- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
Ne yaparsam yapayım kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hobilerim var, uğraşlarım var, kitap okuyorum, film dizi, gezmek vs. ama hala bir eksiklik var gibi. Yaz ayında da her şey çok yavaş gibi hissediyorum, insanlar dahil. x0.50 hızda gibiyiz. (ya da tatil yapamadığım için böyle düşünüyorum) Sıcaktan doğrulamıyorum ki güzel güzel mutlu olayım. 
Sizler nasıl mutlu oluyorsunuz? Hah cidden çok huzurluyum, cidden vallahi çok mutluyum diyebiliyor musunuz? O zaman nasıl, nedir bunun formülü? Bu huzursuzluk nasıl geçer? Akışına bırakıp, hiçbir şey düşünmemek mi.. ikili ilişkilerde de merak ediyorum, sevgililik olsun evlilik olsun..bu his nasıl yakalanır? Sizi mutlu etmekten ziyade huzurlu kılan şeyler nedir?

Sizler nasıl mutlu oluyorsunuz? Hah cidden çok huzurluyum, cidden vallahi çok mutluyum diyebiliyor musunuz? O zaman nasıl, nedir bunun formülü? Bu huzursuzluk nasıl geçer? Akışına bırakıp, hiçbir şey düşünmemek mi.. ikili ilişkilerde de merak ediyorum, sevgililik olsun evlilik olsun..bu his nasıl yakalanır? Sizi mutlu etmekten ziyade huzurlu kılan şeyler nedir?