- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
Merhabalar.. Bu aralar depresyondayım galiba okula falan ayaklarım geri geri gidiyor. Sürekli yapılacak işleri düşündükçe gözlerim doluyor bunalıyorum,daralıyorum. Arkadaşlarım iyiler sağolsunlar ama bi problem olunca onlarla bana çok ağır geliyor. O yüzden hayatıma çok fazla insan almak istemiyorum üzülüyorum diye. Dostlarım sayılıdır.
En genel problemim insan ilişkileri beni çok fazla yoruyor. Kafam kaldırmıyor bir süre sonra, düşüncelerimi uykuyla erteliyorum. Öteki başlıca problemim aşk meşk ama elimden bişey gelmeyince bununla yaşamayı öğrendim. Yani bi değişiklik istiyorum hayatımda kendim için bişey yapmak hayatımı güzelleştirmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
En genel problemim insan ilişkileri beni çok fazla yoruyor. Kafam kaldırmıyor bir süre sonra, düşüncelerimi uykuyla erteliyorum. Öteki başlıca problemim aşk meşk ama elimden bişey gelmeyince bununla yaşamayı öğrendim. Yani bi değişiklik istiyorum hayatımda kendim için bişey yapmak hayatımı güzelleştirmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.