Mutlu bir haber. Kayseri'den..

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.086
55.117
598
'''Kayseri de yasanan üvey anne dehşetini bilmeyen kalmamıştır. Ben 2 dk izliyemedim ağladım düşündükçe fena oldum Allah'a havale ediyoruz 46 yıl ceza almış şerefsiz daha beter olsun hem burada hem ahırette..
Kayserideki duyarlı annelerimiz cocugu zıyarete gitmişler içimiz bir nebze rahatladı inş cocukların yasadıkları kalplerinde yara olarak kalmaz,unuturlar..

Merak edenlere....O bir hayat o bir aşk onun 3 değil milyonlarca annesi var artık.o iyi o mutlu onu anlatmaya kelimeler yetmez sarı saçları mavi gözleri mis kokusu ile gel sarilalim dedigim de pipime bakma ama diyen darmadagin etti bizi cigerimizi soktu gülüşün deki masumiyeti safi herşeyden habersiz iki küçük oyuncak için havalara uçan bizimle oyun oynamak isteyen vicdanlarin sesi.. şimdi mi sıra bizde haydi kayseri ismail ve irmagin geleceği için elele...Aile kesinlikle kimseyle gorusmuyor gorusturmuyor arkadaşlar bu konuda bizimle irtibata gecin'''

Mutlu bir haber bu. Sizde görün istedim. İrtibata geçilecek kişiler facebook ta bir sayfa. Burda paylaşmak doğru olurmu bilmediğim için yazmadım. İsteyene özelden yazarım. Bizim içinde yakın olanlar Kayseri'ye gidin lütfen. Allah daha da göstermesin kötülük yaklaştırmasın yavrularımıza.

Ya gerçekten aklım mantıgım almıyor ufacık cocuklara yaptıklarını almayacakta sanırım

Bende izlemedim. Bu kadar etkilendik hepimiz. Bir nebze de olsa mutlu olmak adına bunu paylaşmak istedim sizlerle.

Bende sabah izledim izledigimden beri aklım almıyor ve ağlıyorum inanın he türlü ayrıntıyı kafamda kuruyorum baba madem şüpheleniyor neden kameraya alana kadar engel olmadı yahut kendisi izleyecek şekilde kurmadı diyorum ne bileyim her şeyi düşünüyorumda yavruma sarılı yorum eşimle konuşuyorum bak ölürsem diye cehennem iyiki var şükürler olsun diyorum ve inşallah hapishanede o kadına aynını yaparlar ... bu haber bir nebze yüreğime su serpti inşallah bir-çok güzel insan maddi ve manevi acıdan sahip çıkarlar yavrucaklara

Burdan duydum ama yüreğim el vermedi Izlemedim İnşallah o.masum yavrucaklar bundan sonra mutlu saglikli bir ömürleri olur.Az bile ceza almış umarim af felan gelmezde yaptıklarının cezasini ceker.

İzlerken ağladım
olamaz ya bu vahşet bu bambaşka bişey
bide psikolojim bozuktu demiş
o kişi insan olamaz ya

Sabahleyin bende izledimnasıl kıydın pislik kadın inşaallah geberirsşn hapis köşelerinde canlarım benim bundan sonra çok mutlu olurlar inşaallah konu sahibi sizede teşekkürlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…