Mutlu Degilim.

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlarrrrr utangaç ve cekingen biriyimm. Girdigim ortamlarda hep cok sessizsin derler. Aslinda konusmadigim zamanlar sıkılıyorum karsi tarafi kendime yakin gormem ve ortak gecmisimiz olmasi lazim konusmam icin cunku konusacak bi sey bulamiyorum. Konusmak hosuma gider ama genelde sevmedigim halde sessizsin derler. Bu durumdan memnun degilim neler yapmam lazim fikirleriniz benim icin cok onemliiiiii ...

bende böyleyim. konuşmayı pek sevmiyorum. bunu her ne kadar özgüven kaynaklı görmesem de kendime güvenim tam desem de sanırım gerçekten bir özgüven problemim var. heyecanlı birisiyim. bazen de gerçekten konuşmak istemiyorum girdiğim ortamlar hep sıkıyor beni.

Her ortamda sıkılıyorum bende sadece kuzenlerimle çok eğleniyorum onun dışında yalnız kalmak istiyorum

Aha işte bu ben ama sevmediğim ortamda asla konuşamıyorum laf bana gelmedikçe sorulmadıkça. bana da sessizsin diyorlar. Ama yakın arkadaşlarım arasında nişanlımla ailemle hep konuşurum hiç susmam hiç çekinmem.Maalesef yeni tanıdığım insanlarla asla konuşmaya geçemiyorum bu konu da gerçekten iş hayatında büyük eksiye yol açıyor. Karakter meselesi biraz da annemde tam tersi merhaba dediğiyle muhabbete giriyor. Özeniyorum bazen ona

Gündemi takip etmek muhabbet getirir.
Son çıkan filmler, yeni çıkan şarkılar, okunan kitaplar, güncel diziler en çok sohbet edebileceğin şeyler esasında.
Bol film, dizi, kitap, dergi, gazete. Bunları yaptıktan sonra laf lafı açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…