- 25 Eylül 2011
- 7.509
- 11.367
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Düğününüz olmuş, altınınız takılmış bir şekilde de olsa.... Dert etmeyin kendinize..
Bakın insanlar çeşit çeşit herkes bir olamıyor malesef, kimi akıl edemiyor böyle şeyleri. Sizinkiler de cenaze stresi yüzünden akıl edemediler belki belki de içlerinden gelmedi, ölüm bu sonuçta.
Üzülmeyin evliliğinizin tadını çıkartın bence.
Bizim yeni gelinimiz evlenmiş barklanmış balayılanmış da kayınvalide gelin kapyınpeder ücgeninin arasına mı düşmüş :)
Hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın.
Diğerlerine yorum yapamıyorum cünkü cenaze varmış cok ekstrem bir durum
Cenaze cok farkli bir durum, yorum yapamiyorum...
Ama benim dugunum zamani da neler oldu bir bilseniz, hersey gunluk gulustanlikken, bir hangi gun gelinecek davasina, esimin annesi ve babasi, annemi muhattap almadi da, enistesi disleri sıka sıka aradı konustu, daha ne saygısızlıklar, ayılanlar bayılanlar...
Ben de hala takilirim, esimde haklisin ama oldu napalim der...
Insan icten ice sinir olmakla kaliyor, geri donup duzeltemiyecegimize gore, gecmis olsun demek kaliyor...
Ama gun geldi desteklerini, ilgilerini de gordum.
Daha yeni evlisin, en guzel gunlerini bunlari dusunerek gecirme.
Cok inis cikis oluyor, zaman zaman kotu, zaman zaman iyi, sen ve ailen kendinize yakisan sekilde davranin, fazlasini da dusunmeyin.
Hersey yoluna girer, merak etme, bu arada mutluluklar...
Merhabalar.gectigim hafralarda evlendik allaha sukur esimle sorunumuz yok.evimizde hep huzur var.fakat esas huzursuzluk benim icimde.
Esimin ailesi esime maddi manevi hic yardimci olmadilar.ne kardeslerinden ne anne babasindan en ufak bir hediye gormedim.takilacak altinlara kadar esim aldi...ben hep ellerinde yoktur diye motive ettim kendimi.cunku ozellikle annesini cok severdim.tum olanlara ragmen hala oyle.meyse
Benim istanbulda olan dugunum icin toplamda 22 kisi geldi erkek tarafindanve iki gun agirladik.dugun stresiyle beraber hayli zorlandik.
Bir hafta sonra burda dugunum olacakti.dugune bi gun kalmisti.ooylesine heyecanliydikki..
O sabah aci haber geldi esimin babaannesi hicbi rahatsizligi olmadigi halde oldu o gun...ve dugunum yine oldu ama duali mesnevi muzikli ve nikah.istanbulda dugunum oldugu icin bunu onemsemedim zaten.
Herneyse dugun sabahi hem cenaze oldu aksamindada dugun...cidden cok hemde cok zordu...
O sabah ailem geldiginde benim evime geldiler.benim eve dogalgaz henuz baglanmamisti o zaman firin calismiyordu.banyomda ariza yapti ve su basti banyomu o gun.dugun sabahi tum aksilikler ust uste geldi anlayacaginiz.ve esimin ailesi o gun cenazeyi bahane edip hic ilgilenmediler.ve dugunden hemen sonra ailem gitti bizi yalniz birakmak icin.ne bir cay ne bir yemek...cenaze evindr yemek yapildi.evlerimiz karsi karsiya kayinvalidemle.aileme gicbisey ikram edilmemis.tum bunlar birikince cok zoruma gidiyor.ailem boyle bir muameleyi hic haketmedi..
Esimse herseyin farkinda bana karsi cok iyi ama herseye ragmen onlarinda kalbini kirmiyor.her islerine kosuyor....
Oyle sogudumki yanlarina dahi gitmek istemiyorum artik....su saatten sonra tavrim nasil olmali su olanlardan sonra....
Cenaze evindeki insanlar yas talar sizin ailenizin cayini corbasini dusunecek halleri yok dogal olarak. kendinizi mutsuz etmek icin bahane ariyorsunuz
Merhabalar.gectigim hafralarda evlendik allaha sukur esimle sorunumuz yok.evimizde hep huzur var.fakat esas huzursuzluk benim icimde.
Esimin ailesi esime maddi manevi hic yardimci olmadilar.ne kardeslerinden ne anne babasindan en ufak bir hediye gormedim.takilacak altinlara kadar esim aldi...ben hep ellerinde yoktur diye motive ettim kendimi.cunku ozellikle annesini cok severdim.tum olanlara ragmen hala oyle.meyse
Benim istanbulda olan dugunum icin toplamda 22 kisi geldi erkek tarafindanve iki gun agirladik.dugun stresiyle beraber hayli zorlandik.
Bir hafta sonra burda dugunum olacakti.dugune bi gun kalmisti.ooylesine heyecanliydikki..
O sabah aci haber geldi esimin babaannesi hicbi rahatsizligi olmadigi halde oldu o gun...ve dugunum yine oldu ama duali mesnevi muzikli ve nikah.istanbulda dugunum oldugu icin bunu onemsemedim zaten.
Herneyse dugun sabahi hem cenaze oldu aksamindada dugun...cidden cok hemde cok zordu...
O sabah ailem geldiginde benim evime geldiler.benim eve dogalgaz henuz baglanmamisti o zaman firin calismiyordu.banyomda ariza yapti ve su basti banyomu o gun.dugun sabahi tum aksilikler ust uste geldi anlayacaginiz.ve esimin ailesi o gun cenazeyi bahane edip hic ilgilenmediler.ve dugunden hemen sonra ailem gitti bizi yalniz birakmak icin.ne bir cay ne bir yemek...cenaze evindr yemek yapildi.evlerimiz karsi karsiya kayinvalidemle.aileme gicbisey ikram edilmemis.tum bunlar birikince cok zoruma gidiyor.ailem boyle bir muameleyi hic haketmedi..
Esimse herseyin farkinda bana karsi cok iyi ama herseye ragmen onlarinda kalbini kirmiyor.her islerine kosuyor....
Oyle sogudumki yanlarina dahi gitmek istemiyorum artik....su saatten sonra tavrim nasil olmali su olanlardan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?