bir cocuk dünyaya getirmek demek onu anne sütüyle organik yetiştirmekten cok daha öte birşeyayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz
ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz
maalesef hayatımın hiçbir döneminde otoriter ve güçlü olamadım[/QUOTE]bir cocuk dünyaya getirmek demek onu anne sütüyle organik yetiştirmekten cok daha öte birşey
onunla vakit gecirmekte değil sadece onun sosyal hayatında etrafına karsı korumakta zorundasın.
ben mı cok sertım ya da kuralcıyım bılemıyorum cunku ben kımseyı karıstırmam kendıme karısacakları bır ortam olusturmam her ne kadar annemıde kaynanamıda cok sevsemde ve anlassamda onlara ısıme gelmeyen seylerde fıkır danısmam kı karısacak ortam olmaz.
senin demi sorunların var ben bi kaç kere evi terkettim ama ailemin yanına sığınamadım olmuyor çünküBoşanmak çok mu zor demişsiniz ya, size şöyle söyleyim. Bir avukat arkadaşıma danışmıştım, bu boşanma işleri nasıl oluyor diye. "Boşanmak hukuki, psikolojik ve sosyal manada çok zor bir şeydir. hatta o kadar zordur ki evliliği mevcut sorunlarla devam ettirmek boşanma sürecinden daha kolay gelir ve insanlar; özellikle de kadınlar açtıkları davadan vazgeçerler" demişti. Ben şu an tam olarak bu noktadayım.
maalesef hayatımın hiçbir döneminde otoriter ve güçlü olamadım[/QUOTE]bir cocuk dünyaya getirmek demek onu anne sütüyle organik yetiştirmekten cok daha öte birşey
onunla vakit gecirmekte değil sadece onun sosyal hayatında etrafına karsı korumakta zorundasın.
ben mı cok sertım ya da kuralcıyım bılemıyorum cunku ben kımseyı karıstırmam kendıme karısacakları bır ortam olusturmam her ne kadar annemıde kaynanamıda cok sevsemde ve anlassamda onlara ısıme gelmeyen seylerde fıkır danısmam kı karısacak ortam olmaz.
ben anlıyorum seni..bendede sendeki gibi bir koca kaynana ver-dı..bende çok sıkıntılar yaşadım daha yeni yeni düzeliyorum..Buraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
geçiyor mu yaniben anlıyorum seni..bendede sendeki gibi bir koca kaynana ver-dı..bende çok sıkıntılar yaşadım daha yeni yeni düzeliyorum..
Bir zamanlar ki profilim buydu:)))
çok anlamlı bir karikatürBir zamanlar ki profilim buydu:)))
anladım canımCanim merhaba
Ben seni cok iyi anliyorum
Cunku benim annemde boyle bir donem gecirmis ben kucukken tabi ben kiz cocuguydum annemin dayanagiydim
Gercekten uzuldum
Ama bak annemin gecirdigi donem bundan 30 yil once
Tamam su an hersey duzeldi ama annemik gencligi cile cekerek gecti yillarca ozguvensiz oldu sonra yengem geldi ona ozguven asiladi biraz olsun duzeldi isler sonra ben buyudum annemin onunde kalkan olarak durdum
Ama bu da benim cocuklugumu hep mutsu hatirlamama neden olmustur
Simdi sana tum hayatini bastan degistir demeyecegim ama kucuk adimlar at oncelikle
Cocugunun normal kontrolu diyerek ilk basta cocugunu pedagog a gotur o arada kendinde bir doktordan psikiyatrist ten destek al verecegi ilaci veya her neyse duzenli kullanmaya basla
Kayinvalidenle her gorustugunde duvar gibi davran vur dediginde hep ayni cumleyi soyle, azimle ayni seyi soyle , kv ne oglunun annesi oldugunu hissettir , asiri ve duygusal tepkiler vermekten kacin
Esine karsi da asiri tepkiler verme mesafeli dur o arada bence yavas yavas is bakinmaya basla
Kucuk adimlarla baslayip kendine guveni kazanip zamani gelince kosmaya baslamalisin anlatabiliyor muyum
aynı hatta doguma 2 hafta kala kavga ettik 2 hafta boyunca h,ç aramadı gezmiş tozmuş doguma bi kaçgün kala geldi bişey olmamış gibi oysa ne kadar mutluyduk baslarda herkes imreniyordu kv dem ayırmaya çok uğrasıyordu ama vazgeçmiyordu sonra bi anda baska bi adam oldu ben hep vlendiğimizden beri aynıyım ne oldu hiç bilmiyorum
eşim benimle bakkala bile gitmez kv dem le mücadele çok tt,m işe yaramıyor eşim büyülenmiş gibi bi gün uyandım ve hersey allak bullak oldu anlayamadım
geçiyor ama tabi zamana bağlı ve şartlara..ve tabi sabıra..geçiyor mu yani
benim aklımda da hep bu ihtimal varkv den büyü de beklenir günahını almayalım da olabiliyor yani bir anda olmaz hki bunlar bir şeyler olması lazım bu reddeye gelmesi için eşiniz gençlik hatası yapıyor aklı başına gelir ama bu güzel zamanlara geri döndüremez sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?