- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Herkes mutlu olmayı hak eder yeter ki kalbiniz kötü içiniz fesat olmasın. Dış görünüşle mutluluğun alakası olduğunu da düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi silkelenip kendinize gelin lütfen amaAz çok konularımı da biliyorsunuz aslında hepiniz. Gerçekten canım çıktı. Yaşadığımı hissetmiyordum bir ara. Yediğim yemekten tat alamıyordum. Hala daha arkamdan yalan yanlış konuşuyor. Mesela cidden olabilir makyaj yapamam bir gün saçım başım dağınık olur, karşımdaki adamın bana iyi davranacağına inanmıyorum o durumda. İleride düğün kına gibi şeyler isteyebileceğime de inanmıyorum. Sanki bana fazla gibi bu şeyler. Bunu istemek başka kişilerin hakkı.
Sizi çok iyi anlıyorum. Hisleriniz bana çok tanıdık geldi.Bir süre sonra şunu fark ettim. Biz karşımızdaki insanlar için ne yaparsak yapalım, onlar sadece kendilerinde olanı ortaya koyabiliyorlar.Değer görmemiş ve hayatta sevdikleri tarafından koşulsuzca kabullenilmeyen biri ile yollarınız kesişmişse size sunabileceği tek şey içindeki değersizlik duygusudur. Ve bizim değerimizi onların çarpık ruh yapısı belirleyemez.Sevdiğim bir sanatçı var, Nilgün Belgün der ki ''Ben, bugünkü mutluluğumu ve huzurumu zamanındaki vazgeçişlerime borçluyum. Ben kendim çok değerliyim. Ben kendimi üzmezken başkasının beni üzmesine niçin izin vereyim'' O kadar doğru ki zamanında vazgeçmeyi bilmiyoruz. Aynı kişiden travma üstüne travma yaşadıktan sonra da benliğimize yerleşen değersizlik duygusunun altında eziliyoruz. Olaya bir de bu açıdan bakmanızı öneririm.Arkadaşlar günaydın. Bulunduğum ülkede çok şükür virüs bitti, eski halimize neredeyse döndük. Yalnız bulunduğum ülkeden Türkiye’ye uçuşlar Temmuz’da tekrar başlıyor. Benim bu aralar kafamı kurcalayan bir şey var.
Hayatımın en zor 1 buçuk yılını geçirdim. Eski ilişkimde psikolojik, ekonomik ve hatta bazen fiziksel şiddet mevcuttu. Bu ilişki sonrasında tehditler hakaretler etti ve en sonunda ailem de işin içine girdi. Ailem bana hiç kızmadı, hele “Hah kesin ortalığı yıkar” dediğim babam hiç beklemediğim şekilde davrandı. Neyse ki artık kurtuldum.
Şimdi sorun şu, ben asla mutlu olamayacağıma inanıyorum. Sosyal medyada az önce bir hikaye izledim, tanıdığım bir kıza çiçekler gelmiş. Ben de isterim bana böyle şeyler yapılsın ama hak etmediğimi düşünüyorum. Ben de istedim böyle şeyleri zamanında. Yanlış anlamayın böyle şeylerin delisi değilim ama bunları beklemek de normal diye düşünüyorum.
Mutlu olmayı daha çok fiziksel görüntümden dolayı hak etmediğimi düşünüyorum. Hak etmediğimi düşünüyorum ama içten içe istiyorum da. Birisinin bir şeyi olmak, ne bileyim bulunduğu bölgede deprem olduğunda korkup aradığı insan olmak, buluşmaya gelirken yüzünün salak gibi güldüğü ya da heyecanlandığı insan olmak... Gerçekten var mı bizi şartlı sevmeyecek, kalkıp atıyorum makyajsız saçımız başımız dağınıkken de sevecek erkekler?
Sever tabi.Herkesin zevki,beğenileri bir mi?Ben esmer severim sen beyaz..Ben şişman severim sen zayıf...Böyle tek düzen değil bu isler herkesin beğenileri farkli.Senide beğenen,heyecanlanan,merak eden birileri elbette vardir.Henuz karşılaşmadın o kadar.Tavsiyem sosyal ol,kendine güven,bakımlı ol ver seçici ol ki eski erkek arkadaşın gibi bir tiple daha ilişkin olmasinArkadaşlar günaydın. Bulunduğum ülkede çok şükür virüs bitti, eski halimize neredeyse döndük. Yalnız bulunduğum ülkeden Türkiye’ye uçuşlar Temmuz’da tekrar başlıyor. Benim bu aralar kafamı kurcalayan bir şey var.
Hayatımın en zor 1 buçuk yılını geçirdim. Eski ilişkimde psikolojik, ekonomik ve hatta bazen fiziksel şiddet mevcuttu. Bu ilişki sonrasında tehditler hakaretler etti ve en sonunda ailem de işin içine girdi. Ailem bana hiç kızmadı, hele “Hah kesin ortalığı yıkar” dediğim babam hiç beklemediğim şekilde davrandı. Neyse ki artık kurtuldum.
Şimdi sorun şu, ben asla mutlu olamayacağıma inanıyorum. Sosyal medyada az önce bir hikaye izledim, tanıdığım bir kıza çiçekler gelmiş. Ben de isterim bana böyle şeyler yapılsın ama hak etmediğimi düşünüyorum. Ben de istedim böyle şeyleri zamanında. Yanlış anlamayın böyle şeylerin delisi değilim ama bunları beklemek de normal diye düşünüyorum.
Mutlu olmayı daha çok fiziksel görüntümden dolayı hak etmediğimi düşünüyorum. Hak etmediğimi düşünüyorum ama içten içe istiyorum da. Birisinin bir şeyi olmak, ne bileyim bulunduğu bölgede deprem olduğunda korkup aradığı insan olmak, buluşmaya gelirken yüzünün salak gibi güldüğü ya da heyecanlandığı insan olmak... Gerçekten var mı bizi şartlı sevmeyecek, kalkıp atıyorum makyajsız saçımız başımız dağınıkken de sevecek erkekler?
Var tabiki. Bende olmaz sanıyordum oldu.Arkadaşlar günaydın. Bulunduğum ülkede çok şükür virüs bitti, eski halimize neredeyse döndük. Yalnız bulunduğum ülkeden Türkiye’ye uçuşlar Temmuz’da tekrar başlıyor. Benim bu aralar kafamı kurcalayan bir şey var.