- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
- Konu Sahibi kaplan2535
-
Ben de aynen senin gibi hissediyorum ama farklı olarak eşime birşey yansıtmıyorum içimi kemirip duruyor bu düşünceler ...
Ama benim için bir kırılma noktası var tabi ki..Eşimin aynı arabada bayan elemanıyla şehir dışına çıkmasıyla başladı bende bu ..Yanlız değillerdi ama bu benim için dönüm noktası oldu malesef ..Olayın üzerinden bi kaç yıl geçti kadının eşimle işi olmaz biliyorum derdi başından aşkındı ama acaba diyorum yüz verecek olsa yanlış birşeyler olabilir miydi?..Ya da hoşlanmışmıdır diye düşünmeden edemiyorum belki de hepsi kuruntu ama bu sorular benle mezara gidecek sanırım çünkü en ufak bir belirtli delil bişey yok eşimin ahlakından şüphem yok ama duygular işte duygular!
Ingilizce bi atasözü vardir. Dert kapina gelmeden derdi dert etme. Ola ki bir gun oyle bisey olsa canin sikilacak tamam da sen zaten hic olmadan ve olmayacakken her gun canini sıkıyorsun. Birak guzel gunlerinin tadini cikar. Oyle bisey olursa o zaman uzulursun. Kaldi ki bu kadar duzenli yasayan bi adam illa ki kendini eke verir. O mutlu olmayi hak eden bir erkek. Bu tip erkeklerin nesli tukenmek uzere biliyirsun. Madem yaninda boyle bi insan var ona hak ettigi gibi davran. Baskalarinin gunahlarini ona yukleme.
psikolojik destek almayı düşünmelisin canımHerkese merhaba,
Ben aslında çoğu kişinin hayalindeki gibi bir evlilik hayatına sahibim. Eşim bana çok düşkündür sürekli öper sarılır, hiçbir özel günü kaçırmaz, 3 yıllık evliligim boyunca inanin şimdiye kadar bir kere bile beni ağlatmamıştir. Kendisi mukemmel bir baba ve eştir.Ailesi keza öyle hep el üstünde tutuldum ne istediysem oldu yapıldı edildi. Her zaman eşime, karın çocuğun bizden önde gelir bizi düşünmeyin siz kendinize bakın dediler. Amaaa gel gelelim benim saçma sapan takintilarima.
Yıllarca aldatılmış bir kadının çocuğu olarak eşim bir kere bile beni şüpheye dusurmemesine rağmen ona güvenemiyorum. Olmadık şeylerden sorun çıkarıyorum. Eşimin telefonu hep ortada adam odadan çıkar çıkmaz bir hısım dalıyorum telefona a sindan girip z sinden çıkıyorum.
Kızlar ne olacak böyle hiç bilmiyorum eşimin bana olan sevgisinden kesinlikle eminim bende onu çok seviyorum.ama sanırım bu takıntılar bizi Birgün bitirecek kendisi de diyor bizim hiçbir sorunumuz yok mutluyuz ya bu durum seni rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için extra çaba harcıyorsun. Bir tek benmiyim acaba böyle çok merak ediyorum.
Adam seni bir gun gerçekten aldatsin anlarsın durursun sonra. Bu gidişle olcagi o.
Gerçekten sağol iç rahatlatıcı yorumun için.
Gercekler acıdır şekerim. Herkesin bir sabır noktası vardır. Neyse hayırlısı sana.
Ben de tam bir sene önceki is arkadaşlarını faceden ekleme durumuna takılıp kalmis durumdayim. Artık ona acmiyorum bu konuları ama artık faceinde olmamalarına rağmen, o is yerinde çalışmayı bırakmış olmasına rağmen hala o insanlara bakıyorum saçma sapan. Ustelik ben acaba etkilenmis midir vs diye dusunmeden sadece acaba iyi arkadaş mı olmuşlardı kiskancligiyla yapıyorum bunları. Biz kadınlar kendimize ne çok eziyet ediyoruz. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. insanin içine saplanıp kaliyor, ortada abartılacak bi durum olmamasına rağmen tüm ilişkisini, karşındakine olan güvenini bakışını etkiliyor... ama bakın sizin eşiniz de size soz vermiş artık olmayacak diye..benim erkek arkadaşım da bana söz verdi.Gercekten onlar bazen bizi uzecek şeyleri düşünemedikleri için böyle oluyor. Biz de kendimizi daha fazla uzmeyelim.Ben bu krizin eş ayağını çok iyi yönettiğimi düşünüyorum ama kendime yaptığım kötülükleri,sağlığımı ,kaybettiğim zamanı düşündükçe sinirleniyorum hem kendime hem düşüncesiz davranan eşime..Ona bir kaç sayfalık mektup yazdım artık patlayacak gibi olunca..Bu tür iş ilişkilerinin bizim hayat tarzımıza uygun olmadığını, fitneye zemin hazırladığını , tavizin tavizi getireceğini vs çok güzel bir dille anlattım o kadını asla suçlamadım böyle bir hakkım da yok zaten..Söylediği şey " haklısın ben bu kadar ince düşünmemiştim, zaten olmuyor böyle fuar oluyor birşeyler oluyor birlikte gitmek olmayacak .." Yine söylüyorum iyi niyetinden zerre kuşkum yok ama istem dışı etkilenmiş olabileceği ihtimali bile beni yıpratmaya yetti .. Ve sonradan ona çok sert davrandığını öğrendim başkasından..Acaba dedim birşeyleri mi bastırmak için böyle davranıyor çünkü kendisi nazik bir insandır ..Bana da demişti zaten ben onu erkek elemanlarımdan ayırmıyorum ama bu beynim hiç susmuyor saçma biliyorum ..Dün gece ani bir adım attım ne kadar hesabım varsa kalıcı olarak sildim çünkü hayatımla ilgili hedeflerim var ve bu saçma sapan beni ilgilendirmeyen hayatları kontrol etme alışkanlığı beni aşağı çekiyor ..Şuan çok hafif hissediyorum biraz da vazgeçmeyi akışına bırakmayı öğrendim eşime bağımlıymışım farkında değildim ...
Aynı kiskancliklar var bende de.. ama burdaki bircok insanın bemim konumda bana söylediği gibi, gerçekten abartiyoruz ve hayatı kendimize çekilmez hale getiriyoruz. Umarım hepimiz daha rahat ve mutlu olmayı basaririz..Ben bu konuda eşimin hakkını yiyemem o kadın bize ciddi anlamda katkı sağlıyordu iş anlamında ama ben prensiplerine bağlı biriyim yani çıkar sağlıyor diye tasvip etmediğim ortamlara eyvallah diyemem..Ben de tutup da acaba aldatıldım mı falan diye düşünmedim zaten ama yok parfümünden etkilenmiş midir yok birlikte sigara içmişler midir..E uzun yol yeme içme muhabbeti var yani bilmiyorum ben böyle şeyleri kaldıramıyorum galiba ya bana çok ters..Ateş ve barut yani gerisi hikaye ...
Ben bu krizin eş ayağını çok iyi yönettiğimi düşünüyorum ama kendime yaptığım kötülükleri,sağlığımı ,kaybettiğim zamanı düşündükçe sinirleniyorum hem kendime hem düşüncesiz davranan eşime..Ona bir kaç sayfalık mektup yazdım artık patlayacak gibi olunca..Bu tür iş ilişkilerinin bizim hayat tarzımıza uygun olmadığını, fitneye zemin hazırladığını , tavizin tavizi getireceğini vs çok güzel bir dille anlattım o kadını asla suçlamadım böyle bir hakkım da yok zaten..Söylediği şey " haklısın ben bu kadar ince düşünmemiştim, zaten olmuyor böyle fuar oluyor birşeyler oluyor birlikte gitmek olmayacak .." Yine söylüyorum iyi niyetinden zerre kuşkum yok ama istem dışı etkilenmiş olabileceği ihtimali bile beni yıpratmaya yetti .. Ve sonradan ona çok sert davrandığını öğrendim başkasından..Acaba dedim birşeyleri mi bastırmak için böyle davranıyor çünkü kendisi nazik bir insandır ..Bana da demişti zaten ben onu erkek elemanlarımdan ayırmıyorum ama bu beynim hiç susmuyor saçma biliyorum ..Dün gece ani bir adım attım ne kadar hesabım varsa kalıcı olarak sildim çünkü hayatımla ilgili hedeflerim var ve bu saçma sapan beni ilgilendirmeyen hayatları kontrol etme alışkanlığı beni aşağı çekiyor ..Şuan çok hafif hissediyorum biraz da vazgeçmeyi akışına bırakmayı öğrendim eşime bağımlıymışım farkında değildim ...
Ben de tam bir sene önceki is arkadaşlarını faceden ekleme durumuna takılıp kalmis durumdayim. Artık ona acmiyorum bu konuları ama artık faceinde olmamalarına rağmen, o is yerinde çalışmayı bırakmış olmasına rağmen hala o insanlara bakıyorum saçma sapan. Ustelik ben acaba etkilenmis midir vs diye dusunmeden sadece acaba iyi arkadaş mı olmuşlardı kiskancligiyla yapıyorum bunları. Biz kadınlar kendimize ne çok eziyet ediyoruz. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. insanin içine saplanıp kaliyor, ortada abartılacak bi durum olmamasına rağmen tüm ilişkisini, karşındakine olan güvenini bakışını etkiliyor... ama bakın sizin eşiniz de size soz vermiş artık olmayacak diye..benim erkek arkadaşım da bana söz verdi.Gercekten onlar bazen bizi uzecek şeyleri düşünemedikleri için böyle oluyor. Biz de kendimizi daha fazla uzmeyelim.
O kadar haklısınız kiyapmayın lütfen ve bence yardım alın. Bir erkek bir kadından sadece aynı arabada bir yere giderken mi etkilenir. Bir gün markette karşılaştığı bir kasiyerin gülüşü olur, bir gün karşı komşunun günaydın demesi, bir gün çocuğunun okulunda tanıştığı öğretmen olur. Minicik bir sohbet, ufacık bir bakış etkilenmesine sebep olabilir. Her yerde bir kadınla tanışabilir, bu kadın onun hobilerinden birine ilgi duyabilir. Onunla ne kadar rahat konuşabildiğinin farkına varır belki. Belki onun enerjisine, yaydığı pozitif enerjisine vurulur. Yani eşinizi fanusa sokup bütün kadınlardan uzaklaştıramayacağınıza göre azıcık güvenmeniz lazım. Böyle böyle düşüncelerle bir yere varamayız. Eşimizin ahlakına, sadakatine adamlığına güvenebilmemiz lazım. Ancak bu şekilde huzura ereriz. Ve emin olun huzursuz bir kadından daha kötü bir şey yoktur. Huzursuzluk kadın olsun erkek olsun bir evde bir insanın isteyebileceği en son şeydir ve bu huzursuzluk da insanı dışarıya yönlendirebilir.
İnsan bazen cidden bazı şeyleri tek başına aşamayabiliyor ve takıntı haline getiriyor. Eğer tek başınıza aşamayacağınızı hissederseniz yardım alın derim. Çünkü bu şekilde hem sizin hem de eşiniz için çok ama çok zor olur. Sizin arkadaşlarınız arasında hiç erkek yok mu? İş hayatınızda konuştuğunuz anlaştığınız insanlar. Öyle empati yapmaya çalışın.
O kadar haklısınız ki
Erkek arkadaşımın o dönem çalıştığı ortam da benim bazı seyleri abartmama sebep olmuştu alkollü bar gibi bir ortamdı.ogrenciydik ve yaz tatilinde geçici olarak çalışmıştı. Ama haklısınız.. bu olayı assam unutsam ki zaten astigimi sanıyordum ama tekrar aklıma geldi. Bunu tamamen unutsam da bir baska bu tarz bir durumda yine küçücük sey hatta herkes için normal olan şeyler bana yine aynıduyguları hissettirecektir biliyorum. Buyüzden galiba en iyisi yardım almak çünkü bu artık benim içime, karakterime işlemişsanırım. Kıskançlığın dozu kaçmış bende..yapmayın lütfen ve bence yardım alın. Bir erkek bir kadından sadece aynı arabada bir yere giderken mi etkilenir. Bir gün markette karşılaştığı bir kasiyerin gülüşü olur, bir gün karşı komşunun günaydın demesi, bir gün çocuğunun okulunda tanıştığı öğretmen olur. Minicik bir sohbet, ufacık bir bakış etkilenmesine sebep olabilir. Her yerde bir kadınla tanışabilir, bu kadın onun hobilerinden birine ilgi duyabilir. Onunla ne kadar rahat konuşabildiğinin farkına varır belki. Belki onun enerjisine, yaydığı pozitif enerjisine vurulur. Yani eşinizi fanusa sokup bütün kadınlardan uzaklaştıramayacağınıza göre azıcık güvenmeniz lazım. Böyle böyle düşüncelerle bir yere varamayız. Eşimizin ahlakına, sadakatine adamlığına güvenebilmemiz lazım. Ancak bu şekilde huzura ereriz. Ve emin olun huzursuz bir kadından daha kötü bir şey yoktur. Huzursuzluk kadın olsun erkek olsun bir evde bir insanın isteyebileceği en son şeydir ve bu huzursuzluk da insanı dışarıya yönlendirebilir.
İnsan bazen cidden bazı şeyleri tek başına aşamayabiliyor ve takıntı haline getiriyor. Eğer tek başınıza aşamayacağınızı hissederseniz yardım alın derim. Çünkü bu şekilde hem sizin hem de eşiniz için çok ama çok zor olur. Sizin arkadaşlarınız arasında hiç erkek yok mu? İş hayatınızda konuştuğunuz anlaştığınız insanlar. Öyle empati yapmaya çalışın.
Erkek arkadaşımın o dönem çalıştığı ortam da benim bazı seyleri abartmama sebep olmuştu alkollü bar gibi bir ortamdı.ogrenciydik ve yaz tatilinde geçici olarak çalışmıştı. Ama haklısınız.. bu olayı assam unutsam ki zaten astigimi sanıyordum ama tekrar aklıma geldi. Bunu tamamen unutsam da bir baska bu tarz bir durumda yine küçücük sey hatta herkes için normal olan şeyler bana yine aynıduyguları hissettirecektir biliyorum. Buyüzden galiba en iyisi yardım almak çünkü bu artık benim içime, karakterime işlemişsanırım. Kıskançlığın dozu kaçmış bende..
Rahat batmasin kuzum¿Herkese merhaba,
Ben aslında çoğu kişinin hayalindeki gibi bir evlilik hayatına sahibim. Eşim bana çok düşkündür sürekli öper sarılır, hiçbir özel günü kaçırmaz, 3 yıllık evliligim boyunca inanin şimdiye kadar bir kere bile beni ağlatmamıştir. Kendisi mukemmel bir baba ve eştir.Ailesi keza öyle hep el üstünde tutuldum ne istediysem oldu yapıldı edildi. Her zaman eşime, karın çocuğun bizden önde gelir bizi düşünmeyin siz kendinize bakın dediler. Amaaa gel gelelim benim saçma sapan takintilarima.
Yıllarca aldatılmış bir kadının çocuğu olarak eşim bir kere bile beni şüpheye dusurmemesine rağmen ona güvenemiyorum. Olmadık şeylerden sorun çıkarıyorum. Eşimin telefonu hep ortada adam odadan çıkar çıkmaz bir hısım dalıyorum telefona a sindan girip z sinden çıkıyorum.
Kızlar ne olacak böyle hiç bilmiyorum eşimin bana olan sevgisinden kesinlikle eminim bende onu çok seviyorum.ama sanırım bu takıntılar bizi Birgün bitirecek kendisi de diyor bizim hiçbir sorunumuz yok mutluyuz ya bu durum seni rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için extra çaba harcıyorsun. Bir tek benmiyim acaba böyle çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?