- 24 Mayıs 2020
- 76
- 179
- 8
- 34
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
-
Mesela 1 sene sonra bu derdiniz hala önemli olacak mı?Haklısınız ama anlatamamsizden isteğim çözümden ziyade derdimi unutabilmek hayatı yaşayabilmek yeniden gülenilmek
Eski açtığınız konuyla alakalı mı? Aldatılmışsınız sanırımBurada anlatamayacağım bir derdim var. Ve bu derdin çözümü benim elimde değil. Sizden istediğim yardım bu sorunu kafama takmadan nasıl hayatımı yaşayabilirim? Akşam uyurken, Sabah kalkınca ilk aklıma derdim geliyor. İşe gidiyorum aklıma geliyor. Bir hobiyle ilgilensem aklımda. Düşünmekten hayatı yaşamayı unutuyorum. Mutlu olmak aklıma getirmemek için tavsiyeniz var mı? (Boş ver umursama denecek kadar küçük bir dert değil)
Derdini anlat ki öyle konuşalımBurada anlatamayacağım bir derdim var. Ve bu derdin çözümü benim elimde değil. Sizden istediğim yardım bu sorunu kafama takmadan nasıl hayatımı yaşayabilirim? Akşam uyurken, Sabah kalkınca ilk aklıma derdim geliyor. İşe gidiyorum aklıma geliyor. Bir hobiyle ilgilensem aklımda. Düşünmekten hayatı yaşamayı unutuyorum. Mutlu olmak aklıma getirmemek için tavsiyeniz var mı? (Boş ver umursama denecek kadar küçük bir dert değil)
kabullenmek , en güzeliBurada anlatamayacağım bir derdim var. Ve bu derdin çözümü benim elimde değil. Sizden istediğim yardım bu sorunu kafama takmadan nasıl hayatımı yaşayabilirim? Akşam uyurken, Sabah kalkınca ilk aklıma derdim geliyor. İşe gidiyorum aklıma geliyor. Bir hobiyle ilgilensem aklımda. Düşünmekten hayatı yaşamayı unutuyorum. Mutlu olmak aklıma getirmemek için tavsiyeniz var mı? (Boş ver umursama denecek kadar küçük bir dert değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?