- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
Kizlar biliyorsunuz birkac senedir iliskim vardi birlikte olmustuk falan ama bana yapmadigi.kalmadi.en sonunda ayrilabildim.ve bitti diye seviniyorken bugun arkadasimla disardaydim ve ayrildigim erkek arkadasimin kankasi yanima geldi.benimde arkadasim olur konustuk bana dediği sey bu cocuk bircok insana birlikte olduğunuzu anlatti bundan sonra senin yasayacagin iliskilerde herkes senin birlikte olmani bekler evlenemezsin bile aman ne olacak sende evlenme gibi seyler soyledi. Ben hicbirsey diyemedim dondum kaldim arkadasim cildirdi buna bagirdi cagirdi masadan kovdu herkes bakiyor falan sonra ben baya agladim, ah ah keske boyle birseyi yasamasaymisim kizlar bende pismanim ama suan maalesef geriye ceviremiyorum... Peki ya gercekten ben artik mutlu olamam mi ? Ben yeni ilsikimde falan bu seyi yasamak istemiyorum artik tiksindim cunku. Yasadigimiz sehirdede bircok arkadaşımız vs. Yasadiklarimizi biliyor ben asla evlenemiycek.miyim evladim olmayacakmi benim inanin saatlerdir o kadar agladim ki eve bile nasil.geldim bilmiyorum