mutlu son

ozge0666

bal kızlarım büyüyor.
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
847
5
96
Diğer
30 haftalık dunyaya gelen minik kızlarımdan bırı 35 günlükken digeri ise 45 günün sonunda evlerıne geldıler....destegini duasını esırgemeyen butun arkadaslara cok teşekkür ederim...dilerimki allahım butun bebekleri tez zamanda annelerine kavusturur...hepinize tekrar teşekkur ederım..meleklerinizle beraber saglıklı mutlu uzun ömürler....

gözün aydın gülüm rabbim bir daha ayırmasın........ sağlıkla hayırlı evlat olsunlar inşallah...

maşallah bebeklerina yavrularına,minik savaşçılarına annesii,
Rabbim ömür vermiş de sağlıkla evlerine gelmişler,bundan sonra Allah kolaylık versin bitanem..
Rabbim cümleinin evlatlarını sağlıkla ailesine bağışlasın inşallahh..

canım benim ya çok sevindik hadi bakalım hayırlısıyla büyütürsün inşallah . ziyaretinize gelicem ahmetle mehmet uslu durup babamla biz evde kalırız desinlerde :sm_cool: ay merak ediyorum fındıklarımı naşallah şimdiden :nazar:

ohh maşallah onlara canım..Allah bir daha ayırmasın..sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah..

özgecim çok şükür canım,yavrularına kavuşmuşsun.rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin.darısı muallim ablanın başına inşallah.

özgeee canım şükürler olsun bitanem. inşallah iyilerdir kuzuların. allahım kimseyi yavrularından ayrı bırakmasıngözün apaydın olsun bitanem:))

saolun arkadaslar cok tesekkur ederım hepinize....wavy sanada cok gecmıs olsun....burcın masallah haftan ilerlemiş vakıtlı dogumlar ılk geldıgını hatırlıyorum senın burçin daha gun gıbı bak ... doguma ne kadar az kaldı maşallah...

gözün aydın canım çok sevindim darısı muallimin ve bebekleri küvezde olan tüm annelerin başına inşallah

çok sevindim özgecim sağlıklı huzurlu ve mutlu günler diliyorum fındıklarınla ve eşinle..Allahım bizlerede nasip etsin.Öptm tatlım....

Back
X