Matmazellcim teşekkürler canım:),Bilge beyin tarzı, anladığım kadarıyla tam senin burnun, bilge bey daha çok kavizsiz düz burunlar yapmak taraftarı,
hatta bana demiştiki ilk defa bu kadar kalkık burun yaptım:)),
ben ısrarla yan profilden kalkık, önden ise kalkık olmayan bir burun istemiştim
şişlik insede şekil pek değişmiyor canım, yani ilk ay neyse diğer aylarda aynı şeklin biraz daha küçük hali oluyor, ama senin yüzüne çok yakışmış burnun gerçekten,
masaj yaptım ama keşke hiç dokunmasaydım, şişlerin kendi kendine inmesini beklemek bence daha iyi,
hatta bana demiştiki ilk defa bu kadar kalkık burun yaptım:)),
ben ısrarla yan profilden kalkık, önden ise kalkık olmayan bir burun istemiştim
şişlik insede şekil pek değişmiyor canım, yani ilk ay neyse diğer aylarda aynı şeklin biraz daha küçük hali oluyor, ama senin yüzüne çok yakışmış burnun gerçekten,
masaj yaptım ama keşke hiç dokunmasaydım, şişlerin kendi kendine inmesini beklemek bence daha iyi,
selmacım ya burnun çok güzel olmuş maşallah bilge bey yine şahane yeteneğini göstermiş sende :) böyle mutlu olmana çok sevindim. ben de heyecanla burnumdaki şişlerin inmesini bekliyorum inşallah seninki gibi hafif bir kavis oluşur şişler inince. benimki çok düz geliyor da heralde şişlerdendir di mi? sen burnuna masaj ne kadar yaptın ya ben çok üşeniyorum masaj yapmaya. hergün yapmıyorum mesela... acaba o yüzden mi hala çok şişlerim var?