Mutlu olmak istiyorum

mutluolmakistiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
89
-3
1
25
25 yaşına giricem çok az kaldı ne işim var ne eşim .. Aşık olmak istiyorum , sevmek sevilmek istiyorum. Bazı kızları görüyorum ne güzel değer görüyorlar. Kıskanmıyorum ama imrenmemekte elde olmuyor. Bunca zaman hep sırtlanlara denk geldim ciddi bir ilişki istiyorum evlenmek yuva kurmak. Ama bu devirde zor sanırım. Bekar bir hayata alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Kpss de çalışamıyorum bu ruh halinden çıkıp dışarı bile çıkmıyorum hayattan tat alamıyorum evde oturarak geçiyor günlerim . Yaşım geçiyor kaygısı beynimi esir aldı resmen hayatı kaçırıyorum diyorum sürekli .. Zaten daha öncede bir cnsellik yaşadım. Karşı taraf bunu kabul edecekte beni sevecekte ben de onu sevicem de çok zor geliyor bana artık. Bazı kızlar 5 ay içinde konuyu evliliğe getirebiliyor bunun bir sırrı mı var da bizim haberimiz yok . Neden hayat benim yüzüme gülmüyor.

Kpss çalış, bu sürede unut sevgiliyi eğlenmeyi.
Evdesin zaten, pişman olursun.
Şu an hala kurtaracak şansın var geleceğin için otur çalış. Gerisi bir şekilde gelir zaten, iş hayatına girince sosyalleşmeye başlayacaksın zaten
Evet haklısın atanmam çok zor o yüzden umudum yok fazla.. Masa başında zaman kaybedecekmişim gibi hissediyorum

Evet haklısın atanmam çok zor o yüzden umudum yok fazla.. Masa başında zaman kaybedecekmişim gibi hissediyorum
Benim de çok zor ama umudum var.
Gereken çabayı gösterdikten sonra atanırsın çünkü atananalar senden zeki değil, senden çalışkan ve sistemleri var. Senin eksiğin bu.
Çalışıp konuları anlamaya başlarsan umudun oluşur zaten. Kendini salıp umudum yok dersen çalışmaya bile oturamazsın zaten

Bazı kızlar 5 ay içinde konuyu evliliğe getirebiliyor bunun bir sırrı mı var da bizim haberimiz yok . Neden hayat benim yüzüme gülmüyor.
E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Ülkedeki evliliklerin çok büyük kısmı bu yani, çok da ozenecek bir şey degil.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile

E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile
Çok güzel yazmışsınız.

Siz bu yaşta hayata küsmüşsünüz resmen. Önce atanın bi.koca her zaman bulunur. Evlenip eve kapanıp çocuk doğurup büyüteceksin gibi bir hava seziyorum. İnan bana çok pişman olursun. Hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil. Ben atanıp işe başlayınca resmen ikinci bi hayata kavuştum.

Şanahe bir yorum tam olarak bu işte👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Zaten daha öncede bir cnsellik yaşadım.
öncelikle bu senin özelin. görüştüğün evleneceğin insana bile bunu söyleme, zorunda hissetme. Ben hiç bir erkeğin ilişki yaşayıp kendini bir kadına kabul ettirme çabasına girdiğini görmedim. Geçmiş ilişkilerinin sorgulandığını görmedim o yüzden kimseye b*karet borcun yok seni yargılayacak üzülecekse bir insana özelini söyleme.

Aynı yaştayız şuan bende okuyorum. İşimde yok sevgilimde ama şuan okulu bitirmek için uğraşıyorum mesleğim öncelik şuan. 25 30 bu devirde genç bir yaş, birşeyleri kaçırdım diye düşünme. Psikoloğa git kendi öz değerinin farkına var. Sen kendini sevki insanlarda sevsin değer versin.

Baya anlaşılır bir açıklama olmuş.

öncelikle bu senin özelin. görüştüğün evleneceğin insana bile bunu söyleme, zorunda hissetme. Ben hiç bir erkeğin ilişki yaşayıp kendini bir kadına kabul ettirme çabasına girdiğini görmedim. Geçmiş ilişkilerinin sorgulandığını görmedim o yüzden kimseye b*karet borcun yok seni yargılayacak üzülecekse bir insana özelini söyleme.

Aynı yaştayız şuan bende okuyorum. İşimde yok sevgilimde ama şuan okulu bitirmek için uğraşıyorum mesleğim öncelik şuan. 25 30 bu devirde genç bir yaş, birşeyleri kaçırdım diye düşünme. Psikoloğa git kendi öz değerinin farkına var. Sen kendini sevki insanlarda sevsin değer versin.
Haklısın bir noktada ama söylemeden nasıl olacak? Bu konuda çok keskin biriyse evlendikten sonra ortaya çıktığında vereceği tepkinin endişesiyle nasıl yaşarım. En iyisi dürüst olup söylemek diye düşünüyorum.

Haklısın bir noktada ama söylemeden nasıl olacak? Bu konuda çok keskin biriyse evlendikten sonra ortaya çıktığında vereceği tepkinin endişesiyle nasıl yaşarım. En iyisi dürüst olup söylemek diye düşünüyorum.
Ömür boyu başına kakılmayı veya ailesine hatta çevresine söylemesini istiyorsan söyle. Keskin biri olurlar ne hikmetse kendilerinin cinsel geçmişi olur bu ne yaman çelişki. Dürüstlük her zaman kazandırmıyor ki söylememekte yalan olmuyor sadece hayatını yargılanmadan devam edebilecein bir hareket gibi düşün. Keşke gelişmiş bir toplum olsakta yaşayanda yaşamayanda yargılanmasa ötekileştirilmese.

Ömür boyu başına kakılmayı veya ailesine hatta çevresine söylemesini istiyorsan söyle. Keskin biri olurlar ne hikmetse kendilerinin cinsel geçmişi olur bu ne yaman çelişki. Dürüstlük her zaman kazandırmıyor ki söylememekte yalan olmuyor sadece hayatını yargılanmadan devam edebilecein bir hareket gibi düşün. Keşke gelişmiş bir toplum olsakta yaşayanda yaşamayanda yargılanmasa ötekileştirilmese.
Söylersem bir dert söylemezsem bi dert.. Söyleme diyorsun ama ne yapıcam peki ilk gece kanama olmazsa bana soracak? Belki boşanmaya kadar gidicek olay. Dürüst olup söylersem bunu çevreme yayar korkusu.. İki ucu boklu değnek. :( Bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Başa sarıyorum hep neden yaptın bunu diyorum, kendimi suçlayıp duruyorum. Ne yapıcam ben ..

Ay niye yasadiginiz seylerin listesini veriyorsunuz adamlara? Sizin hayatiniz sizin kararlariniz, memnun degilse kapi orada.

Cok keskin biriyse evlenmeden zaten anlarsiniz.

Benden neredeyse 10 yas kucuksunuz, gozunuzu seveyim bu moda girmeyin. Yasadiysaniz yasadiniz, kimseyi ilgilendirmez. Daha gençsiniz, bundan sonra da partnerleriniz olabilir.

36 yastan bildiriyorum
Bekarim sevgilim de yok ustune maddi kaygilar... Hayat herkese zor ve hic bir zaman tam olarak mutluluk yoktur. Küçük anlarla kendini mutlu etmek vardir.
Yasiniz cok genc, derslerinize calisin atanmak icin gayret gösterin. Caniniz sıkıldığında 1 2 saatligine gezin alisveris yapin. Illa kiyafet falan da degil mesela kendinize renkli kalemler alin, notların altini cizmek icin, arada suslenin ruj sürün yuruyuse cikin.
Ben de o dönemlerde evdeydim okul bitmis is ariyor bulamıyordum. Sonra kpssye calisayim.bari issizim nasilsa diyerek bir yola girdim, kardesimin üniversiteye giris kitaplarindan calistim, internette cok kaynak var. Simdi 10 senelik memurum. Evet hayat zor, kosullar zorlayici. Ama hic bir sey sizden daha kıymetli degil. Sagliginiz yerindeyse yapamayacaginiz hic bir sey yok.
Ben o dönem sıkıldıkça elime kitap.alir okurdum ya da 1 bardak cay esliginde camdan disariyi seyrederdim. Maliyetsiz seyler bunlar. Ama iyi hissettiriyor.
Kendinizi iyi hissettiğiniz seylere odaklanin. Zamani gelince esiniz de olur çocuğunuz da.
Simdiki erkekler de zaten calisan eve para getiren ayni zamanda 4 4luk ev hanimligi da yapacak kadin ariyor. Simdi ozgursunuz kendinize odaklanin

Ay niye yasadiginiz seylerin listesini veriyorsunuz adamlara? Sizin hayatiniz sizin kararlariniz, memnun degilse kapi orada.

Cok keskin biriyse evlenmeden zaten anlarsiniz.

Benden neredeyse 10 yas kucuksunuz, gozunuzu seveyim bu moda girmeyin. Yasadiysaniz yasadiniz, kimseyi ilgilendirmez. Daha gençsiniz, bundan sonra da partnerleriniz olabilir.
Haklısınız benim geçmişim onu ilgilendirmiyor ama şu bir gerçek erkeklerin çoğu maalesef bu konuya takılıyor ve ben bunu söylemezsem evlendikten sonra boşanma ihtimalimiz olucak. Yoksa elbette söylemem. Ama bazı çok modern, okumuş, donanımlı erkekler bile bu konuda böyle keskin olabiliyorlar.. Ben sadece bunu bilsin kabul ederse böyle etsin istiyorum. Etmezse de hayatımdan çıkar.

Back
X