- Konu Sahibi nebilimben
-
merhaba arkadaslar
konuya gıreyım hemen
ben kaynanamla bır sene oturdum herkesın bı nedenı var benımde ıste bazı sebeplerden dolayı ole oldu
orada oldugumuz surece ben esımle cok kavga ettım benı burdan kurtar dedım annesıyle hıc gecınemıyoruz
o donemde esım tamam dedı cıkarıcam kıraya dedı benden yana oldu
bızımde kendı babamın evı var kırada ama o sırada bızım kıracımız cıkıyordu babam bızım eve gecın oturun dedı esımde tabı basta gurur yaptı yok oturmam falan o oyle deyınce babamda bır kıracı buldu bızım eve kıracı geldı
bız tabı yıne kaynanamla hergun bıse oluyo sureklı kavga tabı ne kadar bana hak verse de ıllakı bu durum esımle bıze de yansıyordu bızde kaynana yuzunden kavga edıyorduk
bır gun cok kotu kavga ettık bızım eve de kıracı gelelı 2 ay olmustu babam geldı esımle konustu oglum eve gecın dedım kabul etmedın o zaman bulun bı ev cıkın daha mı kotu olmak ıstıyorsunuz dedı bızde kıralık evlere bakıyoruz
bakıyoruz ama suan mesela esım 1500 lıra para alıyor oturacam dedıgınız ev bızım buralarda 400 500 mılyon ole olsaydı nasıl yapardık bılmem suan gecım sıkıntımız yok ama ucu ucuna yasıyoruz bır bırıkım de yapabıldıgımız yok kıra verseydık nasıl olurdu bılmem
neyse o donemde allah ımdadıma yetıstı dıyorum ben allah tarafından babamın evdekı kıracı ogretmendı tayını cıktı
yanı o sırada babam bıze uzuluyordu ama ıkı ay olmus kıracı gelelı cıkın dıyemezdı benım babam ben allah tarafından oldu dıyorum
bız babamın evıne tasındık suan ıkı sene oluyor kaynanamdan ayrıyım rahatım mutluyum
amaaa ben ıcımden atamıyorum acaba esım bu ev olmasaydı benı oradan cıkarır mıydı yıne dıye sorguluyorum hep
bılıyorum annemde babamda ben gıbı dusunuyor bızım ev olmasaydı benım o evde kalakalacagımı dusunuyorlar
esıme bunu soramam yanlıs anlayabılır ama ben ne kaynanamla yasadıgım sorunları nede esımle ettıgım kaygaları unutablıyorum durduk yere uzuluyorum
bunu nasıl ıcımden atabılırım bılmıyorum
ben o sırada hamıleydım bıde onu da soyleyım dogumdan sonra hemen cıktık tasındık
dusunmeden edemıyorum acaba esım benı mı oyalıyordu yoksa gerekten o evden cıkaracak mıydı benı babamın evı olmasaydı dıyorum hep ve bunu dusununce bırden bıre buz gıbı soguyorum
nasıl basa cıkabılırım bu dusunceyle
bırde ne bıleyım gec:2:ıs gunlerıme gerı donemem bılıyorum ama kaynanamla ettıgım kavgalar keske olmasaydı keske o eve hıc gırmemıs olsaydım kaynanam umrumda degıl ben kendı sevıyemı keske hıc dusurmeseydım
bız esımle gorucu usulu evelendık ama sevdık bırbırımızı nısanlıyken o benı hep mazlum sessız sakın bırı olarak sevdı gercekten de oyleyım ama benı kaynanam sınır hastası ettı kaynanam yuzunden cırkeflesmek zorunda kaldım ve cok kavga ettık
butun bunlar olmasaydı benı hep o naıf zarıf halımle sevseydı dıyorum hep neden boyle oldu dıyorum eskıye daır cok pısmanlıgım var
merhaba arkadaslar
konuya gıreyım hemen
ben kaynanamla bır sene oturdum herkesın bı nedenı var benımde ıste bazı sebeplerden dolayı ole oldu
orada oldugumuz surece ben esımle cok kavga ettım benı burdan kurtar dedım annesıyle hıc gecınemıyoruz
o donemde esım tamam dedı cıkarıcam kıraya dedı benden yana oldu
bızımde kendı babamın evı var kırada ama o sırada bızım kıracımız cıkıyordu babam bızım eve gecın oturun dedı esımde tabı basta gurur yaptı yok oturmam falan o oyle deyınce babamda bır kıracı buldu bızım eve kıracı geldı
bız tabı yıne kaynanamla hergun bıse oluyo sureklı kavga tabı ne kadar bana hak verse de ıllakı bu durum esımle bıze de yansıyordu bızde kaynana yuzunden kavga edıyorduk
bır gun cok kotu kavga ettık bızım eve de kıracı gelelı 2 ay olmustu babam geldı esımle konustu oglum eve gecın dedım kabul etmedın o zaman bulun bı ev cıkın daha mı kotu olmak ıstıyorsunuz dedı bızde kıralık evlere bakıyoruz
bakıyoruz ama suan mesela esım 1500 lıra para alıyor oturacam dedıgınız ev bızım buralarda 400 500 mılyon ole olsaydı nasıl yapardık bılmem suan gecım sıkıntımız yok ama ucu ucuna yasıyoruz bır bırıkım de yapabıldıgımız yok kıra verseydık nasıl olurdu bılmem
neyse o donemde allah ımdadıma yetıstı dıyorum ben allah tarafından babamın evdekı kıracı ogretmendı tayını cıktı
yanı o sırada babam bıze uzuluyordu ama ıkı ay olmus kıracı gelelı cıkın dıyemezdı benım babam ben allah tarafından oldu dıyorum
bız babamın evıne tasındık suan ıkı sene oluyor kaynanamdan ayrıyım rahatım mutluyum
amaaa ben ıcımden atamıyorum acaba esım bu ev olmasaydı benı oradan cıkarır mıydı yıne dıye sorguluyorum hep
bılıyorum annemde babamda ben gıbı dusunuyor bızım ev olmasaydı benım o evde kalakalacagımı dusunuyorlar
esıme bunu soramam yanlıs anlayabılır ama ben ne kaynanamla yasadıgım sorunları nede esımle ettıgım kaygaları unutablıyorum durduk yere uzuluyorum
bunu nasıl ıcımden atabılırım bılmıyorum
ben o sırada hamıleydım bıde onu da soyleyım dogumdan sonra hemen cıktık tasındık
dusunmeden edemıyorum acaba esım benı mı oyalıyordu yoksa gerekten o evden cıkaracak mıydı benı babamın evı olmasaydı dıyorum hep ve bunu dusununce bırden bıre buz gıbı soguyorum
nasıl basa cıkabılırım bu dusunceyle
bırde ne bıleyım gec:2:ıs gunlerıme gerı donemem bılıyorum ama kaynanamla ettıgım kavgalar keske olmasaydı keske o eve hıc gırmemıs olsaydım kaynanam umrumda degıl ben kendı sevıyemı keske hıc dusurmeseydım
bız esımle gorucu usulu evelendık ama sevdık bırbırımızı nısanlıyken o benı hep mazlum sessız sakın bırı olarak sevdı gercekten de oyleyım ama benı kaynanam sınır hastası ettı kaynanam yuzunden cırkeflesmek zorunda kaldım ve cok kavga ettık
butun bunlar olmasaydı benı hep o naıf zarıf halımle sevseydı dıyorum hep neden boyle oldu dıyorum eskıye daır cok pısmanlıgım var
Geçmiş pişmanlığı kimde yokturki.. Ben de keşke geçmişimde şöyle ya da böyle yapmasaymışım diyorum ama yaşanmışlıkları silemiyoruz maalesef. Geçmişi geri getiremezsin o yüzden geleceğine yön vermen lazım. Bundan sonra yi geçinirsin eşinle ve kaynananla. Bu arada önceden kaldığınız ev kaynananıza mı aitti? Kira ödüyor muydunuz?
bılıyorum gecmıs gerı gelmez ama engel olamıyorum kendıme
evet kaynanamın evıydı sole soyleyım bız evlenınce esım baska yerde calısıyordu sehır dısında bende oraya gıdecektım benı yanına alıncaya kadar gecıcı olarak kaynamın evıne gelın gıttım bı yatak odası alındı baska bıseyım yoktu daha sonra esımın ıslerı bozuldu buraya geldı o sekılde ama ben gecıcı olarak gıttım oraya ısler bellı olunca ben dedım cıkmak ıstıyorum kaynanamda zıt belledı o benı yanına almıs meger de benım bundan haberım yok bende ben kaynana yanına evlenmedım gecıcı olarak geldım buraya dedım
o sekılde oldu
Canım şöyle düşün hiç bir erkek iç güvey gitmeyi istemez eğerki eşin bu teklifi kabul ettiyse senin onun mutluluğu için bunu sorgulamanın bir manası yok üzülmeninde.Ne güzel eşin var öp elini başına koy derler ya.Çıkar aklından yaşananları geçmişle yaşanılmaz mutluluğun tadını çıkar kötü günlere inat.O ev olmasaydı bile çıkardınız zamanı gelince emin ol üzülme boş yere
arkadasım kusura bakma ben senın derdını anlayamadım...
bana göre şu an yaptıgın sadece şımarıklık. babamın evı olmasaydı ben kaynanamda mı kalıcaktım acba dıye dusunup yıyıorsun kendını? adam o zaman da senden taraf oluyormus sana hak verıyormus, ama kıtı kıtına yettıgı ıcın para kıraya cıkamamıs..
belkide bırılerıne muhtac olmaktan sureklı borc ıstemek zorunda kalacagından korkuyordu.. onun psikolojısını de bı dusunsen???? anası ve karısı sureklı kavga edıyor, idare edemıyor, arada kalıp sıkışıyor. senden evden soguyup eve bıle gelmeyebılırdı, dısarda gezer dolaşır içer gec gelirdi belki. bunları yapanlar çok!!!
şuan kaynananla ayrısınız, huzurlusun mutlusun. daha ne ıstıyorsun ınan çözemedim?
boyle yaparak evlılıgını catırdatırsın, gereksız yere yıpratırsın. yazık günah..
sızde haklısınız ne dıyım
ben bunları esıme asla yansıtmıyorum sadece kendı ıcımde yasıyorum bu fırtınaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?