• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu musunuz?

genel olarak nasıl hissedersiniz kendinizi?

• mutlu

OY: 23 50,0%
  • mutsuz

OY: 23 50,0%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
oyum mutsuzluktan yana.
uzun uzun yazıp anlatmıştım, sonra göndermek istemedim, sildim.
kısacası mutsuzum.

mutluluk diye bir kavram vardır ama zamanı kısıtlıdır. en çok istediğiniz arabayı aldığınızda sevincinizin 1 saat sürmesi gibi bir şey bu, yine herşey eskisine döner. yani gelip geçicidir, mutsuzluk kavramı ise biraz daha kalıcıdır. bence huzur kavramını daha iyi düşünmelisiniz, çünkü huzur gelip geçici değildir. günlük sorunlarımız dışında huzurlu hissetmemiz çok önemlidir. hayatta yapacağnız en şon şey ise mutluluk kavramını bir eşyaya veya bir nesneye endekslemektir. o yüzden etrafımızda 99 çift ayakkabası olduğu halde mutsuz olan ruh hastası kadınlar var veya beş araba ile doymayan ünlüler. mutluluk veya huzur bu kavramlarda değil. ben sizin mutsuzum dediğiniz şeyin aşık olmak veya bu tür bir şeyle geçeceğini düşünüyorum çünkü başka bir sorun belirtmemişsiniz. ama o sevgiliyi bulunca veya evlenince de yine mutsuz olacaksınız çünkü bu hislerin ardı arkası kesilmez
genel olarak kendimi mutlu hissetmiyorum. bu durum normal mi?peki siz nasıl hissediyorsunz?

mutluluk diye bir kavram vardır ama zamanı kısıtlıdır. en çok istediğiniz arabayı aldığınızda sevincinizin 1 saat sürmesi gibi bir şey bu, yine herşey eskisine döner. yani gelip geçicidir, mutsuzluk kavramı ise biraz daha kalıcıdır. bence huzur kavramını daha iyi düşünmelisiniz, çünkü huzur gelip geçici değildir. günlük sorunlarımız dışında huzurlu hissetmemiz çok önemlidir. hayatta yapacağnız en şon şey ise mutluluk kavramını bir eşyaya veya bir nesneye endekslemektir. o yüzden etrafımızda 99 çift ayakkabası olduğu halde mutsuz olan ruh hastası kadınlar var veya beş araba ile doymayan ünlüler. mutluluk veya huzur bu kavramlarda değil. ben sizin mutsuzum dediğiniz şeyin aşık olmak veya bu tür bir şeyle geçeceğini düşünüyorum çünkü başka bir sorun belirtmemişsiniz. ama o sevgiliyi bulunca veya evlenince de yine mutsuz olacaksınız çünkü bu hislerin ardı arkası kesilmez, onu bulunca başka bir sorun çıkacak. önemli olan bunlarla mücadele etmeyi bilmek.

İstisnalar haricinde genel olarak mutluyum. Hamd olsun bi kusurum bi eksiğim yok sağlıklıyim e karnımı doyuracak kadar gelirimizde var. E daha ne ister insan... doyumsuz olmanın alemi yok çok daha kötü şartlar altında gülümseyen insanlar var her halimize bin şükür.

Back
X