Mutlu olmak istiyorum

delimaviii

bayan değil kadınım
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
694
123
323
Ankara
merhaba hanımlar foruma uzun yıllardır üyeyim fakat aktif değildim.
Derdim mutsuzluk sevilmeme psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim psikolojik destek aldım ama doktoruma sıkıntılarımı çok fazla açamadım ilaç tedavisi uygun görmedi verdiği egzersizleri de ben fazla yapmadım böylece terapi defterini kapattım. Ama mutsuzluğum bitmedi.
Derdin ne derseniz yaş olarak evlilik çağındayım ama hayatımda kimde yok sevilen beğenilen biri değilim. Arkadaş ortamı desem çıkarcı çok insanla karşılaştım yediğim kazıklar çok yıprattı beni bağlanma ve güven problemim var.
şuan arkadaşım yok değil ama çevrede sosyal medyada gördüğüm gibi sosyal bi hayatım yok
Bu saydığım sıkıntılar beni iyice içe kapattı çalışma hayatımda ve sosyal hayatta kendimi çok zor ifade ediyorum bu durum beni mahvediyor. Hemen yüzüm kızarıyor utanıyorum kendimden evden çıkmak istemiyorum. Kendimi ezik çirkin başarısız kimsenin sevmediği beğenmediği biri olarak hissediyorum. Eskiden böyle değildim eskisi gibi mutlu olmak istiyorum
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece.
Okuyan ve yorum yazanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgili konu sahibesi yaz geldi bir tatile çıkın

Seramik severseniz kursuna yazılın kil, taş, çamur insana çok iyi geliyor.

Çok da dert etmeyin beraber gezip takılanların da çoğu arkadaş değil zaten, arkadaş görünümlü el.

Depresyonluk bir durum yok bence bir sevgili bulsanız geçecek gibi duruyor:)

Canm benm bu isler tiple ilgili degil kisilik ozguven rahatlikla ilgili.allahin her yarattgi insan guzeldr fakat benim bi kac kiz arkadasm vardi pekte guzel bulmadgm inan ne yakisikli ve durumlari iyi birileri ile evlendilerki sasarsin.biraz kismet biraz ozguven.emin ol seninde evlenecegin tarih belli allah biliyoda biz bilmiyoruz kader kismet.sana tavsiyem kendini geri cekme ozguvenli ol iyi ozelliklerin vardr elbette durusun olsun icine kapanma

Sevgili konusunda güven problemim var kimseyi hayatıma sokamıyorum tanışıp görüştüğüm kişilere ısınamıyorum tatil güzel fikir. Teşekkür ederim :)

Sosyal medyadan uzak dur bir süre . Herşey gördüğün kadar muhteşem değil . Kendi hayatinla kiyaslayip bunalıma girme .

Terapistinin tavsiyelerini dinlemezsen ,psikiyatrina durumunu net olarak anlatmazsan iyi olamazsın .iyi olamazsan mutlu da olamazsın ve kendini başkalarının hayatını izleyip imrenerek geçirirken bulursun .

Dediğiniz gibi sosyal medya çok etkiyor. Mesela geçen bir düğüne gittim önceden tanıdığım birileriyle karşılaştım inanın hiç bir sıkıntım problemim olmadı bu kişilerle aşırı samimiyetim de yok ama selam bile vermediler ben bu kadar kötü bir insan mıyım tamam bu insanlar medeniyetsiz olabilir denk geldi diyelim ama neden hep benim başıma geliyor bu tarz durumlar. Çok yoprandım artık.

Sevgili konusunda güven problemim var kimseyi hayatıma sokamıyorum tanışıp görüştüğüm kişilere ısınamıyorum tatil güzel fikir. Teşekkür ederim :)

o zaman önce burdan başlamanız lazım . ilk adımınız bu olsun bence Allahım hayırlı nasip kısmet versin ömrünüze ahiretinize

Problemi biliyorsan çözümünü de biliyorsun .lütfen bir müddet sosyal medyadan uzaklaş.

O arkadaşlarının medeniyetsizligi senin de söylediğin gibi .yalnız bir de özgüven eksikliği var sende ..biraz kendinden emin ve dik durursan sen görmezden gelsen de onlar gelir senin yanına .ve hiç kimseyi hayatını etkileyecek kadar umursama. Amaaannn k.çımın kenarı de,geç :)

kardeşim inan ki kaç haftadır sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum.. inan öğrendim ki sağlıktan daha önemli bir şey asla yok.. hem ruh sağlığı hem de beden sağlığı.. ve bu süreçte öğrendim ki b12 eksikliği depresyon da dahil bir sürü ruhsal soruna yol açabiliyormuş.. en hafifi de işte böyle mutsuz halsiz hissetmek.. en kısa zamanda vitamin değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim.. rabbim hayatın boyunca böyle dertler versin, sağlığınla sınamasın.. hayırlı zaman gelince hepsi yerine gelir..

Sosyallik , konuşabilme kabiliyeti çok büyük bir eksiklik . Kaç yaşındasınız ?
Bir zamandan sonra aşmak gerekiyor bunu eğer aşamıyorsanız mutlaka yardım almalısınız .
Kendinize biraz Bakım yapın . Özgüven katar , yeni giysiler alın .

26 yaşındayım güzel bi mesleğim var aslında ama. Herkese çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok değerli kimseyle paylaşamadığım sıkıntılar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…