- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Mutsuz olmak için sebep bulup mutsuz olmak kolay. Asıl soru siz mutlu olmak için neler yapıyorsunuz? Sosyal medyadaki fotoğraflara göre insanların mutluluk analizini yapmayın zira kimse sosyal medyaya 5 karış suratlı fotoğrafını atmaz yani.
Kendinizi üzüp, mutsuz olacak kadar değersiz değil bu hayat. Mutsuzluğu düşünmek yerine mutluluğun yollarını aramayı deneyin. Daha iyi hissedersiniz. Mesela sizi sevebilecek bir adam (evli değilsiniz varsayıyorum) arkadaş ortamı vb.
Kendinizi üzüp, mutsuz olacak kadar değersiz değil bu hayat. Mutsuzluğu düşünmek yerine mutluluğun yollarını aramayı deneyin. Daha iyi hissedersiniz. Mesela sizi sevebilecek bir adam (evli değilsiniz varsayıyorum) arkadaş ortamı vb.
ilçede yaşayıp ile ise gidiyorum. Tek bir çocukluk arkadaşım akrabam yok. Bunlara rağmen mutluyum. Eşimi seviyorum evimi seviyorum isimi seviyorum. En azından isim var maddi yönden çok kötü değiliz diye düşünüyorum. Bir iki dostum var onlarda uzaktan kişiler anlıyoruz birbirimizi. Sende cik dolaş mutlu ol. Bazılarımız böyle sınaniyoruz işte.