Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

ezga

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
22
2
16
İstanbul
Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Mutlu kadınmı güçlü kadınmı hangisi olmalı hayatta.

bence güçlü kadın olmalı. çünkü insan doğası gereği elindekiyle asla yetinemez ve hep mutsuz olmak için bahaneler yaratabilir. güçlü kadın genel anlamda mutsuz olur ama çevre tarafından çok fazla kullanılamaz. olası durumlarda en çok bitirmeyi istenilecek kadındır güçlü kadın..

Böyle bir soru sorduğuna göre senin gözünde tüm güçlü kadınlar mutsuz olmalı. O zaman mutlu kadın diyorum, güçlü kadın olduğunda mutsuz olacaksan bu ağırlığı kaldıramazsın.

Böyle bir soru sorduğuna göre senin gözünde tüm güçlü kadınlar mutsuz olmalı. O zaman mutlu kadın diyorum, güçlü kadın olduğunda mutsuz olacaksan bu ağırlığı kaldıramazsın.

:D:D cnım böyle bir soru sormamın sebebi gözümde güçlü kadınların mutsuz olduğu değildir...Tam tersini düşündüğüm için sordum bu soruyu çünkü güçlü olan kadın bana göre mutlu olmayıda becerebilir.

ikiside derim ben.
Hem güclü ve hem mutlu olmak lazim bu hayatta.....ama en önemlisi saglik olsun gerisi kendiliginden geliyor...

Mutluysan güçlü olmaya ihtiyacın yoktur... Ya da güçlüysen fazlasına...

kadın güçlüyse her zaman mutlu olmak için bir sebebi vardır.

insanoğlu güçlü olmak için önce bi takım sınavların altından kalkması gerekir. gerçekten badireler atlatan insan artık hayatı sorgulamaya başlar ve hayatı sorgulayan kişiye filozof dediğimiz gibi hiç bir filozof mutlu değildir.
sorgulayan insan yarını düşünür diğer alternatifleri düşünür. ne düşündüğünüz elbette önemli ama bilim dünyası da düşünce dünyası da aynı görüşte birleştiği nadir noktalardan bu konu

Mutluyum, zenginim, saglikliyim, güclüym, daha ne olsun?

Ama en önemlisi zindeyim yani saglikliyim. Eger saglikli olursa hem güclü hemde mutlusun....

Allahimin bana verdigi en güzel hediye benim saglikli olmam gerisi kendiliginden geliyor...

Mutluyum, zenginim, saglikliyim, güclüym, daha ne olsun?

Ama en önemlisi zindeyim yani saglikliyim. Eger saglikli olursa hem güclü hemde mutlusun....

Allahimin bana verdigi en güzel hediye benim saglikli olmam gerisi kendiliginden geliyor...

yahu kusura bakmayın da ayıp olmazsa bişey sorucam zenginim demeniz ilginç geldi de çalısıyormusunuz ve de evliyseniz eşiniz ne iş yapıyor?

Hersey para degilki, zenginim derken her konuda zenginim.

mulu kadın güçlüdür de aynı zamanda:34:

belki bu dogruder ama guc;u kadin mutludur diyemiyorum kesinlikle.keske daha zayif ,beceriksiz ama daha mutlu olsaydim dedigim zamanlar olmuyor degil.huzursa baska birsey,olecekmiscesine mutsuzken bile vicdani raatlik huzur verebiliyor..

Mutluluğun bireysel bir kavram olduğuna inanıyorum. Mutlu olmam için çevremdeki olaylardan ziyade kendimle ilgileniyorum. Eğer her sabah gözlerimi açtığımda gün ışığını görebiliyorsam, sağlıkla aldığım her nefes için mutlu oluyorum. Güçsüz müyüm? Kesinlikle hayır, tam aksi güçlüyüm de aynı zamanda.. Evet sorunlar yaşayan insan mutlu olamaz, burda da güç girer devreye...

Back
X