Mutfaktan gelen kötü koku

malenkaya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
628
92
323
İzmir
Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir koku bazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Cöpünüzü her akşam cikartiyormusunuz bide mutfak kapısı kapalı olursa havalanmadigi için kokabilir sabah benimde öyle oluyor

Ama kokluyorumm lavaboyu koku yok. Borunun geçtiği dolapta da koku yok ?
Bizimde banyoda öyle bir sorun vardı ben zannediyordum ki klozetten yada yerdeki gidersen geliyor . Meğer öyle değilmiş lavabodan geliyormuş. Doğalgaz kokusu olmadığına eminsin dimi

Bizimde banyoda öyle bir sorun vardı ben zannediyordum ki klozetten yada yerdeki gidersen geliyor . Meğer öyle değilmiş lavabodan geliyormuş. Doğalgaz kokusu olmadığına eminsin dimi
Lavabo için bir usta çağırmak lazım emin olmak için. Doğal gaz kokusu zannettim ilk servis çağırdık. Kaçak olmadığını söylediler

Lavabo için bir usta çağırmak lazım emin olmak için. Doğal gaz kokusu zannettim ilk servis çağırdık. Kaçak olmadığını söylediler
Ay iyi bari en çok korktuğum şeydir açıkçası . Geri herşeye çare bulunur da doğalgaz yüzünden bir kaza olmasın

Lavabonun giderini kapatın (bir süre, sadece kullanırken açın bence) sorun çözülmezse, bacayı kontrol ettirin kuş vs ölmüş olabilir.

Genelde mutfak lavobosundan gelir koku canım.

Mutfak lavabosundandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…