Bunu kim yaptı anlayamadım ama çok feci bir şekilde bu yaptıklarını ödeyeceğinden hiç şüphem yok..
Kuzenim, babamın yıllarca beslediği sevgili yeğeni yaptı. Dua ediyorum Rabbime benim için dua, onun için beddua..
Smuwila birşey diyeyim ama lütfen kırılma bana
Baban bir APTAL !
geçmiş olsun ,o kim? akraba değil akrepaymış..
babanın su halanın ogluna sonracıgıma bilmem dıdısının dıdısına verdigi değeri size verse ihya olurdunuz..Biliyorsun dimi önceki konuları mı oldu iste, amacına ulaştı. Babam hala anlamıyor, hala ınanmiyor. Dayısı iflas edicek ki, o 30 senelik sermayeyi dayisindan alacak, hazır musteri kitlesine konacak ki risk almaya deysin. Dayısı piyasadayken alenen yapsa hiç şansı yoktu. Herkes biliyor onun parmağı olduğunu, elemandan müşteriye herkes, bir babam konduramiyor. .
Halamin oğlu çok sagolun, üzerimizden bir akraba geçti gitti.
Smuwila birşey diyeyim ama lütfen kırılma bana
Baban bir APTAL !
kardeşin mi bunu yapan..
Geçmiş olsun üzme kendini. Allah yarina birakir ama yanina birakmaz.
Beddua etmeye ne gerek var.
Beddua döner dolaşır sizi de yakalar bir ucunuzdan..
Siz zaten dua etseniz de etmeseniz de hakkınız alınacak.
ben hatırlıyorum o adamı, senden yüksek maaş alıyordu senden daha vasıfsız oldugu halde, hatta sen baban fazla yüz veriyor diye de çok bozuluyordun haklı olarak.. en sonunda gerçek yüzünü göstermiş demek çok üzüldüm
babanın durumu nasıl peki canım, o ne düşünüyor ? ne olacak bundan sonra ?
Yalnız babanızda da var biraz kabahat.
Kabahati iyi niyetli olmak da değil sadece.
Sizin uyarılarınızı değerlendirmek zorundaydı.
Siz evlattınız o yeğen..
O hala aynı kafada canım, toz konduramiyor hep bir bahanesi var.
babanın su halanın ogluna sonracıgıma bilmem dıdısının dıdısına verdigi değeri size verse ihya olurdunuz..
Seni takip ederdim biliyorsun eski konularını da bilirim taaa annenin vefat durumu ve erkek arkadasınla olan durumlarına kadar
Baban gerçekten bir aptal..
Arkadaşım çok üzüldüm durumunuza, ancak babanız aptal değil, lütfen böyle yazan arkadaşlarda böyle demesinler. Babanız çok iyi niyetliymiş ve işle-akrabalık ilişkilerini birbirine karıştırmış, profosyonelce davranmamış desek daha doğru olur. Halanız vs ne diyor bu duruma, babanız hala inanmıyor mu? İnsan ekmek yediği kaba pisler mi? Ne günlerdeyiz ya Rabbim sen kurtar bizi...
Allah bundan sonra yardımcımız olsun, sefasini o yaşadı, cefasi bize kaldı.
Başkalarına olan iyi niyetinden bizi görmedi, neden bizi de hiç düşünmedi? Biz onu korumaya çalıştıkça kötü olduk.
Ne diyor biliyor musunuz çalışıyorsunuz işte, ben daha kaç yaşına kadar size bakacaktim? Ben 2 yilimi verdim buraya, o karşımda oturduğu yerden maaş alırken babam her 200 lirayı bana verisinde lafını yaptı, bense ceyizimi yaptım babam ileri de zorlanmasin diye karşılığı böyle olacakmış demek ki..
şu an son durum ne peki ? yani siz iflas ettiniz ama o kendi işyerini mi açtı yoksa ben mi yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?