• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu musunuz?

genel olarak nasıl hissedersiniz kendinizi?

  • mutlu

    OY: 23 50,0%
  • mutsuz

    OY: 23 50,0%

  • Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
Yalnızken mutlu olamayan, hayatında biri Varken de olamaz. Önce kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin, mutlulugunuzu 2. Şahıslara baglamayin.
Kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden önce yanlız yaşarken asla hayatımda neden biri yok diye dert yanmadım kendime. Hayatımın en canlı, hareketli, neşeli, sıkıntılı da aynı zamanda:) günleriydi ama çok mutluydum. Şimdi de mutluyum, huzurluyum çok şükür ama böyle bekar olmakla mutsuzluğu aynı kefeye koyanları aklım almıyor. Yapmayın kızlar, mutluluk biriyle, bişeyle ilişkilendirilemez, hayatınızda olan bitene yüklediğiniz anlamda saklıdır o. Açın gözünüzü iyi bakın
 
Ruh halim çok sık değişir benim pek stabil biri sayılmam ama genele bakarsak şükür mutlu ve huzurluyum. Bu sıkıntısız dertsiz olduğum anlamına gelmiyor tabi, çoğu insan gibi hayatımda güzel şeyler de var zorluklar da.

Hayatınızdaki stres baş edemeyeceğiniz seviyeye gelirse mutsuz olursunuz. Stres iç kaynaklı ise (sevgilim yok, evlenemedim) bu durumu algınızı, hayata baktığınız pencereyi değiştirerek azaltabilir ya da yok edebilirsiniz, ki bunu yapmak kolaydır. Dış kaynaklı stresten ise (zor olanı bu) yapabildiğiniz kadar uzak durarak yine mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.

Tvlerdeki konuk doktorlar gibi konuştum ama benim tespitim bu şekilde.
 
Son düzenleme:
Mutluluğunuzu bir şeylere birilerine endeksleriğiniz sürece mutsuz olmanız kaçınılmaz. O endekslediğiniz şeyleri elde ettiğinizde yerini başka şeyler alacak yine mutsuz olacaksınız çünkü. Mutluluk da mutsuzluk da sizin içinizde.
 
yakın bir zamanda çok neşeli hayatı yaşamayı seven, çok genç bir yakınımı kaybettim.. Günlerce yoğun bakımda kaldı,ağlaya ağlaya gitti...Tam da çok mutsuz hissettiğim , hayatın kötü olduğunu düşündüğüm bir dönemdeydim. Onun ölümü tokat gibi çarptı. Mutlu olmak için çok nedenim var oysaki, hayat gerçekten çok kısa. Ölmek istiyorum derdim arada salak salak. Gerçekten ne büyük lafmış. Meğer sahip olduklarım ne kadar kıymetliymiş.
 
ben mutluluğun kendi elinde olduğuna inananlardanım...mutluyum hamdolsun...
mutluluk hayata bakış acınızlada alakası vardır.
şükretmeyi bilecek bir kalbe falan filan...
 
Kpss hazırlanıyorum üstelik alandan.
Bu surec beni cok yıprattı.
Her ne kadar sukretsemde halime, atanamamak beni mutsuz ediyor,hep eksikmisim gibi...yani genel olarak sürekli ders calismak sonucunu alamamak cevre faktörü sırtımda kambur oldu.

Ha ataninca da illa mutsuz oldugum zamanlar olacak zira insanız ve fitratimizda var doyumsuzluk hep daha fazlası.
 
Elhamdulillah Rabb'imin verdiklerine. Şükretmem için milyarlarca sebebim var ama ne yazık ki bunu anlamak istemeyecek kadar vurdum duymaz, kör, sağır bir ruhum var. Mutlu musun? dersen HAYIR mutlu değilim. Çünkü nefsim, isteklerim, arzularım, yaşamak istediklerim var hayatta. Bunlarda o an olmayınca mutlu olmama engel oluyor tabi..

Mutlu olmaya çalışmak yerine huzuru tercih ederim aslında. Aynı şeyi anlatıyor gibi gözükse de aslında huzur mutluluğa göre daha önemlidir insan hayatında.

Mutlu olmak için arzularının, isteklerinin olması gerekir ama huzur yetinebilme becerisidir. Amacına ulaşmana gerek yoktur ne durumda olursa olsun eğer o iç huzur sen de varsa gerisi boştur.. Huzur şükretmeyi bilmektir.

Allah herkesi sıkıntılarından kurtarsın.
 
Değişken ruh halime bazen mutlu bazen mutsuzum :) bu işin standartı yokki
 
İstanbul'a taşındığım için mutsuzum. Napicam lan ben burada? Bakkal bile taaa anasının bilmem neresinde.
Diyarbakir daha mi iyiydi ne? Bombanın kralı burada da var zaten.
 
Babamı kaybettikten sonra devamlı mutsuz hissederim kendimi.. 2 ay 12 gündür :KK43::KK43:
 
Allah babanıza rahmet eylesin. Size ve sevenlerine de sabırlar versin. Hepimizin gideceği yer orası. Er geç Rabb'imizin huzuruna gidiceğiz.

Allah tekrardan sabırlar versin size. Acınızı hafifletsin yüce Mevla'm..
 
Ne mutluyum ne mutsuz arada bir yerdeyim sanirim. Mesela cikolatayi kestigimde mutsuz oluyorum ama patlamis misir yedigimde mutlu. :KK53:

anlamli-sozler-yeni-resimli-indir_59781099.jpg
 
Kendi hayatimda mutlu olacak cok sebebim var...
Saglikliyim
Esimi seviyorum
Saglikli iki cocugum var vs vs
Ama dunyanin halini gorunce,haberleri izleyince yada biraz mantikli dusununce mutlulugum bi yere kaciyor:işsiz:
 
Kendi hayatimda mutlu olacak cok sebebim var...
Saglikliyim
Esimi seviyorum
Saglikli iki cocugum var vs vs
Ama dunyanin halini gorunce,haberleri izleyince yada biraz mantikli dusununce mutlulugum bi yere kaciyor:işsiz:
 
Kendi hayatimda mutlu olacak cok sebebim var...
Saglikliyim
Esimi seviyorum
Saglikli iki cocugum var vs vs
Ama dunyanin halini gorunce,haberleri izleyince yada biraz mantikli dusununce mutlulugum bi yere kaciyor:işsiz:
 
Back
X