Mutlu giden evliligim ve bitmeyen takıntılarım..

kaplan2535

deryahmt
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.698
1.541
83
35
Herkese merhaba,
Ben aslında çoğu kişinin hayalindeki gibi bir evlilik hayatına sahibim. Eşim bana çok düşkündür sürekli öper sarılır, hiçbir özel günü kaçırmaz, 3 yıllık evliligim boyunca inanin şimdiye kadar bir kere bile beni ağlatmamıştir. Kendisi mukemmel bir baba ve eştir.Ailesi keza öyle hep el üstünde tutuldum ne istediysem oldu yapıldı edildi. Her zaman eşime, karın çocuğun bizden önde gelir bizi düşünmeyin siz kendinize bakın dediler. Amaaa gel gelelim benim saçma sapan takintilarima.
Yıllarca aldatılmış bir kadının çocuğu olarak eşim bir kere bile beni şüpheye dusurmemesine rağmen ona güvenemiyorum. Olmadık şeylerden sorun çıkarıyorum. Eşimin telefonu hep ortada adam odadan çıkar çıkmaz bir hısım dalıyorum telefona a sindan girip z sinden çıkıyorum.
Kızlar ne olacak böyle hiç bilmiyorum eşimin bana olan sevgisinden kesinlikle eminim bende onu çok seviyorum.ama sanırım bu takıntılar bizi Birgün bitirecek kendisi de diyor bizim hiçbir sorunumuz yok mutluyuz ya bu durum seni rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için extra çaba harcıyorsun. Bir tek benmiyim acaba böyle çok merak ediyorum.

Çok mu bdv okuyorsunuz?
Benim de bir sorunum olsun ben de dertli olayım diyorsanız buyrun..
Yoksa hiç ağzınızı açmayın, hakkınız yok gibi görünüyor burdan.

Bazı insanlar sorun sever,rahat batar deyim yerindeyse..
Düşünmeyin, düşünmeyi beceremiyorsanız uzman desteği alın.
Takıntı kötü bişey, yaşam zorlaştırır, ara bozar vallahi

Adam seni bir gun gerçekten aldatsin anlarsın durursun sonra. Bu gidişle olcagi o.

Haklısınız. Eşim hep alttan alıyor ,ben boyle yaptikca kahroluyor adam hissedebiliyorum ama Birgün onun da sabrı tükenecek. Bdv yi sık okurum hep şükrederim halime. Ama ben yine aynı ben aynı kuruntu lar.

Haklısınız. Eşim hep alttan alıyor ,ben boyle yaptikca kahroluyor adam hissedebiliyorum ama Birgün onun da sabrı tükenecek. Bdv yi sık okurum hep şükrederim halime. Ama ben yine aynı ben aynı kuruntu lar.
Tavrınızın farkındasınız, geçmişte yaşadıklarınızın suçlusu eşiniz değil, bu yüzden bende uzman yardımı alın diyenlerdenim.

Adam seni bir gun gerçekten aldatsin anlarsın durursun sonra. Bu gidişle olcagi o.
Arkadasim bu nasil bir yorum? Gercekten soruyorum ne maksatla boyle bir yorum yaptın? Sen takıntı ne demek insanin kendini frenleyememesi, bazi fikirleri kafasindan atamamasi ne demek biliyor musun?

Hanımlar sakin olalım lütfen.
Konu sahibesinin en son istediği şey şurada bir polemiğin çıkmasıdır, konuya odaklanın rica ediyorum.

Arkadasim bu nasil bir yorum? Gercekten soruyorum ne maksatla boyle bir yorum yaptın? Sen takıntı ne demek insanin kendini frenleyememesi, bazi fikirleri kafasindan atamamasi ne demek biliyor musun?

Hi hi canim iyi gunler.

Konu sahibi hanımefendi, bazen hayatta bazi seyleri engelleyemeyiz. Madem evliliginizde bir problem yok bence anı yasamaya mutlu olmaya bakın. Hayat kısa çünkü ve herkese sorunsuz bir evlilik nasip olmuyor. Onemli olan icinde bulunduğunuz gün, bir dakika sonrasının dahi garantisi yokken geleceği dusunerek kendinize yazik etmeyin..

Ben de aynen senin gibi hissediyorum ama farklı olarak eşime birşey yansıtmıyorum içimi kemirip duruyor bu düşünceler ...
Ama benim için bir kırılma noktası var tabi ki..Eşimin aynı arabada bayan elemanıyla şehir dışına çıkmasıyla başladı bende bu ..Yanlız değillerdi ama bu benim için dönüm noktası oldu malesef ..Olayın üzerinden bi kaç yıl geçti kadının eşimle işi olmaz biliyorum derdi başından aşkındı ama acaba diyorum yüz verecek olsa yanlış birşeyler olabilir miydi?..Ya da hoşlanmışmıdır diye düşünmeden edemiyorum belki de hepsi kuruntu ama bu sorular benle mezara gidecek sanırım çünkü en ufak bir belirtli delil bişey yok eşimin ahlakından şüphem yok ama duygular işte duygular!

Şunu da eklemek istiyorum bu bayan bir başkası olsa belki hiç etkilenmeyecektim.. Bu kadının fotoğraflarını arayıp buldum yakınlık derecesini bilmem ne anlamak için..Çocukken hayranlık duyduğum bir tanıdığıma inanılmaz derecede benziyor gülüşü..Olağanüstü çekici geldi bana ve eşimin de onu benim gözümle gördüğünü düşündüm nedense ( ki iş ortamında son derece vasat bakımsız doğal olarak ama ben onun en güzel fotoğraflarını gördüm sosyal medyada ve o anda bunun ayırdını yapamadım takıldım bir kere ) Bir kaç arkadaşımla paylaştım onlar bir cazibe göremiyor benim gibi :) İşten ayrıldı şuan bir bağ yok ama ben bunu aşamadım hala bazen bakıyorum nefret ediyorum bu takıntımdam ama aşıcam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…