- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.870
- 133
Peki özel olmayacaksa biraz örnek verebilir misin?aslinda ben su an nisanliyim evlilik oncesi donemdeyiz herkes zor derdi inanmazdim, bahsettigin o stresli surec bu diyebilirim aslinda ama bunlar tatli telas, farzedelim ileride basimiza bir olay geldi bende esimde sakin olmaliyiz, biz ikimizde deliyiz aslinda hemen parliyoruz, acikcasi evlilikten korkuyorum, nisanlimla alakali degil, kendi ailemde ve cevremde hic iyi ornek evlilik gormedim diyebilirim yani genelinde mukemmel evlilik diye birsey yok bunu anladim zaten ama ben o evliligi en az hasarla yasayabilirim insallah saygiyi sevgiyi yitirmeden.. nisanlimin bazi konularda bencillik yapmasindan korkuyorum cunku buna meyilli ... o yuzden hep evlilere soruyorum tavsiyeleriniz neler, neler dogal neler degil, neler problem neler onemsiz konu anlamak istiyorum, olgun olmak istiyorum cunku ben 19 yasindayken daha olgundum kendime cok guvenim vardi ya da daha acemilik vardi bilmiyorum su an 25 oldum ama kendimi kucuk bir kiz cocugu gibi hissediyorum
Belki de evlenip de huzurlu olabileceğin biri değildir. O zaman bence dönebilmek lazım karardan. Ne yazık ki aynı eve girince eskiden 1 olan sorunlar bin oluyor, herkes bunu söylüyor. Göz ardı etmemek lazım. Sonrası daha zor.
Mesela ne yapıyor, sinirlenince hakaret mi ediyor? Elini taşın altına koymuyor mu? Yoksa senin isteklerini hiçe mi sayıyor. Örnek lazım yorum yapabilmemiz için..