Bende konuşmak istemedim neden biliyomusun benim hiç düzgün aile ortamım olmadı belki dedim esimin ailesiyle olur diye kimseyi kırmak iste,edim ben konuşursam ağzını burnunu dağıtırım diye korkuyorum.babsiyla aram cok iyi cok severim .bole bişeyler yaparsam onunla da aramız bozulur diye korkuyorum
zaten
aılesı bu tarz bır konu için kızlarından yana olurlarsa
o aıleyı boşver cnm sen..kendı yuvana bak derim..
ağzını açmayıp hiç bir şey söylemezsen
nişanlının basının etını yersın
sevindim desem inanır mısın??
sevindim
en azından tek başına değilsin
hallolur cnm merak etme sen
Öle yapıyorum zaten ay şimdi babası aradı beni dayanmadım söyledim.bak ya bu arife nasil insan anlamıyorum dedi biliyo senin hassas olduğunu neden bole yapmış şimdi dedi
TSK ederim cnm ya ama iste önemli olan sevgilim.ins düzelir ama yoruldum artık yoruldum
ablasının yaptığı,hadsizliğin acısını kendinizden ve nişanlınızdan çıkarmayın..3.kişiler yüzünden yorup,yıpratmayın ilişkinizi...sen nişanlını biliyorsan,tanıyorsan,güveniyorsan diğerleri ne yaparsa yapsın sen onlara nanik yap..
Sizz sevgilnizi uyarmışsınız onun dışında ablasıyla konuşmak gibi bi hataya düşme
yarın öteki gün siz haklıda olsanız bu başınıza kakılır.
seviyosan bu konu dıışnda mutluysan göz yum bunlara ablasylada arana mesafe koy
belliki kıskanyo kardeşini
nefret ederim bu tiplerden
3. şahıslar neden karışırlar ilişkiye, sinir bozucu
Ailenle aranız kötü de olsa daha şimdiden herşeyi nişanlına bildirme
Nasıl olsa arkasında kimse yok diye de bu kadar rahat davranıyor olabilir
Suan cok moralim bozuk gene kavga ettik.bana aylardır ne güzelsin diyo ne seni seviyorum demedin dedim.baska erkekler mı söylesin onu mü istiyorsun dedim.bana cok meraklisin baska erkeklere yazmis.cok bunaldım ya eve gidip gene saatlerce agliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?