra ilk orda gördüm (Nazara geldi:KK45:). Hepsi kavanozda ama yine de baharat kokusu var dolapta bu koku böcek yapar mı?
kavanozdaysa yapmaz ama nemlenmemelerine dikkat et.

kavanozdaysa yapmaz ama nemlenmemelerine dikkat et.

Mutfak nemli değil, tuz bile nemlenmez o kadar yani. Sadece tabakların olduğu dolapta bile gördüm bu böcekten. Makarna bozulduğu zaman içi böcek doluydu ama mutfağa yayılmamıştı. Şimdi her yerde karşıma çıkabiliyor ama haftada 1 veya 2 tane. Bugün artık halüsinasyon mu görüyorum acaba dedim.

Back
X