- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
hayatım ilacın etkisini en erken 1 hafta sonra görüceksin. hiç üzülme, dert etme. psikiyatrine herşeyi doğru ve güzelce anlattıysan sakin ol, ilacını kullan ve sabret. tedavini de sakın bırakma. arada yürüyüşlere çık, yürürken insan zihnini boşaltıyor. bitki çayları iç. kendinle biraz ilgilen. geçmiş olsun canım. konuşmaya ihtiyacın varsa da içinden ne geliyorsa yaz, hiç çekinme =)
Keske canim faydasini gormek istiyorum cunku bu halimden hic memnun degilim,yuruyus desen fazlasiyla,sosyalimde cok genis ,ama yok iste bende anlamadim bugun bu mubarek gunde cok isyan etti m sebebsiz yere hep gulen yuzum artik cok zor guluyor niye bilemedim sebebsiz yere bir insan buhale gelirmi
Uzun zamandir hicbirseyden tat alamiyorum,onceden en ufak seylerde bile mutlu olabilen ben benlikten ciktim herseye sinirleniyorum,cok ince dusunuyorum karsimdakilerinde oyle dusunmesini istiyorum dinlemiyorum kimseyi,hep bugazimda bir dugum var dokunsalar agliyacagim oyle krizlere falan girmiyorum ama sonumun oyle olmasindan korkuyorum ,kendimi frenlemeyi biliyorum karsilikli diyaloglarda kirici olmadan konusabiliyorum ama yinede hep kendi bildigime gidiyorum cok kotuyum psikolaga gittim bana bir ilac verdi bugun basladim ama hicbir etkisi olmadi sinir hastasi olmaktan korkuyorum ,isteklerim hep yerine gelsin istiyorum geliyor ama yine mutsuzum yine mutsuz
Aynı durumları bende yaşıyorum sürekli ağlamaklı bir halim var dediğin gibi bende hiçbirşeyden tat alamıyorum çok mutsuzum ölsem daha iyi gibi
kesinlikle zamanla etkisini göreceksin. psikiyatr herhangi bir teşhis koymadı sanırım. izlenme sürecindesindir büyük ihtimalle. hayatından bahseder misin peki? yaşın kaç, ne iş yapıyorsun? son zamanlarda hayatında olumlu olumsuz ne gibi değişmeler oldu. istemezsen anlatmak zorunda değilsin.
ah biz insanlar gerçekten dünya için yaratılmadık buna en büyük şahit bu ruh bulantıları olsa gerek,sığamamak dünyaya,bir kibrit kutusuna sokmaya çalışıyorlarmış gibi bir şey,çıkmak istiyorsun,kaçmak,gitmek,delicesine koşmak sanki.. heyhat anavatanımız cennet,işte dar geliyor ondan dünya.. ve şimdiki hayat tarzı,80,90 metrekarelik evler,büyük kısmını eşyaların kapladığı minik odalarda yaşıyoruz,tv,internet sanal aleme dalarken, ruhumuzun açlığını,ihtiyacını erteliyoruz sürekli,bunalıyoruz,sekinete ihtiyacımız var,tık tık diye ses çıkarırken saat durup dinlemeye,dinlenmeye ihtiyacımız var.. çok gürültü var şu dünyada insan sesi,tv sesi,müzik sesi,korna sesinden tutunda bitmez tükenmez iç seslerimiz var,o yüzden benm fayda gördüğüm inş. seninde göreceğini umduğum en başta gelen sekinet,içine doğru derinleş,bir seher vakti aç pencereyi yüzüne dokunan rüzgarı,soğuğu hisset,bir kahve yap kendine,sıcacık o tadı hisset,bir meyve ye mesela bir şeftali,önce incele incele sonra kapat gözünü ve kokla ve o damağındaki tadı hisset,bir bebeği incele,kaşını gözünü,bakışını.. sonra çık dışarı otur bir banka insanları izle,koşuşan,endişeli,kaygılı,gülen,hızlı yürüyen desen desen insanları izle,bir çiçek için diz çök ve gülümse ona,uçan bir kuşun nasılda süzüle süzüle uçuşunu izle,kendine bak bir,eline,parmaklarına,bak gördünmü aynaya,nasılda değer verilmiş sana,nasılda mükemmel şekil vermiş Allah.. hasılı hisset,içine içine derinleş o zaman aslında ne kadarda mutlu olduğunu ve dahası değerli bir insanı kamil olarak yaratıldığını farkettiğinde tüm kaygılarından,mutsuzluklarından arınacaksın inş.
Okuyorum ben 24 yasindayim,ailemden uzaktayim ama senelerdir onunla bir alakasi yokturda , erkek arkadaimlada aram cok iyi ,kurslara gidiyorum ailemin durumu cok iyi hicbir eksigim yok,arkadas cevremde cok iyi beni altdan aldiklarinida anliyorum ama bu nereye kadar cevremde kimsenin kalmayacagindan korkuyorum,hala her ortama giriyorum ama tat almiyorum alamiyorum elimde degil
ah biz insanlar gerçekten dünya için yaratılmadık buna en büyük şahit bu ruh bulantıları olsa gerek,sığamamak dünyaya,bir kibrit kutusuna sokmaya çalışıyorlarmış gibi bir şey,çıkmak istiyorsun,kaçmak,gitmek,delicesine koşmak sanki.. heyhat anavatanımız cennet,işte dar geliyor ondan dünya.. ve şimdiki hayat tarzı,80,90 metrekarelik evler,büyük kısmını eşyaların kapladığı minik odalarda yaşıyoruz,tv,internet sanal aleme dalarken, ruhumuzun açlığını,ihtiyacını erteliyoruz sürekli,bunalıyoruz,sekinete ihtiyacımız var,tık tık diye ses çıkarırken saat durup dinlemeye,dinlenmeye ihtiyacımız var.. çok gürültü var şu dünyada insan sesi,tv sesi,müzik sesi,korna sesinden tutunda bitmez tükenmez iç seslerimiz var,o yüzden benm fayda gördüğüm inş. seninde göreceğini umduğum en başta gelen sekinet,içine doğru derinleş,bir seher vakti aç pencereyi yüzüne dokunan rüzgarı,soğuğu hisset,bir kahve yap kendine,sıcacık o tadı hisset,bir meyve ye mesela bir şeftali,önce incele incele sonra kapat gözünü ve kokla ve o damağındaki tadı hisset,bir bebeği incele,kaşını gözünü,bakışını.. sonra çık dışarı otur bir banka insanları izle,koşuşan,endişeli,kaygılı,gülen,hızlı yürüyen desen desen insanları izle,bir çiçek için diz çök ve gülümse ona,uçan bir kuşun nasılda süzüle süzüle uçuşunu izle,kendine bak bir,eline,parmaklarına,bak gördünmü aynaya,nasılda değer verilmiş sana,nasılda mükemmel şekil vermiş Allah.. hasılı hisset,içine içine derinleş o zaman aslında ne kadarda mutlu olduğunu ve dahası değerli bir insanı kamil olarak yaratıldığını farkettiğinde tüm kaygılarından,mutsuzluklarından arınacaksın inş.
ilacın etkisi en az iki haftada çıkar canım
sabırlı ol
bir de bunları düşünmemeye çalış
düşünmezsen iyileşme sürecin hızlanır
sabırlı ol, bu bir imtihan ve bunun grip gibi bir hastalık olduğunu düşün
sabırla geçecek
unutma şükür nimeti artırır, şikayet sıkıntıyı artırır
şikayet etme, sakince bu dönemin geçmesini bekle
bir de konularıma bakarsan belki işine yarar
hayatın gayet güzel ve normal, çevrenle iyi bir ilişkin var. asosyal biri değilsin. çok farklı bir mekana iyi bi tatile ihtiyacın olabilir belki, bir senenin yorgunluğuyla insan duygusal ve zihnen durağanlaşabiliyor.
ama bu süreci ilacını düzenli kullanarak çok daha kısa bi sürede atlatacağına inanıyorum. sabretmelisin canım. bu bi geçiş süreci, inan hemen herkes hayatının bi döneminde bunu yaşıyor. hiç canını sıkma herhangi bir anormalilik yok durumunda =)
Bugun cok isyan ettim yuzumde cok ufak bir sivilce cikmis oda bahane oldu yani cok sacma seylere sinirleniyorum kendimi yipratiyorum benki hicbirseyi takmayan biriydim haklisiniz aslinda sikayet ettikce artiyor korkuyorum ilerlerse cevtemde kimse kalmazsa ben olurum ben
Aynı durumları bende yaşıyorum sürekli ağlamaklı bir halim var dediğin gibi bende hiçbirşeyden tat alamıyorum çok mutsuzum ölsem daha iyi gibi
arkadasim ayni seyleri yasiyoruz sanirim. hatta bugun boyle bir konuyu ben acmayi dusunmustum. esim benden oyle sikayetci ki bu ara. surekli sinirliyim. ne yapsa mutlu olmuyorum ya da ne olsa. hep sikayetciyim. dirdirci bir tip oldum resmen. ama napayim o bardagin bos tarafi neyse iste onunla kanka oldum resmen:-( gecici oldugunu umuyorum. birsey degil adamin benimle ilgili dusunceleri degisecek. belki de artik mutlu olamayacagimizi falan ne bileyim...korkuyorum da bir yandan
arkadasim ayni seyleri yasiyoruz sanirim. hatta bugun boyle bir konuyu ben acmayi dusunmustum. esim benden oyle sikayetci ki bu ara. surekli sinirliyim. ne yapsa mutlu olmuyorum ya da ne olsa. hep sikayetciyim. dirdirci bir tip oldum resmen. ama napayim o bardagin bos tarafi neyse iste onunla kanka oldum resmen:-( gecici oldugunu umuyorum. birsey degil adamin benimle ilgili dusunceleri degisecek. belki de artik mutlu olamayacagimizi falan ne bileyim...korkuyorum da bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?