MUTLU GİBİ OL

Kikoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
889
777
53
27
Mutsuzsundur ama mutlu taklidi yaparsın paran yoktur paran var gibi yaparsın aglarsın insanların görmedigi yerde insanların gördügü yerde de gülüyor gibi yaparsın açsındır tok taklidi yaparsın güçsüzsündür ama çok güçlü durursun ayakların yerde saglam gibi yaparsın senden çekinirler işte ben tam böyleyim derdim var sorunum var acılarım var insanoglu kuş misali bugün varız yarın yokuz diyemi bu kadar sorun sıkıntı

Her şeyin taklidine varım.Param var gibi yapabilirim. Çok kolay. Çok yaptım. 😊 Ama mutsuzken mutlu taklidi🥺Nasıl olacak o iş?

Bazen diyorum neden hep bazı şeyleri saklıyoruz insanları üzmemek için veya rahatsız etmemek için anlayışlı olmak yada dşünceli olmak degil bu biz kendi kendimizi saklıyoruz kendimizden sadece

Her şeyin taklidine varım.Param var gibi yapabilirim. Çok kolay. Çok yaptım. 😊 Ama mutsuzken mutlu taklidi🥺Nasıl olacak o iş?
Artık yapmayalım mutsuzsak mutsuzlugumuzu belli edelim bırak biz onları düşünmeyelim onlar bizi mutlu etmeye çalışsın artık

Mutsuzsundur ama mutlu taklidi yaparsın paran yoktur paran var gibi yaparsın aglarsın insanların görmedigi yerde insanların gördügü yerde de gülüyor gibi yaparsın açsındır tok taklidi yaparsın güçsüzsündür ama çok güçlü durursun ayakların yerde saglam gibi yaparsın senden çekinirler işte ben tam böyleyim derdim var sorunum var acılarım var insanoglu kuş misali bugün varız yarın yokuz diyemi bu kadar sorun sıkıntı
Geçmiş keşkelerle
Gelecek kaygılarla dolu..
En iyisi ani yaşamak.. 😃🤣😎hepimizin durumu aynı bi mutluluk oyunu oynuyoruz..😘😍

Güçlü görününcede aynı aslında belki bazen güçsüz görünmek gerekir belki o zaman etrafımız daki boş kalabalık gider gerçek dost gerçek sevgi kalır
Etrafımdaki kalabalıkla hiç bi zaman dost olmadım belki ondan böyle düşünüyorum insanların çok bel altı vurmasından kaynaklı belkide bir savunma mekanizması

Etrafımdaki kalabalıkla hiç bi zaman dost olmadım belki ondan böyle düşünüyorum insanların çok bel altı vurmasından kaynaklı belkide bir savunma mekanizması
Severler bel altı vurmayı
Sen onları yakın bulursun derdini açarsın onlar sana karşı bunu koz olarak kullanır
Böyleleri yüzünden artık iyi insanlarada güvenimiz kalmadı

Bazen dibi görmeli insan elinde olanların değeri bilmek için.. klişe söz gibi görünsede hayatımızı sağlığımızı yarınlarımızı güzelleştiriyor..

Severler bel altı vurmayı
Sen onları yakın bulursun derdini açarsın onlar sana karşı bunu koz olarak kullanır
Böyleleri yüzünden artık iyi insanlarada güvenimiz kalmadı
Derdimi dağa taşa haykırırım daha iyi hal böyle olunca hep bi mesafe vardır bende çok rahatım nasıl olsa istedikleri gibi yorumlayacaklar

Eskiden yapmazdım, yapmazdım yaşayarak öğrendim.
Her zaman değil ama birçok kez mış gibi yaptım, yapıyorum.

Kötü ve çıkarcı insanlar seni mecbur bırakıyor böyle olmaya bizim gibi duygusal merhametli insanlar için savunma mekanizması bu davranışlar biri içeri girip incitemesin diye bende aynıyım malesef bizi bu hale getirenler utansın

Hepimiz insaniz hepimizin nefsi var. Neden guclu gorunmek zorundayiz ki? Ben de yillarca oyle yaptim ama biri cikip dedi ki boyle yaparak insanlarin sana destek olmasini engelliyorsun. Biraz bencil ol. Hayat bu dertlerinden daha cok yoruyor insani guclu gorunmeye calismak. Sonra da hastalik sahibi oluyorsun. Cok mantikli geldi bu sozler. Ondan sonra hayata bakisim degisti. Kader diye birsey var sonucta. Bu yasadiklarimizi biz secmedik. Herkesin her an basina birsey gelebilir. Tamamiyle olmasa da yoksa yok. Mutsuzsam mutsuzum. Daha rahat oluyor insan.

Hepimiz insaniz hepimizin nefsi var. Neden guclu gorunmek zorundayiz ki? Ben de yillarca oyle yaptim ama biri cikip dedi ki boyle yaparak insanlarin sana destek olmasini engelliyorsun. Biraz bencil ol. Hayat bu dertlerinden daha cok yoruyor insani guclu gorunmeye calismak. Sonra da hastalik sahibi oluyorsun. Cok mantikli geldi bu sozler. Ondan sonra hayata bakisim degisti. Kader diye birsey var sonucta. Bu yasadiklarimizi biz secmedik. Herkesin her an basina birsey gelebilir. Tamamiyle olmasa da yoksa yok. Mutsuzsam mutsuzum. Daha rahat oluyor insan.
Umarım biz de bir gün sizn gibi yapa biliriz farklı davranmak gerçekten yoruyor insanı

Back
X