Ben siznkine benzer yaşamıyorum,nişanlılık sürecinde yaşadığımız bişeyi unutmayıp önüne seren benim.çünkü değişik versiyonları karşı a çıkıyo her seferinde,bende görmesini,bişey söylemeden önce düşünmesini istiyorumYa bende yıllarca sevgililikten sonra kuşkulu bir nişanlılık süreci geçirip yinede üstesinden geleceğimizi düşünerek evlendim Eski eşimle( boşanma aşamasındayız) . Ve karakteri anlattıkların o kadar benziyorki:/ . Çok bencil birisiydi. Kendi haksız olduğu kavgalarımızda mutlaka çokk eskiden mesela 3 yıl öncesinden yaptığım bir hatayı anlatır hatta buda yetmez o güne kadar yanlış ne yaptıysam tek tek onları anlatır bir şekilde üste çıkardı. Ve defalarca susmasını söylediğim halde tartışma açtığıma bin pişman olduğum halde aynı şeyleri 5 saat konuşurdu. ( bu 5 saat misal değil yanlış anlaşılmasın gerçeğin ta kendisi) . Yinede ama ben bu adamı seviyorum dedim sevdiğim özellikleri daha çok dedim ayrılmadım. Nişanlıykande kv hep problem oldu. Tek çocuktu benimkisi. Kv da aynı seninki gibi yağlara ballara sardım sarmaladım ay şöyle eğittim böyle yaptım oğluşum benim şöyle iyidir şöyle efendidir işi şöyle iyidir amanda aman. Bi büyüte büyüte anlatırdıki. Bizimkide annesine aynı öyle. Kadın biz nişanlıyken ağzında beni çok seviyodu bayılıyodu ama tavrında giçbişeyimi beğenmiyodu. Oğluşuna layık göremedi demekki. Ama bunlar hep içimde şüpheydi ya olurmu acaba diye çokta emin olamaya olamaya evlendim.
Canım kısa kesip sonuca gelecek olursam. Daha çok yeni evliyken bir kaç ay içerisinde annesiyle beraber beyfendi ufak tefek şeylerimi kusur ederek kapı önüne koydular beni.
Bence ayrılamıyosan eğer nişanlılık süresini uzat yada bu konuların üstüne git. Bişeyler yap:/ ama içinde bu şüphe varken evlenme kendini çok suclarsın:/ bu tavsiyemi sana çok içten kardeşimmişsin gibi veriyorum inanki. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
28 yaşımdayım,bu yaşıma kadar böyle sinirlendiğimi,sinir komasına girdiğimi bilmem. Nişandan beri hep aynı,düzeldi düzelecek derken yeni sorun
Bi ara kv ile sorun yaşıycaz gibi oldu,o da nişanlımın anlık sinirleri olduğunu,art niyetli olmadığı ı fln söyledi sonradan,yanımda olmaya çalıştı
Nişanlımda evde benden bahsettirmiyomuş,benim adım geçince konuyu kapattırıyomuş.ama beni öyle çok yorduki kavgalarla
-eğer o bişey istiyosa yapmalıyız,kafasındaki planın dışına çıkınca başka bi adamla karşılaşıyorum sanki,kafasında plan yoksa ortak karar alınabilir-
Küsemiyorum,kırılıyorum,önce özür diliyo
Sonra uzatırsam sinirleniyo kırıldığım için,yeniden kırıyo.
Ben artık nasıl çözeceğimi bilmiyorum.