- 29 Mart 2020
- 23
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Esra zorunlubal
-
Benim daha öncesinde sorumlulukalrim vardi geçen yıldan beri istiyorum bişey yapmalıyım diyorum ama benim çevrem yok Allah'tan yardım diliyorumbu kadar çok istemekten vazgeçince işler yoluna girer.
Benim daha öncesinde sorumlulukalrim vardi geçen yıldan beri istiyorum bişey yapmalıyım diyorum ama benim çevrem yok Allah'tan yardım diliyorum
İlla çevreden olmuyor ki. Ben eşimle seçimde tanıştım. O zorunlu görev için ben de gönüllü olarak oradaydık. Tanıştık, sonra soyadımı bilmemesine rağmen araştırıp sosyal medyadan ekledi aynı akşam. İlk defa 1 ay sonra yazdı, 1 ay sonra da ilk buluşmamız oldu. Sonrasında da devam etti, sevgili miyiz ye sorma gereği bile duymadık. Tanışmamızla evlenmemiz arası 8 ay.Benim daha öncesinde sorumlulukalrim vardi geçen yıldan beri istiyorum bişey yapmalıyım diyorum ama benim çevrem yok Allah'tan yardım diliyorum
Keşke bana da öyle denk gelse ama nedense çok umutsuzum cevremdekiler hep evli ya da nişanlı insanlar düzenini kuruyor insanlara denk geliyor bana inanın hickimse denk gelmiyor yalnızlıktan korkuyorum Allah'tan sürpriz bekliyorumİlla çevreden olmuyor ki. Ben eşimle seçimde tanıştım. O zorunlu görev için ben de gönüllü olarak oradaydık. Tanıştık, sonra soyadımı bilmemesine rağmen araştırıp sosyal medyadan ekledi aynı akşam. İlk defa 1 ay sonra yazdı, 1 ay sonra da ilk buluşmamız oldu. Sonrasında da devam etti, sevgili miyiz ye sorma gereği bile duymadık. Tanışmamızla evlenmemiz arası 8 ay.
Bu işler kısmet...
İnşaanlar diyor ki uğraş ya bunun öncesinde sosyal bı ijnsan olarak yetiismedm bı de herkes evinde yuvasında millet bekar olmani umursamıyor bile Allah a yalvarıyorum pişman olmayacağım birini nasip et diyedemek istediğim birşey ne zaman olması gerekse o zaman olur. belki doğru kişi sorumluluklarım vardı dediğiniz dönemde karşınıza çıkabilirdi ama görmeye zamanınız olmadı. belki gene ummadığınız bir yerde çıkacak. birşey insanın aklına fazla dadanınca genelde evren/Allah siz neye inanıyorsanız onu vermiyor işte.
akışta kalmak iyidir.
bu benim şahsi görüşüm.
nacizane 35 senede neyi çok istediysem oldu ama hepsinin karşılığı olarak sevdiğim başka şeyleri kaybettim.
biraz da böyle bakarsanız belki iyi gelir.
Keşke bana da öyle denk gelse ama nedense çok umutsuzum cevremdekiler hep evli ya da nişanlı insanlar düzenini kuruyor insanlara denk geliyor bana inanın hickimse denk gelmiyor yalnızlıktan korkuyorum Allah'tan sürpriz bekliyorum
Ya ben evlilik yapmak için sırf bulduguma atlayacak bı insan değilim kalbimin atması mantigima uyması benim icin önemliInsallah yanlıs bir evlilik yapmazsınız
İyi dilekte bulunmayalım mı yaniYa ben evlilik yapmak için sırf bulduguma atlayacak bı insan değilim kalbimin atması mantigima uyması benim icin önemli
Olumsuz bir dil kullandınız mutlu bir evlilik yaparsınız inşallah diyebilirsinizİyi dilekte bulunmayalım mı yani
Olumsuz dili yazı seklımden nasıl anladınız?Olumsuz bir dil kullandınız mutlu bir evlilik yaparsınız inşallah diyebilirsiniz
Kötü birşeyden bahsediyorsunuz ve inşallah başına gelmez diyorsunuzOlumsuz dili yazı seklımden nasıl anladınız?
Tmm,Kötü birşeyden bahsediyorsunuz ve inşallah başına gelmez diyorsunuz
Onunyl yerine umarım mutlu olacagun güzel bı yuvan olur demek daha ılımlı
Bu Türkçe'nin kuralı
Mesele çocuklara çöpleri yere atmayin denmez normalde çöpleri cop kovasına atın denir
O öğrermeni neden istiyorlar ben söyleyeyim. Üc bucukta evde olsun yemek yapsın,cocuğa baksın,hele okul öncesi ve sınıf öğretmeniyse tamam anaç görüyorlar,hayattan beklentisi az olsin çünkü öğretmen heyecanlı,sosyal bir isi olmasın.Aksine bekar oğlu olanlar hemencik öğretmen adayını duyunca, bulunca oğlu ile evlendirmek için can atıyor hatta diyorlar memur tanıdık bekar varda bana yönkendirin diye bir de telefon veriyorlar bana bir kaç böyle müzmin bekar olan çocukları olan anneler denk geldi,
Sonra dedim oğlun ne mezunu ne iş yapıyor taxi leri varmış hatta oğlunun evi dahi varmış oğlunun tek şartı kız sigara kullanmayacakmış, sizce denk mi olur taxi
Sahibi ile öğretmen ben denk bulmadın ki bizim eşinin ailesinde de bekar öğretmen bir kız var acaip özgürlüğüne düşkün yaşıda 30 dayandı bence onca özgürlükten ve acaip çevre ve tanıdığı varken, kim evlenmek ister memlekette kadınların oğullarını nasıl yetiştirdiklerini biliyorum, koskoca eşek kadar olmuş oğulların ayakklarına çay hizmeti yapıyorlar şimdi bu tarif ettiğim özgürlüğüne düşkün bekar öğretmen bunu yapar mı?
Sanmıyorum, işte o zaman sıkıntı baş gösteriyor, bu bekar ve evde kalmış erkekler aynı anaları dan gördükleri hizmeti hanımlarından bekliyorlar, olacak şey değil, o eskiler de kalmış olması gerekir, ama değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?