Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

beklerim canım bende hemen gidip alamıcam zaten...önerilere açıgım...senin dolabı bi göreyim nasıl yaptıgını...

benim kızın bu dolap ve masa olur ama degilmi... güzel degişik bi şey ortaya çıkarmı?
a.s.a.s.

slm bende uzun zamandır kulanırım bu folyaları beyaz eşyalarımı bıle kapladım cok şik duruyo hemen hemen her ceşidi var tavsiye ederim temizligide kolay evin havası degişiyo

Mesela Lila ve pembe renkler yada başka canlı renkler bulabilirsen daha hoş olmazmı, kız odası cıvıl cıvıl şöyle, duvarlarında açık renkmiş zaten güzel gider bence

hoş olmuş emeğine sağlık canım .. bende kızımın odasının dolaplarını kapladım .. maviydi rengini kırmızı yaptık harika oluyor gerçekten herkesede tavsiye ederim .:lepi:

çok guzel oolmus folyo oldugu belli bile degil sanki baska bir mutfak gibi gule gule kullanın:)

İnanılır gibi değil,çok ama çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti.Ellerinize sağlık.

ellerinize sağlık çok çok güzel olmuş ve dediğiniz gibi beyaz eşyalarınızı çok güzel göstermiş ayrıca örtülerinizide bayılıyorum böle süslü evlere yahuuu

çok güzel olmuş emeğinize sağlık güle güle kullanın seni kırmadan bu işle tek tek uğraşan kocanada helal olsunkaydirigubbakcemile5

tebrikler gerçekten çok küsel olmuş , ama sizinde elinize sağlık normalde o şekilde yapıştırma zordur kabarcıklar oluşabilirdi çok muntazam yapmışsınız .

Eskisinden gûzel olmus. Ama su çamasir makinesi mutfakta ne isi var onu anliyamadim. Benim bildigim banyoda olur

bayıldım bende bu işe..bende çocuklarımdan eskiyen yemek masamı değiştiremiyordum..yine eskitecekleri için...bu fikir çok güzel tam benlik...paylaşım için sağol arkadaşım...................

mutfağınıda güle güle kullan canım....:1hug:a.s.a.s.a.s.

Eskisinden gûzel olmus. Ama su çamasir makinesi mutfakta ne isi var onu anliyamadim. Benim bildigim banyoda olur

Benim çamaşır makinamda mutfakta...makina illa banyoda olacak diye genel geçer bi kural yokturki......a.s.

Benim çamaşır makinamda mutfakta...makina illa banyoda olacak diye genel geçer bi kural yokturki......a.s.

banyolar buhar olduğundan kimi insanlar beyaz işyalarını oraya koymayı tercih etmezler
işte bende onlardan biriyim...

ditanın dediği gibi illaki banyoda olacak diye bir kural yokki a.s.

bunlardan bende almak istiyorumda,bakalim burda bulabilecekmiyim..kizimin dolabi icin iyi olur diye dusunuyorum...
ama sormak istedigim bisey var,bunlar kendinden yapiskanlimi yoksa benimmi yapistirici yapmam gerekiyo.....

elis kendinden yapışkanlı canım bant gibi senin hiç birşey yapmana gerek yok alıyorsun altındaki kağıdı kaldırıp yapıştıyorsun o kadar :)

elis kendinden yapışkanlı canım bant gibi senin hiç birşey yapmana gerek yok alıyorsun altındaki kağıdı kaldırıp yapıştıyorsun o kadar :)

canim cok tesekkur ederim cevabin icin...kizima yeni yatak aldikta ona uygun bi renkte dolabi yapiyim diye dusundum....bakalim guzel yapabilecekmiyim.....optum canuŞenizuum

Kural yok tamam da bu benim sahisi fikrim, ters geliyor bana.. Ha çamasir makineni mutfaga koymussun ha bulasik makinani banyoya, anlatabildimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…