Mutlu bir yuva kurmak istiyorum

Ben gayet sosyal bir kadındım. Turlar, kurslar, geziler, yemekler.. bir sürü kişi çıktı karşıma. Ama ne oldu. Görücü usulü ile tanıştığım birisiyle evlendim yani gerçekten nasip bu işler. Bol bol dua edin ve olumlama yapın.

insanlar neden bekar olmanızı umursasın ki ? 35 yaşında ve bekarım, ben de kimsenin evli ve çocuklu olmasını umursamıyorum.
çünkü bundan bana ne?
herkes kendi hayatını yaşar. meşhur bir yazı var ya, obama 55inde başkanlıktan emekli oldu, trump 70lerinde amerika başkanı oldu.
siz de hayatınızı yaşamaya bakın. tabi ki kimseyle evde otururken tanışamazsınız ama emin olun evlenme fikriyle dışarı çıkıp bakan her insan başkalarına daha itici geliyor.
sadece hobilerinize göre sosyalleşmeye bakın, bu sürede karşınıza biri çıkarsa tanırsınız zaten.

Benim sorumlulukların hala devam ediyor ben aileme hala destek çıkmak durumundayım sosyal olabilmem pek mümkün muyor bu anlamda .ben de Allah'a yalvarıyorum biri vesile olsun veya çıksın karşıma bisekilde diye

Yani benim yaşımda ancak bir aracı vesilesiyle olur bence aramakla bulunmaz
Saçmalamayın 27 yaş küçük 47 deseniz anlayacağımda benim tanidigim ilk evliligini uapacak herkes 27-28 yaslarinda tanisiyor. Şu kafadan bi çıkın. Evlenmek icin evlenilmez. Adam pis mi çapkın mı anacı mı ateerkil mi aldatıyor mu nerden bileceksiniz ? Öyle biriyle tanisir buraya gelip hamileyken dayak yedim diye konu açarsiniz

Ben o geri kafalı kadınlardan değilim
Birine biseyler hissetmem kisiligumin uyuşması kuracağım evliliğimin ilk şartı olur zaten .kaldı ki evlenmek için birine atlayaacak olsaydım beklemezdim bu yasa kadar çoktan evlenmiştir .
Evet herkes 27-28 yaşlarında evleniyor ama insanların karşılarına begenecekleri gönüllerin atacağı birileri çıkıyor birileri vesile oluyor bana hicbisekilde kimse gelmiyor korkum bu yönde bunu anlatmaya çalıştım o kadar.

Sosyallesin ücretsiz kurslara gidin, stklara(sivil toplum kurulusu) katılın(bedava iyilik),spor salonları aylık 100 tl oluyor gayette bir öğretmenin verebileceği miktar. Bir tanidim boşanmış 30lu yaslarda ingilizce öğretmeni kadın cok aktif zumba antrenörü,hayvanlar icin çalışoyor,ikinci üniversitesini beden eğitimi öğretmenliği okuyor,aynı zamanda çocuklar için hentbol antrenörü,veteriner teknikerliği bitirdi iki yıllık,halk oyinları belgesi de var. Ve su an cok yakışıklı kafa dengi onun yaslarında sevgilisi var üniversitede tanışmışlar. Bir yıldan fazladır beraberler evlilik düşünmüyor ama çok mutlu

Yaa ben o kafada bı insan değilim .evlenmek için herkese abanan biri değilim sizin istediginiz hayat buymuş veya hayatınız boule olması sizei rahatsız etmiyor olabilir ama benim hayallerim benim dünyam başka demekki demekki evliliğe farklı açılardan bakıyoruz farklı anlamlar yüklüyoruz

S
Sivil toplum kuruluşu içerigi dizenledim bir daha okuyun her sey evlilik değil
Yaa ben neden kendimi anlatamıyorum
Herşey evlilik mi dedim
Ya da bu kadar mesajdan gerçekten bunu mu anladınız
Evlilik değil mesele
Manevi boslugumu biriyle doldurmak sevmek sevilmek benim istediğim bu her kadın ister bunu aksinj savunanların da bu anlamda hayatlari yolunda gitmediği icin bu duruma savunma geliştirdiklerini düşünüyorum .aksiini savunarak bu durumla mücadele etmek .hepsi bu .sevmek sevilmek kim istemez yaaa anlaşmak anlaşılmak bazı şeyleri ortak yapmak bundan zevk akmak

Ee mutlu bi yuva kurmak demissiniz ne anlayalım ki bundan ? Bazılarının kendi tercihi yalnız kalmak bazıları manevi boşluğunu farklı dolduruyordur,kafasına yatan birini bulamadığı için arayışta değildir. Genellemek doğru olmaz. Size herkes açıkladı nasıl sevgili bulabileceğinizi. Siz bahane üretip yanlış yere çekiyorsunuz

ben benim hayatımı yaşayın demedim farkındaysanız. biri 20sinde evlenmek ister başkası düşünmez, bu normal. ama siz burada çoğu kişinin belirttiği üzere evliliği herşeyin önüne koymuş gibisiniz. tecrübesi olanlar da bunun kişiye hata yaptıracağını kendince anlatmaya çalışıyor.
kusura bakmayın da evlililer evde bekar oturanı anlamıyor demek için gerçekten evlenmeyi obsesif bir şekilde istiyor olmak lazım bence. ve bu laftan ben sırf evlenmek için elinden geleni yapacak bir kişi algılıyorum.
gözünüzde bu kadar büyütmek eninde sonunda üzüntü verir diye hiç tanımadığım birine yardımcı olmaya çalışıp azar yiyorum.
neyse, size iyi forumlar.

yok, biz yalnız ve mutsuz olduğumuz için herşeyi tersten anlayan zavallılarız. bu da kk'nın yeni modası. istemediği cevapları duyan herkes "ama siz mutsuzluğunuzu böyle çıkarıyorsunuz" diyor.

yok, biz yalnız ve mutsuz olduğumuz için herşeyi tersten anlayan zavallılarız. bu da kk'nın yeni modası. istemediği cevapları duyan herkes "ama siz mutsuzluğunuzu böyle çıkarıyorsunuz" diyor.
Valla ne yalan söyleyeyim ben de hayatımda biri olsun isterim. Ama öyle arayışta olmam olursa olur kafasındayım. Türkiye bekar kadın kavramına aşina değil pek. Her şeyi bekar kadın olduğunuz icin mutsuz olmanıza bağlıyorlar,bekar erkekleri de cok mutlu görüyorlar. Halbuki kaliteli bir yalnızlık mutsuz bir birliktelikten her zaman daha iyidir

Bu tarz şeyler nasip kısmet.Benim de bu yaşıma kadar sevgilim olmamıştı.Doğru insanı bekledim hep.Ama hep bekleyen taraftım hiç adım atmıyordum.gecenlerde ilk kez küçük bir adım atsam da devamı çok guzel geldi.ve gelmeye de devam edecek umarım ki.sen de bu sekilde çevrene bir bak.belki gözünden kaçan ama çok iyi insanlar vardır

aynen, hele yaş 30 üzeriyse bekar kadın olmak öcü olmakla eş değer. ve yaptığın her yorumda bu yüzden mutsuzsun ve kavgaya yer arıyorsun sanıyorlar.

Tanıyı koyuverdiniz yardim anlayışınız bu mu
Evet bu kadar yazıdan bunu anladiysaniz ben de kabul ediyorum
Evet benim yaşam amacım evlilik 15 yaşımdan beri birine olta atmaya çalışıyorum ama beceremiyorum hayata bakış açımisizlerinki kadar gelistirmemism
Evet haklısın evet sezgileriniz çok doğru
Beni tabiki benden daha iyi bileceksiniz

Benim dilegim aman kim olursa olsun gelsin beni alsın değil zaten

Net kalipyargilarinizla olayı değerlendiriyorsunuz bu bir yardım değil
Keşke herkes sizin kadar modern olsa ama baya cabalamamiz gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…