mutlu olma ihtimalim bitti mi sizce ya

Ya lütfen ilişki yaşadınız diye kendinizi defolu mal olarak görmekten vazgeçin. Kimi istemez olur, kimi ister olur. Kimseye de laf söylemek düşmez.

Seni ne ilgilendiriyo benim apış aram diyemedin mi. Erkek arkadaşın da insan değilmiş kusura bakma ama. Bu bahsettiğin arkadaşın da onun kafasında hırbonun teki. Bence şükret böyle bi insandan kurtulduğun için.

Ve emin ol seni seven insan bunu takmaz. Sakın üzülme bi daha da kendine laf söylettirme.

Kizlar biliyorsunuz birkac senedir iliskim vardi birlikte olmustuk falan ama bana yapmadigi.kalmadi.en sonunda ayrilabildim.ve bitti diye seviniyorken bugun arkadasimla disardaydim ve ayrildigim erkek arkadasimin kankasi yanima geldi.benimde arkadasim olur konustuk bana dediği sey bu cocuk bircok insana birlikte olduğunuzu anlatti bundan sonra senin yasayacagin iliskilerde herkes senin birlikte olmani bekler evlenemezsin bile aman ne olacak sende evlenme gibi seyler soyledi. Ben hicbirsey diyemedim dondum kaldim arkadasim cildirdi buna bagirdi cagirdi masadan kovdu herkes bakiyor falan sonra ben baya agladim, ah ah keske boyle birseyi yasamasaymisim kizlar bende pismanim ama suan maalesef geriye ceviremiyorum... Peki ya gercekten ben artik mutlu olamam mi ? Ben yeni ilsikimde falan bu seyi yasamak istemiyorum artik tiksindim cunku. Yasadigimiz sehirdede bircok arkadaşımız vs. Yasadiklarimizi biliyor ben asla evlenemiycek.miyim evladim olmayacakmi benim inanin saatlerdir o kadar agladim ki eve bile nasil.geldim bilmiyorum
Amaaann boşver cahille cahil olma.Yaşanmış bitmiş.Ne mal olduğunu anladın.Boşver sen önüne bak.Bun da sana ders olsun aynı hataya düşme.Yaşın çok genç.Kendin için güzel şeyler yap.Mutlaka karşına iyi biri çıkar.Nerden nasıl bilinmez.

Ya lütfen ilişki yaşadınız diye kendinizi defolu mal olarak görmekten vazgeçin. Kimi istemez olur, kimi ister olur. Kimseye de laf söylemek düşmez.

Seni ne ilgilendiriyo benim apış aram diyemedin mi. Erkek arkadaşın da insan değilmiş kusura bakma ama. Bu bahsettiğin arkadaşın da onun kafasında hırbonun teki. Bence şükret böyle bi insandan kurtulduğun için.

Ve emin ol seni seven insan bunu takmaz. Sakın üzülme bi daha da kendine laf söylettirme.
adam değiller zaten

kusura bakma ama haketmissin sende seyine sayip ciksaydin
zaten anlamiyorum bi kiz kendini nasil bukadar düsürebilir bende kizim ama bu konuda rahat olamiyorum ve böyle seyler
duyunca cok kiziyorum daha yasin kac basin kac sonra erkeklerle istedini alinca tekmeyi vuruyor hala akillanmayan kizlar var ne sandin seni cokmu seviyor ?? yada agzinimi tutcani sandin ?? seven insan zaten böyle biseye kalkismaz ve bunuda
bi hata olarak görmüyorum bile bile yapiyorsunuz sonra hata buna kisaca kendi düsen aglamaz denir sahsen ben erkek olsam böyleleriyle evlenmem neyse sanirim bukadar laf yeter :KK66:
kınamadan önce ıkı kere dusunun bence oncekı konumu okuyun bırakıldığım yok ben ayrılmak ıcın son care onu ölümle tehtıd ettımde ayrıldım evlenmek istedem zaten onla evlenırdım kendınızı ne sanıyorsunuz anlamadım bur kızın bır kıza yaptığını kımse yapmaz sozu n kadarda dogru..

Olanlar olmus, etkilenmemeye bak, ve bunu ileriye bakarak yap. Her birimiz hata yapmis, yanlis tercihlerin kararlari ile aslinda dogru olmadigini er yada gec ögrenmisizdir.

Bu sefer daha dikkatli davranirsin. Daha 21 yasindasin, ne günler var önünde hey gidi hey.

hayvan herif, erkek olsa anlatmazdı zaten iyi kurtulmuşsun. sende takma bu lafları kafana, anlatsa anlatsa tüm dünyaya anlatacak değil ya, ortak arkadaşlarınızla görüşmezsin olur biter, farklı bir yerden sevgililerin olur, bambaşka insanlar çıkar karşına, boşuna dertlenmişsin bence sıkma canını

Biri daha size gelip böyle havlarsa
Sikayet edecegim de.
Özel hayat teshirciliginin cezasi hapis
Tek basina yasamadin ki sadece sen korkasin. Hata yapmissin bir kere ama bu tarz bi olayda aglama sizlama guclu dur mahkemeye verme hakkin var. Emin ol bu kulagina gitsin kuyrugunu sıkıştırıp bi köşeye cekilir senin adinida beslemesiz soylemez. Korkma sakın boyle serefsizlere papuc birakma. Birlikteyken iyi hos ayrilinca o.....
Ne karaktersiz ne serefsiz bunlar yaaa
O organi taşımak erkek yapmıyor iste...
Emin ol bir cok kadın boyle tiplerden daha erkek...

Muhtemelen o beyni yitik eski sevgili senin.baskalariyla birlikte olmanı engellemek yada seni huzursuz etmek icin kasıtlı göndermiş o arkadaşı. Dik dur sanane de geç . Üzülme daha nice sevdalar yaşarsın . Ölüm yok ya sonunda .

Tüm dünyaya yayacak değil ya. Ayrıca sen zaten karşına gerçekten ciddi biri çıksa zaten söylersin durumunu. Bence gerçekten söylediyse ona buna kendi terbiyesizliği...

Ama tabi ki bundan sonra bu hataya düşme. Sadece evleneceğin insana açıkla durumunu ;)

Biri daha size gelip böyle havlarsa
Sikayet edecegim de.
Özel hayat teshirciliginin cezasi hapis
Tek basina yasamadin ki sadece sen korkasin. Hata yapmissin bir kere ama bu tarz bi olayda aglama sizlama guclu dur mahkemeye verme hakkin var. Emin ol bu kulagina gitsin kuyrugunu sıkıştırıp bi köşeye cekilir senin adinida beslemesiz soylemez. Korkma sakın boyle serefsizlere papuc birakma. Birlikteyken iyi hos ayrilinca o.....
Ne karaktersiz ne serefsiz bunlar yaaa
O organi taşımak erkek yapmıyor iste...
Emin ol bir cok kadın boyle tiplerden daha erkek...
aynen oyle o kadar guzel yazmıssınız ki...

insallah ya gecen yaz baya inkar ettim herkese ama bu mesajlaşmalarımızı falan insanlara okutmuş kanıtlamıştı dik durmaya calısıcam artık

kusura bakmaazsan etrafindaki arkadasim dedigin herkes MAL diyicem, SALAK diyicem, gelisimini tamamlayamamis insan modelleri diycem.
bu psikopat millete anlatiyor onlarda seni sucluyor sen inkar edince mesajlasmalarinizi gosteriyor delil niyetine senin arkadas deigin mellerde okuyup inaniyor.
millet sizins eyinizin derdinemi dusmus bu ne tarz bir hayat bi aciklayabilirmisin?
okul ortaminda baska derdiniz yok zaar.
kafana takma diycem ama o ortamda olmasi cok zor.
ortamini degistir, baska sehirde is bul. o mel arakadas dedigin tiplerin hicbiriylede gorusme.

kusura bakma ama haketmissin sende seyine sayip ciksaydin
zaten anlamiyorum bi kiz kendini nasil bukadar düsürebilir bende kizim ama bu konuda rahat olamiyorum ve böyle seyler
duyunca cok kiziyorum daha yasin kac basin kac sonra erkeklerle istedini alinca tekmeyi vuruyor hala akillanmayan kizlar var ne sandin seni cokmu seviyor ?? yada agzinimi tutcani sandin ?? seven insan zaten böyle biseye kalkismaz ve bunuda
bi hata olarak görmüyorum bile bile yapiyorsunuz sonra hata buna kisaca kendi düsen aglamaz denir sahsen ben erkek olsam böyleleriyle evlenmem neyse sanirim bukadar laf yeter :KK66:
Üç gün sonra vajinismus oldum diye konu açarsın bu kafasızlıkla...

Back
X