başka yolu yok yanigeçiyor ama tabi zamana bağlı ve şartlara..ve tabi sabıra..
ben 24 yıllık evliyim..son 5 yıldır rahatım..
ondan önce ayyaş sorumsuz devamlı annesine bacılarına ezdiren bir eşim var..aslında hala öyle ama fırsat vermiyorum artık..
iki çocuğum küçüktü maddi sıkıntılarla büyüttüm..sarhoş kumarcı kahveden akşamdan sabaha kadar çıkmayan bir koca..şer fesat kavgacı bir kaynanayla cebelleştim yıllarca..
neyse kaynana 1 sene evvel defolup gitti memleketine..temelli hemde..
kocada eskisi kadar sorumsuz değil..maddi olarak..
ama yine alkol alıyor..çocuklarım büyüdü okudular ve çalışıyorlar, kimseye muhtaç olmuyorum...
anlatsam roman olurda benimki..neyse..
diyeceğim sabır..ya sabredecen ya gidecen..
eğer arkan yani anne baba kardeşin varsa sana arka destek olacak benim gibi tüberkiloz olmadan ayrıl derim..başka yolu yok yani
benim aklımda da hep bu ihtimal var
ailem arkamda durur mu bilmiyorum artık hiçbişeyden emin degilimeğer arkan yani anne baba kardeşin varsa sana arka destek olacak benim gibi tüberkiloz olmadan ayrıl derim..
ama ben sahipasiz elinde bir mesleği olmayan biriydim..çektim senelerce..
konuş ailenle anlat çok mutsuz olduğundan eşininin sorumsuzluğundan kaynananın şerrinden bahset..ailem arkamda durur mu bilmiyorum artık hiçbişeyden emin degilim
ailem arkamda durur mu bilmiyorum artık hiçbişeyden emin degilim
anlattımkonuş ailenle anlat çok mutsuz olduğundan eşininin sorumsuzluğundan kaynananın şerrinden bahset..
ama nasılher insanın hassas yönleri vardır mutlaka bence onu eşekten düşmüşe çevirecek sizden beklemediği bir ders vermeniz lazım çok kolay elde etmiş sizi hep ama her zaman her istediğinin olmayacagını anlaması lazım
ama nasıl
sagolunKonyada universitenin hastanesi vardir diye dusunuyorum
Eyup genc varmis ozel bir merkez
Konya numune hastanesinde dilek sahinoglu varmis
Internet arastirmasi yaptigiimda buldugum isimler bu sekilde gerisinde buldugum uzmanlar hep ozel klinik
Umarim isinize yarar
ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlarAylardır ayrı uyuyormuşsunuz.
Adam gerizekalı falan diye hakaret ediyormuş.
Çocuğunuzun çok fazla etkilendiği belli huzursuz ortamdan ve babannesinin dolduruşundan.
Sizde bunalmışsınız iyice.
Ne bileyim yapılacak belli aslında ama Allah hayırlısını versin. Hiç ayrılmayı konuştunuz mu eşinizle? Bir de aileniz nasıl destek olmuyor anlamadım?
ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlar
O ne demek yahu.. Ne oluyormuş boşananlara? Bende bunu anlamıyorum...ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlar
bende anlamadım gittiO ne demek yahu.. Ne oluyormuş boşananlara? Bende bunu anlamıyorum...
ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlar
BendeYa ben adam darp ediyor sandım
Aynennn...kadın daralmış, herşey herkes batar olmuş, yargılamayın bence, yardımcı olmuyosunuz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?