Mutlu musunuz?

Tugbasssd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
229
100
13
Ben bi psikologa mi gitmeliyim bilemiyorum.sana ne diyenler cikacaktir ben de diyorum bana ne?ama bu insanlar bana tercih edildiginde ya da onlar iyi yerlerde iyi durumda ve ben sorunlarla ugrasmak zorunda kaldigimda isyan edesim geliyor...
Bosandim.esim cunku hee halti yiyebilecek biriydi.beni akdattigi dakika ona bi aciklama bile yapmadan bosandim.kimseye aciklama yapmadim.o da sucunu biliyordu elbette.zengin bi adamdi.oturup yerime leoparli ic camasirlarimla eve baglamayi o kadindan ayirmayi dusunmedim bile ki nitekim guzel bir kadinim.o kadindan da guzeldim.zaten bunun tiple alakasi hic yok.egitimim de o kadindan iyiydi.bu kiyaslamayi yapmak igrenc gelse de bana o pislikle evli kalip imkanlarini somurmedim kisacasi.ama bakiyorum evli adamlar evli kadinlar iliski yasiyorlar.mutlular mesutlar.disariya iyi anneyi iyi babayi oynuyorlar.kariyer olarak da iyi yerdeler.neden ben bosanmis bir kadinim ve o kadar egri o kadar uc kagitci o kadar yalan dolan is yapan insanlarin arasinda dogru yoldan yurumeye calistigim icin huysuz,uyumsuz,kotu ben oluyorum.
Sikayet etsen edilmiyor ustu kapaniyor yaptiklari sacmaliklarin.ben hakliyken makulken hakli degil isguzar oluyorum.bana ne diyemiyorum o kadar insanin hakki var.
Ben yuze gulsem,idare etsem benden iyisi yok.yapadabilirim ama ben bu kadar ic yuzunu kokusmuslugunu bildigim insanlari idare etmek de istemiyorum.isini yap cik sinirlenme diyorum mumkun degil.dayanamiyorum.sizlerden yoru almak istedim.sizc3 ne yapmaliyim?

En doğrusunu yapmışsınız. Başka birini tercih etmiş birini tekrar kendinize çekmeye çalışarak kadınlık gururunuzu ayaklar altına almamışsınız.
Peygamberimizin dediği gibi "Utanmadıktan sonra dilediğini yap", herkes kendine yakışanı yapar. Siz kendinize yakışanı yapın, gerisini düşünmeyin. Son gülen iyi güler. Onların sahte mutluluk gösterilerine de kanmayın. Yuva yıkanın yuvası olmaz.

Yalnız değilmişim gel sarılalım gardaşım
Çay içelim gardaşım

Eski esim donmek icin ugrasip duruyor o kadindan hevesi geceli cok oldu derdim bu insan degil.bana ne hatta mutlu olsun uzak olsun umrumda degil gercekten.cok zaman oldu.ben su gun sirf esinin imkanla4indan faydalanip bosanmayan bi yandan da esini aldatan kadinlari gordukce bunlari duydukca tiksiniyorum.bu insanlarin bir halt olmasina sinirleniyorum

Ben de yalniz degilmisim tam olarak 15 dakika önce annemle ayni konusmalari yaptim bende bosandim aldatma yoktu siddet ve baska seyler vardi etrafimdaki herkes bütün problemlere ragmen evliligini idare ediyor her seye göz yumuyor. Ben yapamadim ve ayrildim ama bosandiktan beride bir yüzüm gülmedi gercekten acaba ben de mi idare etseydim politikalar uygulasaydim diyorum kendi kendime cünkü bosandiktan sonra asla hic bir sey eskisi gibi olmuyor evlenmeden önceki bekar hallerin gibi degil. Hayat cok daha zorlasiyor zaten topluma akrabalarin yanina gittiginde daha da ezik hissediyorsun bende mi idare etseydim bilmiyorum..........

Herkesin bir hayat yolu ve öğrenecekleri var. Kiminin geç olur, kiminin erken olur ama mutlaka öğrenir, biz çoğu zaman göremesek de. Zamanı gelmeden hiç kimse gereken mesajı ve dersi almaz. Sizin kişiliğiniz bunları uygun görmüş ve gerekeni yapmış, başkalarını düşünüp mutsuz olmak yerine kendinizi takdir edip hayatınıza devam etmelisiniz. Hepimiz kendimizden sorumluyuz.

Benzer durumlardayız belki de..doğru,dürüst,sadık,iyi,güzel,becerikli, yatakta iyi,vs,vs olsan da birilerinin yanlışlarını ortaya çıkarıp bunlara göz yummadiginda en kötü sen oluyorsun..ama bu durum kalbi kör olanlar için..o insanlarla aynı seviyede olmadığımız için...yalnız kalıyorsun ondan sonra da...

yaw iyi de bu sizin seçiminiz. .kendiniz boşanmayı seçtiniz diğerlerine sinir oluyosunuz şimdi de... herkes kendi seçiminden mesuldür. . onlar da kendi seçimleriyle mutludurlar belki... insanların seçimlerinden size ne yani..

Aynen oyke benim secimim.iyi insablar kazanir mutlu olur diye ogretilmis ya kucukken belki o ogretiye inancim kalmadi.ondan bu kadar kirigim burugum bilmiyorum.gecer yarina

O bahsettiğiniz insanların ki sahte mutluluklar. Ben de aldatılarak boşandım üstüne bir başkasıyla evlendim şiddet nedeniyle tekrar boşandım. İdare etseydim demiyorum hiç çünkü edemezdim biliyorum. Haksızlığa göz yumarak yaşamaktansa çocuklarımla tek başıma mücadele etmeyi tercih ettim. Herkes kendine yakışanı yaşıyor. Haksızlık yaparak ah alarak şimdilik mutlu görünenler gün gelir ilahi adaletten iyi bir darbe alırlar. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor, er yada geç karşılığını alırlar.

sen doğru bildiğini yaptıktan sonra kadınların kocalarını aldatmasından sanane? doğru bildiğin seni mutlu etmiyorsa demek ki bildiğin doğru değilmiş ne diyim?

muamma. ve tartışılır

Kendinize gelin bayanlar. Bir tanesi tokatlanmak istiyordu sizide tokatlayalım biraz.
Boşanmak yaptığınız en doğru davranış sadece konu sahibine yazmıyorum bunu alyında yazan bir yorumda daha gördüm.
Çünkü bende sizdenim
1 yıl evli kalamadım o pislikle. Zengindi çevresi çok iyiydi. İdare edebilirdim. Ama etmedim. Çünkü kendime saygım var. Sizde silkelenin. İlk zamanlar böyle hissetmeniz ve düşünmeniz normal. Ama mutluluğu sizde bulacaksınız. Ben 2. evliliğimi cesaret edip yaptım çok şükür yanıltmadı eşim beni çok mutlu bir evliliğimiz var. Hatta iyiki ilk evliliğimi yapmışım da bunda o hataları yapmıyorum oda bana eskiden yaşadıklarımı bildiği için dikkatli,kırmıyım,incitmeyeyim ile yaklaşıyor.
Eminim sizede hayat başka bir şekilde güler. İmtahan dünyasındayız benim şuanki imtihanım çocuğumun olamaması. Ama hayat hep bu şekilde her zaman bir problem olacak diyip şuan elimdekilere şükür ediyorum.
Sizde şuan elinizdekilerle mutlu olun. Ve hayatta hep mutlu olun inşallah

çünkü bu aralar ben de bu konuları sorguluyorum. varlık felsefesine kadar sorgulayabiliriz yani bu konuları.
Ya sinucta evli insanlar eslerine sadik kalmalidir gibi kavramlar bize ogretilen seyler dogustan getirdigimiz bir sey degil.bu toplumun ogretisi.ve bununla buyutulmus ben hayatin boyle olmadigini gorunce ister istemez bocaliyorum.
Belki amac mutluluksa ben de bosanmayarak i yandan hayatimi diledigim gibi yasayarak mutlu olacaktim.belki benim de d9grum buydu bilemiyorum.ben bu konuyu is icin acmistim aslinda.is yerinde ugredigim haksizliklari ozetlemeye calistim.bosanmis zaten uyumsuz vs gibi yaftalanmakla buralara getirdim.

Doğru insana eğriler batar.
Mutlu olması imkansız insanlarız biz o yüzden.

Psikolog da sökmez bize.
Mutluluk ahirete kaldı galiba diyorum ben..
Egriler bana batmiyor da ben egrilere batiyorum sorun o.ben kimseyle ugrasmam aslinda insanlar benimle ugrasinca boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…